2777
2789
عنوان

حاملم😨😨😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 4268 بازدید | 125 پست
الهی عسییم 🥺🥺خدا حفظش کنه براتون ❤❤❤❤💕💕💋💋💋 چقدر سخت بوده حتما برا خواهرتون ۱۶ سال خیلیه  ...

ای جانم مرسی عزیرم لطف کردی واقعا ممنونم انشاالله هرچی زودتر خبرشو بهم میدی 

هروقت احساس کردی دلت تنگ شده یا احتیاج ب ی نفر داری من درخدمتم تا اونجای ک بتونم واست کمی نمیزارم مث خواهر خودم چون درکت میکنم خواهرم خیلی اذیت شد تا حامله شد انشاالله موقع اذانم بازم واست دعا میکنم ک هرچی خیره انشاالله ب دعای من باشی عزیزم 

To mera jan v jehani😍Az kurdm❤️ Tiker residen be arezom😍
ای جانم مرسی عزیرم لطف کردی واقعا ممنونم انشاالله هرچی زودتر خبرشو بهم میدی  هروقت احساس کردی ...

الهی قربونت برم چشممممم

مرسی محتاج دعاتمممم بخدا عاقبت بخیر شی 

فراموشت نمیکنممممم حتما اگر دلم گرفت اگر نی نی دار شدم حتما میام پی ویت سرتو درد میارم🤣

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الهی قربونت برم چشممممم مرسی محتاج دعاتمممم بخدا عاقبت بخیر شی  فراموشت نمیکنممممم حتما اگر د ...

خدا نکنه 

این حرفا چیه مخلصیم اجی هروقت خواستی من هستم😘😘

To mera jan v jehani😍Az kurdm❤️ Tiker residen be arezom😍
این کاره اقای شوهره خودشم باید شب بیدارباش بکشه بزار بیاد خونه ببین کن چیکارش میکنم😣

کاش فقط شب بیداری هاش باش

خداجونم کمک کن بتونم بهترین مامان باشم برای این پسرکوچولوی قشنگی که بهم دادی باتمام وجودم عاشقشم عاشقتم😍😍🥰
کاش فقط شب بیداری هاش باش

از تجربه هات بگو خواهر معلومه دلت پره😢😂

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
از تجربه هات بگو خواهر معلومه دلت پره😢😂

هی خواهربخوام کتابی میشه حوصلم نمیکشه

خداجونم کمک کن بتونم بهترین مامان باشم برای این پسرکوچولوی قشنگی که بهم دادی باتمام وجودم عاشقشم عاشقتم😍😍🥰