2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تاپیک بغلی میگفت چجوری لاغر شم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

مشکل منم هست گلاب بروتون خانما ببخشید اینطور میگم وقتی یک بشقاب غذا میخورم 2 بشقاب دفع میکنم انگار بخشی از روده هام هم به عنوان اشانتیون خارج میشه😑😂

با کسی باش که خودتو بخاد نه نیازشو!!

نون

برنج

سیب زمینی

بستنی

اینا چاق کنندست

متاهلم یه دخمل خوشگل چشم رنگی 🧿دارم از خدا یه پسر خوشگل میخوام برام دعا کنید .. اقایون سایت لطفا درخواست ندن چون هر چی از دهنم دربیاد بارتون میکنم ممنون

نون برنج سیب زمینیبستنی اینا چاق کنندست

برنج اصلا چاق کننده نیست من که میخورم تاثیر نداره بنظرم باید هر روز آدم گوشت بخوره ولی با این گرونی اونم نشدنیه

با کسی باش که خودتو بخاد نه نیازشو!!

غذا بخور و لذت ببر

چاقی چیه

امشب ماکارونی داشتیم دلم میخواست کل قابلمه رو بخورم 😩😩

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
برنج اصلا چاق کننده نیست من که میخورم تاثیر نداره بنظرم باید هر روز آدم گوشت بخوره ولی با این گرونی ...

من با برنج الان متاسفانه ۸6 کیلو شدم

متاهلم یه دخمل خوشگل چشم رنگی 🧿دارم از خدا یه پسر خوشگل میخوام برام دعا کنید .. اقایون سایت لطفا درخواست ندن چون هر چی از دهنم دربیاد بارتون میکنم ممنون