2777
عنوان

عمل لیزیک چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3597 بازدید | 80 پست
ممنون عزیزم... وقتی چشمت درد داشت میشد ماساژش بدی؟؟ و اینکه خود دکتر چشماتو بسته بود یا خودت نمیتونس ...

نههه ماساژ نه اصلا دست نزن.. باید عینک آفتابی رو چشت باشه کلا نه نبستشون فقط میخاد عینک بزنی 

هدف اینه سال دیگه این موقع، سر جای الان نباشم 🧚‍♀️🚣‍♀️🚴‍♀️🥳

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من انجام دادم 

اصلا درد نداره قبل عمل یه قطره میریزه داخل چشت کلا بی حش میشه چشت ،بعد اینک کارش تموم شد یه لنز های بی رنگ‌ میزاره توی چشت

تقریبا تا ۳ روز اول چشات بسته میشن خودب خود

کم کم اما چشات رو میتونی باز کنی

این مدت بهت قطره میده که سر ساعت میریزی توی چشات

بعد ۱۰ روز دوباره میری لنزهات رو در میاره

بعدش دوباره بهت قطره میده میگه یک ماه دیگ بیا

بعد یکماه بمن دوباره قطره داد میریختم توی چشام

اون روزای اول تا یک ماه اول گاهی تار میدیدم که کاملا طبیعیه 

کلا تا ۳ ماه اول تاری دید طبیعیه 

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔 قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
چشت... و این ک مسکن میده برا روزای اول قطره هم مرتب بریز هفته ی اول ی نفر باشه برات بریزه... و این ک ...

اها ممنونم....با عینک زدنو بستن چشمم مشکلی ندارم فقط دردش

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)

من۴سال پیش انجام دادم راحت شدم  ۵دقیقہ اے تمومہ نبایددست بزنے نخارونے تا٥روزآب نزنے ڪمڪے بایدداشتہ باشے  

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگےست...دلم براےشما تنگ نمےشود🥺اللهم صل علے محمدوآل محمد وعجل فرجهم

شماره چشمت چنده و هزینه ش چقد میشه؟

واینکه راسته شش میلیون شده قبلنا سه تومن بوداااااول باید بری پیش چشم پزشکت آزمایش کنه ببینه میتونی لیزر کنی یا نه

انتظار تغییر نداشته باش تاخودت اونا ایجادش نکرده باشی...انسانها چه موجودات فراموشکارناسپاسی هستن....
اهامرسی

فک در شو نکن همش دو روزه ولی دردشم شیرینه چون آخرش رهایی از شر عینکه .. من وقتی عمل کردم خود به خود میخندیدم برا 1 دقیقه چشام باز بود بعد عمل همه جا رو واضح میدیدم ناخودآگاه نیشم باز شد  اما دیگه خودشون رفتن رو هم 😄

اینم بگم یه عینک میده بعد عمل میزنی به چشت

و بعد اینک لنز رو در میاره میتونی همون عینک رو یا عینک آفتاب دیگع ای استفاده کنی

تا یک ماه اول استفاده نکن از گوشی

تا بک سال اول اصلا مستقیم به نور خورشید نباید نگاه کنی

کلا خیلی توی آفتاب باید رعایت کنی

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔 قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
شماره چشمت چنده؟ من دوستم اینقد لووووسه خیلی خیلیییی لوسه. اون وقتی بگه راحته ینی مطمئن باش که راحته ...

یکیشون ۳و۷۵اون یکی ۴ ...استیگماتم‌..‌

من تحمل دردم بالاس‌.زایمان ک کردم سزارین شدم باز قبلش خیلی ترس داشتم وقتی زایمان کردم مرخض شدم فرداش باهمون شکم بخیه رفتم بازار کارامو خودم انجام میدادم.. حالا مامانم میگه تو زایمان کردی هیچت نبود الان بخاطر ی عمل ساده میترسی

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
مامان من ۵۳ سالشه براش انجام میدن؟

اره فک کنم

اها ممنونم....با عینک زدنو بستن چشمم مشکلی ندارم فقط دردش

نگران نباش اصلش خود عمله ک درد نداره بقیشم تو خونه ای و بالاخره میتونی تحمل کنی همش دو سه روزه 

نههه ماساژ نه اصلا دست نزن.. باید عینک آفتابی رو چشت باشه کلا نه نبستشون فقط میخاد عینک بزنی 

ممنونم

یکیشون ۳و۷۵اون یکی ۴ ...استیگماتم‌..‌ من تحمل دردم بالاس‌.زایمان ک کردم سزارین شدم باز قبلش خیلی تر ...

دکتر رفتی؟ عکس گرفتی از چشمت؟

پشت تمام آرزوهایم خ♡دا ایستاده است..🍃