2777
2789
عنوان

بنظرتون الان بخوابم ۷ بیدار میشم🥺😂

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 35 پست
من اگه باشم مطمئنم که ساعت رو خاموش میکنم و خواب میمونم تا ظهر 😂  به نظرم نخواب، چیزی به هفت ...

اخه ساعتو برا ۷ کوک کرده بودم ک ۸ راه بیوفتم😄

گمونم نباید بخوابم 

خوبی عزیزم ؟ همچنان برام دعا کن 

ماه دیگه iui میشم 

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..   

نه سختت میشه یکم دیگه تحمل کن ببرش و بیا راحت بخواب . لنتیا چجوری تا صبح بیدارید😬😂

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه ساعتو برا ۷ کوک کرده بودم ک ۸ راه بیوفتم😄 گمونم نباید بخوابم  خوبی عزیزم ؟ همچنان برام د ...

اهااا فکر کردم هفت باید از خونه برید😅 

ممنونم عزیزم شما خوبین؟ آره تاپیک‌هاتون رو دنبال میکنم، همیشه به یادتونم توی مراسم‌های دعا. امیدوارم بهترین‌ها براتون اتفاق بیفته ❤️ 

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
2803
منم یادم نیست شمارو🙈 چون دقیقا یادم نمیمونه... الانم خیلی خوابم گرفته، دلم میخواد بخوابم 🌝 شاید ...

ممنون که ضایع نمودی مارا😐😒😂

حقته دو روز نخوابی 😝😁

اگه دیدین تو یه تاپیک باهاتون بحث کردم و تو تاپیک دیگه لایکتون کردم و گرم گرفتم باهاتون تعجب نکنید 😐🥴 من اغلب به نام کاربری ها و اکانت هاو... توجه نمی کنم و یادم هم نمی مونه اکثر اکانت ها ونام کاربری ها رو 🤦‍♀️😂 و یه توصیه ی دوستانه دارم اونم اینه که  اگه خیلی مجازی رو جدی بگیرید نمی تونید درست به دنیای حقیقی تون برسید .پس اولویت ها رو درست انتخاب کنید .😉👋🤗
نه سختت میشه یکم دیگه تحمل کن ببرش و بیا راحت بخواب . لنتیا چجوری تا صبح بیدارید😬😂

مثلاً قرص خوابم خورده بودما 😄

1
5
10
15
20
25
30
35
40
   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..   
من اگ بودم ساعت خودشو تیکه پاره میکرد بیدار نمیشدم😁الان دیگ ی رب ب شیش،دیگ نخواب اومدی بگیر ی کله ب ...

😁 زندگی بی هدف همینه دیگه 🥲 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2804
اهااا فکر کردم هفت باید از خونه برید😅  ممنونم عزیزم شما خوبین؟ آره تاپیک‌هاتون رو دنبال میکنم ...

ممنون قشنگم ♥️ 😘 

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره 🫂 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون که ضایع نمودی مارا😐😒😂 حقته دو روز نخوابی 😝😁

😄😄😄

ببخشید بی هدف بود

بخاطر شما نمیخوابم عزیزم ♥️ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2805
من  ساعت گذاشتم رو زنگ ۶بیدار شم نزدیک ۵بود خونه تاریک فکر میکردم شبه هنوز رفتم بیرون دیدم ای و ...

😄😄😄

هوا زود روشن میشه روزا بلند شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون قشنگم ♥️ 😘  انشالله بهترین ها برات رقم بخوره 🫂

ممنون عزیزم، به امید خبرهای خوب 🫂❤️

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
یساعت دیگه نمونده نخواب خوابت ممکنه عمیق بشه به سختی بتونی بیدارشی بعدش برگرد بخواب

♥️♥️♥️

مرسی قشنگم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2801