همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
همسرم انجام داد سه سال پیش.. خیلی راحت بود سختیش ی هفته بود و بعدش یکم مراقبت میخواد ک اونم عین خیالش نبود ...اون یادم نیست کدومو انجام داد روش گرونترو انجام داد فک کنم فمتو اون موقع یکیش سه بود ی روشش پنج و نیم ..الان چند شده ؟؟
برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar
ممنون عزیزم....تاریش در این حده ک الان عینکمو درمیارم؟؟ یا ن خیلی کمتره؟
میدونی تار نیست نمیدونم چطوری بگم هست شیشه عینکت کثیفه اینطوری بود واسه من
ولی باور کن ارزشش رو داره اصلا انگار زندگی میکنی بعد عمل
تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔 قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
شماره چشمت چنده و هزینه ش چقد میشه؟ واینکه راسته شش میلیون شده قبلنا سه تومن بوداااااول باید بری پی ...
۳و۷۵ و ۴... نمیدونم والا هزینه چنده...ولی دوسه ماه پیش دزفول توشهرخودمون رفتم دکتر پیشنهادشو بهم داد گفت میتونی ک انجام بدی بعد گفت هزینش ۳و۸۰۰ ولی الان نمیدونم..میخام برم تهران عمل کنم هنوز از هزینش خبر ندارم
خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)