2777
2789
عنوان

عمل لیزیک چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3622 بازدید | 80 پست
منم دوست دارم عمل کنم پول ندارم

انشاالله به زودی عمل میکنی

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
من پیش مادرشوهرم اینا گفتم میخام عمل کنم چشام اذیته اونم سریع گفت اره‌پسرمم باید عمل کنه (شوهرم) چشا ...

😏😏 من بهشون نگفتم میخام برم

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماهایی ک استیگماتیم لازک باید انجام بدیم

اها نمیدونم برم دکتر ببینم چی میگه

حسودن نگو اصلا

خودم خوزستانم مامانم ساوه...یک شنبه میخام برم اونجا بعد برم تهران عمل کنم حتی شوهرمو هم نگفتم چون اگ بفهمن میان باهام اونجا ک رسیدم شوهرمو میگم😅

خودم خوزستانم مامانم ساوه...یک شنبه میخام برم اونجا بعد برم تهران عمل کنم حتی شوهرمو هم نگفتم چون اگ ...

اخی عزیزمم انشالله به سلامتی عزیزم

پشت تمام آرزوهایم خ♡دا ایستاده است..🍃
اخی عزیزمم انشالله به سلامتی عزیزم

قربونت😘😘😘

میدونی تار نیست نمیدونم چطوری بگم هست شیشه عینکت کثیفه اینطوری بود واسه من ولی باور کن ارزشش رو دار ...

آره انگار ی لایه رو چشمته 😄

هدف اینه سال دیگه این موقع، سر جای الان نباشم 🧚‍♀️🚣‍♀️🚴‍♀️🥳
🥵🥵😨عینک خوب نیس اصلااا.... الان راحتی؟

٤سال پیش عمل ڪردم راحت شدم دردوسوزشش۵ تا۷روزبود تایڪ ماه تارے داشتم وحتے شبهاتقریبا دوهفتہ اے بایدعینڪ آفتابے بزنے

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگےست...دلم براےشما تنگ نمےشود🥺اللهم صل علے محمدوآل محمد وعجل فرجهم
یکیشون ۳و۷۵اون یکی ۴ ...استیگماتم‌..‌ من تحمل دردم بالاس‌.زایمان ک کردم سزارین شدم باز قبلش خیلی تر ...

ببین همه ی کارا واسه بار اول ترس دارن. به نظرم این یه هفته فقط دعا کن زودتر بگذره (یا اگه میتونی زودتر عمل کن) با این ترسه کنار بیا فقط تحمل کن تا زمان بگذره

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.
مطمعنی؟؟ عمل لازک انقد نیس.. من دکتر انصاری بهم گفت شیش ونیم

منم ۶ تومن عمل کردم سه ماه پیش

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔 قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
تلفنی چی؟

کلا تلویزیون و گوشی و لپتاب و همه چی ۱۰ روز اول کنسله

اما از ۱۰ روز به بعد میگن میتونی استقاده کنی ولی بنظرم تا یکماه اول استفاده نکنی خیلی خوبه

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔 قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
خنومی چشمت آستیگمات هم بود؟شنیدم وقتی آستیگمات داره بعد برمیگرده

نه گلم استیگمات نبود 

من نمره چشام یکی ۲ و یکی ۱و ۷۵ بود