2777
2789
عنوان

عمل لیزیک چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3622 بازدید | 80 پست

من دوساعت بعدعمل بہ غلط ڪردن افتادم میگفتم مگہ عینڪ چش بود😁آبریزش وسوزش خارش😳دوروزهمسرم ڪمڪ حالم بود

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگےست...دلم براےشما تنگ نمےشود🥺اللهم صل علے محمدوآل محمد وعجل فرجهم
من انجام دادم  اصلا درد نداره قبل عمل یه قطره میریزه داخل چشت کلا بی حش میشه چشت ،بعد اینک کار ...

ممنون عزیزم....تاریش در این حده ک الان عینکمو درمیارم؟؟ یا ن خیلی کمتره؟

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من۴سال پیش انجام دادم راحت شدم  ۵دقیقہ اے تمومہ نبایددست بزنے نخارونے تا٥روزآب نزنے ڪمڪے بایددا ...

ممنون عزیزم دردت در چ حد بود؟

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
دردش در چه حده؟؟

همسرم انجام داد سه سال پیش.. خیلی راحت بود سختیش ی  هفته بود و بعدش یکم مراقبت میخواد ک اونم عین خیالش نبود ...اون یادم نیست کدومو انجام داد روش گرونترو انجام داد فک کنم فمتو  اون موقع یکیش سه بود ی روشش پنج و نیم ..الان چند شده ؟؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

میدونی تار نیست نمیدونم چطوری بگم هست شیشه عینکت کثیفه اینطوری بود واسه من

ولی باور کن ارزشش رو داره اصلا انگار زندگی میکنی بعد عمل 

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔 قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده

میگن استیگمات دوباره برمیگرده!منم بخاطره همین هنوز دودلم😑

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
شماره چشمت چنده و هزینه ش چقد میشه؟ واینکه راسته شش میلیون شده قبلنا سه تومن بوداااااول باید بری پی ...

۳و۷۵ و ۴... نمیدونم والا هزینه چنده...ولی دوسه ماه پیش دزفول توشهرخودمون رفتم دکتر پیشنهادشو بهم داد گفت میتونی ک انجام بدی بعد گفت هزینش ۳و۸۰۰ ولی الان نمیدونم..میخام برم تهران عمل کنم هنوز از هزینش خبر ندارم

فک در شو نکن همش دو روزه ولی دردشم شیرینه چون آخرش رهایی از شر عینکه .. من وقتی عمل کردم خود به خود ...

ممنون عزیزم خداکنه منم زودی راحت شم😍🤣

۳و۷۵ و ۴... نمیدونم والا هزینه چنده...ولی دوسه ماه پیش دزفول توشهرخودمون رفتم دکتر پیشنهادشو بهم داد ...

مطمعنی؟؟ عمل لازک انقد نیس.. من دکتر انصاری بهم گفت شیش ونیم

پشت تمام آرزوهایم خ♡دا ایستاده است..🍃
اینم بگم یه عینک میده بعد عمل میزنی به چشت و بعد اینک لنز رو در میاره میتونی همون عینک رو یا عینک آ ...

باشه عزیزم...ینی اصلا نمیشه گوشی گرفت حتی در حد تماس؟

من میخام لازک کنم گفت ۶ ونیم😓 

🥲

میدونی تار نیست نمیدونم چطوری بگم هست شیشه عینکت کثیفه اینطوری بود واسه من ولی باور کن ارزشش رو دار ...

خنومی چشمت آستیگمات هم بود؟شنیدم وقتی آستیگمات داره بعد برمیگرده

خدایا چنان کن سرانجام کار..تو خشنود باشی و من رستگار
سلام عزیزم  من انجام دادم  اسفندماه ۹۹  پیش دکتر محمدی  کلینیک چشم غرب تهران ...

ممنون عزیزم...روزانه نوبت میده؟؟؟