2777
2789
عنوان

حاملم😨😨😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 4268 بازدید | 125 پست
وااای مور مورم شد😂 مرسی گلم

وااای مبارک عزیزم...انشاالله قدمش خیرباشه.....🥰🥰🥰من سراولی خیلی خوشحال بودم....ولی سراین ناخواسته بودکلی گریه کردم....ولی بعدتاپیک زدم کلی انرژی مثبت بهم دادن حالم خوب شد....الآن بابندبندوجودم میخوامش ودوسش دارم.....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من ان‌شاءالله نی نی دار بشم اول به شوهرم میگم بعد به مامانم و مادرشوهرم چون اگر دیر بگم قطعاااا نارا ...

سرکاره راه دور، زنگ زدم بهش همین حالا با توپ و تشر که تو که میگفتی من کاری نکردم چرا جواب من مثبته؟ هنگ کرد اصن😂

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
مبارکه بدبختیات شروع شد

میدونم میییییدونم🤕🤧🤒

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
سرکاره راه دور، زنگ زدم بهش همین حالا با توپ و تشر که تو که میگفتی من کاری نکردم چرا جواب من مثبته؟ ...

خیلی ممنون از این‌ سورپرایزت 😂😂😂

چه حرف‌ها که درونم نگفته می‌ماند... خوشا به حال شماها، که شاعری بلدید :) 🌸 با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم 🌸

حالا چطوری بزام؟ من میترسم از زاییدن😶😂

من پسرم تازه۲۰ سالم شده بودک زایمان کردم.... خیلیم عالیه تفاوت سنیمون کم مبشه بهتردرکشون میکنیم.... ...

مرسی گلم😍

اره سوپرایز شدم گفتم سال اینده اگه شد اقدام کنم

منم اینجوری سوپرایز شدم.... چهار ماه بود ازدواج کرده بودیم

به قرصم حساسیت داشتم

شوهرم گفت بسپرش بمن🤐

سپردمش به اون

سه هفته پریودیم عقب افتاد سابقه تنبلی تخمدانم داشتم و پریودی نامنظم

هفته شیشم بودم که فهمیدم هیجوقت هیچ کاریو نسپرم به شوهرم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
حالا چطوری بزام؟ من میترسم از زاییدن😶😂

🤣🤣🤣

والا من دوستام خواهرام همه میترسیدن ولی آخر کار انقدر سنگین شده بودن و تند تند جیششون میگرفت و خوابیدن سخت بود وووو... میگفتن فقطططط بزاممم 🤣🤣

چه حرف‌ها که درونم نگفته می‌ماند... خوشا به حال شماها، که شاعری بلدید :) 🌸 با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم 🌸
خیلی ممنون از این‌ سورپرایزت 😂😂😂

والا گند زده سوپرایزشم بکنم😖🤣

🤣🤣🤣 والا من دوستام خواهرام همه میترسیدن ولی آخر کار انقدر سنگین شده بودن و تند تند جیششون میگرفت ...

یا پیغمبر😫