2777
2789
عنوان

حاملم😨😨😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 4268 بازدید | 125 پست
چرا بدبختی؟ 😞

چمیدونم من که دیگه روانی شدم همه اش بدبختی سختی خیلی کم صبرم

خداجونم کمک کن بتونم بهترین مامان باشم برای این پسرکوچولوی قشنگی که بهم دادی باتمام وجودم عاشقشم عاشقتم😍😍🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینجوری سوپرایز شدم.... چهار ماه بود ازدواج کرده بودیم به قرصم حساسیت داشتم شوهرم گفت بسپرش بم ...

ای گفتی ای گفتی😖اینم هی میگفت من کاری نکردم حالا گندش امروز در اومد

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
میدونم میییییدونم🤕🤧🤒

اگه اعصابت آرومه که هیچ اگه نگه که خدابهت صبربده

خداجونم کمک کن بتونم بهترین مامان باشم برای این پسرکوچولوی قشنگی که بهم دادی باتمام وجودم عاشقشم عاشقتم😍😍🥰
اوووو خیلی جوونی که

میدونم میدونم☹️

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

چقدر من عاشق بچم 😁

اگه چشمتون به امضای من افتاد یه صلوات یه دعا از ته دلتون برای رسیدن به آرزو هام خدا نگاه کنه به زندگیم خیلی دلم گرفته چشمام ابرو بارونی شده محتاج دعاتون 🥺⁦♥️⁩🥺انشالله که هزار برابر دعایی خیرتون برگرده به زندگیتون 🥺⁦♥️⁩🌹
حالا چطوری بزام؟ من میترسم از زاییدن😶😂

عزیزم ان شاء الله قدمش پر از خیر و برکت باشه براتون😍

حتما کلاسای آمادگی برای زایمان که تو مرکز بهداشت میزارن شرکت کنید خیلی خوب و موثره

کسی که زیبایی اندیشه دارد ، زیبایی ظاهر خود را به نمایش نمی گذارد . *شهید مرتضی مطهری*
عزیزم میشه علائم اولیه بارداری‌تون رو بگید

پریودی عقب انداختم، زیر شکمم گاهی درد میکنه هنوزم درد میکنه

من سابقه کیست داشتم خیالم راحت بود کیسته😫

ووش بدش به من😂عاشق بچم😍خدایا منم میخواااام

خودمم عاشق بچم

ولی بچه مردم اونم برا دو ساعت😂بچه خود ادم دردسر داره بنظرم

وقتی بیبی چکم مثبت شد شوهرم پیشم بود مث گاو نشسته بودیم گریه میکردیم چون هیچ کدوممون نمیخواستیمش 

متاسفانه بعد دو هفته خودش سقط شد

To mera jan v jehani😍Az kurdm❤️ Tiker residen be arezom😍
اگه اعصابت آرومه که هیچ اگه نگه که خدابهت صبربده

این کاره اقای شوهره خودشم باید شب بیدارباش بکشه

بزار بیاد خونه ببین کن چیکارش میکنم😣

خودمم عاشق بچم ولی بچه مردم اونم برا دو ساعت😂بچه خود ادم دردسر داره بنظرم

گلم نه ماه فرصت داری خودتو آماده کنی زمان کمی نیست کتاب بخون و تحقیق کن مطمئنم مادر خوبی میشی

کسی که زیبایی اندیشه دارد ، زیبایی ظاهر خود را به نمایش نمی گذارد . *شهید مرتضی مطهری*