سلام دوستان ساعت 2 صبح یا شبتون بخیر😂🧡از کارهایی که منو نجات میده وقتی میرم تو فاز دپرسی و افسردگی میخوام براتون بگم.
شاید باورتون نشه اما مسواک زدن سخت ترین کار میشه واسم که خودم رو مجبور میکنم حتما حتما انجامش بدم و پشت گوش نندازم (بله دوستان مسواک زدن سخت ترین کار دنیا میشه اگر افسردگی رو خدایی نکرده تجربه کرده باشید)
دوش گرفتن حتی اگر فقط ۳۰ثانیه رفتم زیر آب ، بازم خوبه کمک میکنه، انجام روتین پوستی ، رسیدن به خودتون ، همه اینا سخته البته و باید خودتون رو اجبار کنید
اجبار کردن خودم به جمع کردن و مرتب کردن اتاقم یا محل زندگیم ، بله حتی اگر شده با یه موسیقی غمگین درحالی که دارم زار میزنم خودم رو مجبور میکنم اتاق رو تمیز کنم ، لباسای کثیف و تمیز رو تفکیک کنم ، گرد گیری کنم و جارو بکشم اتاق رو و..... چون باعث میشه کمی ذهنم خالی و مرتب بشه و حداقل فضا اذیتم نکنه.
پیاده روی طولانی و بی مقصد حتی زیر بارون شدید ، پیاده روی طولانی و دویدن معجزه میکنه برای آدم حتما انجامش بدید حتی زیر بارون
تنهایی برید پارک توی هوای تمیز رو نفس بکشید
و مهم تر از همه بنویسید ، حتی اگر نمیدونید باید چی بنویسید ، چند روزی همین جمله ( من نمیدونم چی باید بگم و... رو بنویسید ) نوشتن واقعا معجزه اس
شما هم اگر نکته ای میدونید اضافه کنید 🧡✨