goli7676 مدیر عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 3527 عنوان عمل لیزیک چشم | مشاهده متن کامل بحث + 3622 بازدید | 80 پست سلام دوستان کسی هست عمل لیزیک یا لازک انجام داده باشه؟ دردش در چه حدهست؟؟مراقبتاش چطور بود؟ و اینکه راضی بودید... اگ لطف کنید کامل برام توضیح بدید دوسدارم انجام بدم ولی ترس خیلی بزرگی دارم خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا) 1400/08/28 | 18:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
daryaa72 عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 3339 کلا تلویزیون و گوشی و لپتاب و همه چی ۱۰ روز اول کنسله اما از ۱۰ روز به بعد میگن میتونی استقاده کنی ... نمیشه تماسم گرفت؟؟؟ پشت تمام آرزوهایم خ♡دا ایستاده است..🍃
kim_minhoo عضویت: 1400/07/29 تعداد پست: 2865 ممنون از پاسخگوییت😍 خداحفظشون کنه... بانور و اینا مشکل ندارم عینک میزنم فقط از دردش موقع انجامو بعد ... ممنونم عزیزم.دردش چند روز بیشتر نیست. نگران نباشید انشتالله که سالم باشید
goli7676 مدیر استارتر عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 3527 ببین همه ی کارا واسه بار اول ترس دارن. به نظرم این یه هفته فقط دعا کن زودتر بگذره (یا اگه میتونی زود ... اره درسته...من کلا مبخام انجامش بدم هرجور شده دلی از حالا استرس دارم خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
goli7676 مدیر استارتر عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 3527 کلا تلویزیون و گوشی و لپتاب و همه چی ۱۰ روز اول کنسله اما از ۱۰ روز به بعد میگن میتونی استقاده کنی ... باشه عزیزم ممنونم خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
goli7676 مدیر استارتر عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 3527 ممنونم عزیزم.دردش چند روز بیشتر نیست. نگران نباشید انشتالله که سالم باشید ممنون عزیزم خداکریمه ببینم چی میشه خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
goli7676 مدیر استارتر عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 3527 ٤سال پیش عمل ڪردم راحت شدم دردوسوزشش۵ تا۷روزبود تایڪ ماه تارے داشتم وحتے شبهاتقریبا دوهفتہ اے بایدعی ... باشه عزیزم کاش منم زودتر تموم شه راحت شم از عینک خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)