2777
2789
عنوان

عمل لیزیک چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3622 بازدید | 80 پست
نگران نباش اصلش خود عمله ک درد نداره بقیشم تو خونه ای و بالاخره میتونی تحمل کنی همش دو سه روزه 

ممنون😍

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
باشه عزیزم...ینی اصلا نمیشه گوشی گرفت حتی در حد تماس؟

اصلا تا ۱۰‌روز اول که اصلا نمیشه

اما بعدش استفاده نکنی خیلی خیلی بهتره اما اگه مجبور بودی مشکلی نیس

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔 قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دکتر رفتی؟ عکس گرفتی از چشمت؟

ی سری دکتر رفتم گفت ک میتونی انجام بدی من بخاطر دردش و نرسش بیخیال شدم

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
من دوساعت بعدعمل بہ غلط ڪردن افتادم میگفتم مگہ عینڪ چش بود😁آبریزش وسوزش خارش😳دوروزهمسرم ڪمڪ حالم ب ...

🥵🥵😨عینک خوب نیس اصلااا.... الان راحتی؟

همسرم انجام داد سه سال پیش.. خیلی راحت بود سختیش ی  هفته بود و بعدش یکم مراقبت میخواد ک اونم عی ...

ممنونم از هرینه ها خبرندارم  هنوز

من پیش مادرشوهرم اینا گفتم میخام عمل کنم چشام اذیته اونم سریع گفت اره‌پسرمم باید عمل کنه (شوهرم) چشاش گوده اینا زنکیه حسود

پشت تمام آرزوهایم خ♡دا ایستاده است..🍃
میدونی تار نیست نمیدونم چطوری بگم هست شیشه عینکت کثیفه اینطوری بود واسه من ولی باور کن ارزشش رو دار ...

ممنون عزیزم بابت دلگرمیت میرم حتما

میگن استیگمات دوباره برمیگرده!منم بخاطره همین هنوز دودلم😑

نمیدونم ولی دکتر به من چیزی نگفت ک..حالا رفتم دکتر میام هبرشو میدم بهت

دعا کنید منم انجام بدم هرچند من عینکم‌نمیزنم

انشاالله...ولی من بدون عینک اصلا نمیبینم

مطمعنی؟؟ عمل لازک انقد نیس.. من دکتر انصاری بهم گفت شیش ونیم

گفت لیزیک۳۸۰۰.. اهواز هم انجام میده ولی من نرفتم