2777
2789

سلام دوستان ساعت 2 صبح یا شبتون بخیر😂🧡از کارهایی که منو نجات میده وقتی میرم تو فاز دپرسی و افسردگی می‌خوام براتون بگم.

شاید باورتون نشه اما مسواک زدن سخت ترین کار میشه واسم که خودم رو مجبور میکنم حتما حتما انجامش بدم و پشت گوش نندازم (بله دوستان مسواک زدن سخت ترین کار دنیا میشه اگر افسردگی رو خدایی نکرده تجربه کرده باشید) 

دوش گرفتن حتی اگر فقط ۳۰ثانیه رفتم زیر آب ، بازم خوبه کمک میکنه، انجام روتین پوستی ، رسیدن به خودتون ، همه اینا سخته البته و باید خودتون رو اجبار کنید 

اجبار کردن خودم به جمع کردن و مرتب کردن اتاقم یا محل زندگیم ، بله حتی اگر شده با یه موسیقی غمگین درحالی که دارم زار میزنم خودم رو مجبور میکنم اتاق رو تمیز کنم ، لباسای کثیف و تمیز رو تفکیک کنم ، گرد گیری کنم و جارو بکشم اتاق رو و..... چون باعث میشه کمی ذهنم خالی و مرتب بشه و حداقل فضا اذیتم نکنه.

پیاده روی طولانی و بی مقصد حتی زیر بارون شدید ، پیاده روی طولانی و دویدن معجزه می‌کنه برای آدم حتما انجامش بدید حتی زیر بارون 

تنهایی برید پارک توی هوای تمیز  رو نفس بکشید 

و مهم تر از همه بنویسید ، حتی اگر نمی‌دونید باید چی بنویسید ، چند روزی همین جمله ( من نمی‌دونم چی باید بگم و... رو بنویسید ) نوشتن واقعا معجزه اس

شما هم اگر نکته ای میدونید اضافه کنید 🧡✨

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

وای چقد طولانی

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چقد طولانی

نخون اگر خسته میشی 🥲🧡😂

چرا تاپیکایی رو دوست دارید که استارتر قطره چکونی حرف میزنه؟

بده همه رو یه جا تایپ کردم ؟😂🥲

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

نخون اگر خسته میشی 🥲🧡😂چرا تاپیکایی رو دوست دارید که استارتر قطره چکونی حرف میزنه؟بده همه رو یه جا ...

نه خوبه 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

خوابیدن🚶🏻‍♀️از فکر و خیال نجاتت میده

همیشه نمیشه بخوابیم و فرار کنیم، حاصلش میشه داغون شدن پوست و مو و چاقی 

به خودت برسیه چالش کوچیک داشته باشبرو بیرون قدم بزن

جاست خونه بدم میاد از بیرون رفتن

وای دقیقا مسواک زدن حس تمیزی میده و ادم راحت میشه

و اینکه قبل خواب من دست و پا و گاهی صورتمو میشورم چون حس سبکی میده

شونه زدن مو هم خوبه

وقتی موهام گره خوردن اعصابم خورده و کلافه میشم

🩵🪸

جاست خونه بدم میاد از بیرون رفتن

خودت رو باید مجور کنی، حتی اگر تنهایی رفتی نشستی توی پارک 

وای دقیقا مسواک زدن حس تمیزی میده و ادم راحت میشهو اینکه قبل خواب من دست و پا و گاهی صورتمو میشورم چ ...

دقیقا همینه