همین الان زنگ زدم جواب و از ازمایشگاه پرسیدم گفت مثبته🙁نمیدونم چه حسی دارم دستام میلرزه میترسم خیلی مسولیت بزرگیه🥴
شمام فهمیدید اینطور بودید؟
چیکار کنم حالا چجوری به بقیه بگم؟ خجالت میکشم😂
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
الهی عسییم 🥺🥺خدا حفظش کنه براتون ❤❤❤❤💕💕💋💋💋 چقدر سخت بوده حتما برا خواهرتون ۱۶ سال خیلیه ...
ای جانم مرسی عزیرم لطف کردی واقعا ممنونم انشاالله هرچی زودتر خبرشو بهم میدی
هروقت احساس کردی دلت تنگ شده یا احتیاج ب ی نفر داری من درخدمتم تا اونجای ک بتونم واست کمی نمیزارم مث خواهر خودم چون درکت میکنم خواهرم خیلی اذیت شد تا حامله شد انشاالله موقع اذانم بازم واست دعا میکنم ک هرچی خیره انشاالله ب دعای من باشی عزیزم
To mera jan v jehani😍Az kurdm❤️ Tiker residen be arezom😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤