2777
2789
عنوان

حاملم😨😨😨😨

4268 بازدید | 125 پست

همین الان زنگ زدم جواب و از ازمایشگاه پرسیدم گفت مثبته🙁نمیدونم چه حسی دارم دستام میلرزه میترسم خیلی مسولیت بزرگیه🥴

شمام فهمیدید اینطور بودید؟ 

چیکار کنم حالا چجوری به بقیه بگم؟ خجالت میکشم😂

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

اصلااا فکرشم نمیکردم حالا این تاپیک و بزنم😐

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم مبارک باشه😄😍😍😍

زندگی زیباست    زشتی های آن تقصیر ماست    در مسیرش هرچه نازیباست آن تدبیر ماست    زندگی آب روانیست روان میگذرد    آنچه تقدیر منو توست همان میگذرد....💖💖

من با بیبی چک‌ فهمیدم

بیبی‌ چک‌ زدم داشتم از دستشویی میومدم‌ بیرون یهو دیدم دوتا خطه

همونجا خشکم زد

تا یه روزم داشتم‌ میلرزیدم😂😂😂

✅مشکل عزیزخدای من خیلی بزرگتر از توست💪💪
مامان شدنت مبارک باشه  از این دوران شیرینت لذت ببر

وااای مور مورم شد😂

مرسی گلم

من با بیبی چک‌ فهمیدم بیبی‌ چک‌ زدم داشتم از دستشویی میومدم‌ بیرون یهو دیدم دوتا خطه همونجا خشکم ز ...

وای منم الان رو ویبره ام😶دستام به شدت میلرزه