2777
2789
عنوان

حاملم😨😨😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 4371 بازدید | 125 پست
وااای مور مورم شد😂 مرسی گلم

وااای مبارک عزیزم...انشاالله قدمش خیرباشه.....🥰🥰🥰من سراولی خیلی خوشحال بودم....ولی سراین ناخواسته بودکلی گریه کردم....ولی بعدتاپیک زدم کلی انرژی مثبت بهم دادن حالم خوب شد....الآن بابندبندوجودم میخوامش ودوسش دارم.....

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من ان‌شاءالله نی نی دار بشم اول به شوهرم میگم بعد به مامانم و مادرشوهرم چون اگر دیر بگم قطعاااا نارا ...

سرکاره راه دور، زنگ زدم بهش همین حالا با توپ و تشر که تو که میگفتی من کاری نکردم چرا جواب من مثبته؟ هنگ کرد اصن😂

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
مبارکه بدبختیات شروع شد

میدونم میییییدونم🤕🤧🤒

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
سرکاره راه دور، زنگ زدم بهش همین حالا با توپ و تشر که تو که میگفتی من کاری نکردم چرا جواب من مثبته؟ ...

خیلی ممنون از این‌ سورپرایزت 😂😂😂

چه حرف‌ها که درونم نگفته می‌ماند... خوشا به حال شماها، که شاعری بلدید :) 🌸 با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم 🌸

حالا چطوری بزام؟ من میترسم از زاییدن😶😂

من پسرم تازه۲۰ سالم شده بودک زایمان کردم.... خیلیم عالیه تفاوت سنیمون کم مبشه بهتردرکشون میکنیم.... ...

مرسی گلم😍

اره سوپرایز شدم گفتم سال اینده اگه شد اقدام کنم

منم اینجوری سوپرایز شدم.... چهار ماه بود ازدواج کرده بودیم

به قرصم حساسیت داشتم

شوهرم گفت بسپرش بمن🤐

سپردمش به اون

سه هفته پریودیم عقب افتاد سابقه تنبلی تخمدانم داشتم و پریودی نامنظم

هفته شیشم بودم که فهمیدم هیجوقت هیچ کاریو نسپرم به شوهرم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
حالا چطوری بزام؟ من میترسم از زاییدن😶😂

🤣🤣🤣

والا من دوستام خواهرام همه میترسیدن ولی آخر کار انقدر سنگین شده بودن و تند تند جیششون میگرفت و خوابیدن سخت بود وووو... میگفتن فقطططط بزاممم 🤣🤣

چه حرف‌ها که درونم نگفته می‌ماند... خوشا به حال شماها، که شاعری بلدید :) 🌸 با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم 🌸
خیلی ممنون از این‌ سورپرایزت 😂😂😂

والا گند زده سوپرایزشم بکنم😖🤣

🤣🤣🤣 والا من دوستام خواهرام همه میترسیدن ولی آخر کار انقدر سنگین شده بودن و تند تند جیششون میگرفت ...

یا پیغمبر😫