2777
2789
عنوان

عمل لیزیک چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3622 بازدید | 80 پست
ممنون از پاسخگوییت😍 خداحفظشون کنه... بانور و اینا مشکل ندارم عینک میزنم فقط از دردش موقع انجامو بعد ...

ممنونم عزیزم.دردش چند روز بیشتر نیست. نگران نباشید انشتالله که سالم باشید

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ببین همه ی کارا واسه بار اول ترس دارن. به نظرم این یه هفته فقط دعا کن زودتر بگذره (یا اگه میتونی زود ...

اره درسته‌...من کلا مبخام انجامش بدم هرجور شده دلی از حالا استرس دارم

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
کلا تلویزیون و گوشی و لپتاب و همه چی ۱۰ روز اول کنسله اما از ۱۰ روز به بعد میگن میتونی استقاده کنی ...

باشه عزیزم ممنونم

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
ممنونم عزیزم.دردش چند روز بیشتر نیست. نگران نباشید انشتالله که سالم باشید

ممنون عزیزم خداکریمه ببینم چی میشه

٤سال پیش عمل ڪردم راحت شدم دردوسوزشش۵ تا۷روزبود تایڪ ماه تارے داشتم وحتے شبهاتقریبا دوهفتہ اے بایدعی ...

باشه عزیزم کاش منم زودتر تموم شه راحت شم از عینک