2777
2789
عنوان

تجربه ی مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 2438 بازدید | 83 پست

بله اتفاق افتاده 

مادرم ضربه ی سنگینی به سرشون خورد و برای چند لحظه تنفس و علائمشون قطع شد ما اون موقع بچه بودیم یادمه تا زنگ بزنیم اورژانس و بریم در خونه ی همسایه یه چند دقیقه طول کشید تو اون چند دقیقه از استرس و اضطراب مردم و زنده شدم روز ولادت حضرت علی بود اقا قربونش برم مادرم و شفا داد 

یسری چیزا که مامانم از اون روز خاطره شه خیلی شباهت به برنامه ی زندگی پس از زندگی داره

به حق بی بی فاطمه ی زهرا خدا به همه ی مادرا سلامتی بده و سایه اشون بالا سر بچه هاشون باشه

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بابا بزرگم

پارکینسون داشت 

اول خیلی از مرگ میترسید خیلی 

ولی چند روز خواب بود و خوب دیگه دم آخراش بود. بعد از اون مدت که هممون فک میکردیم دیگه تمومه از خواب بیدار شد و دیگه برعکس قبل خیلی آروم بود. دیگه از مردن نمی ترسید. حتی منتظر بود تموم شه.

قشنگ همه چیو دیده بود . گفت دو نفر دستاش رو گرفتن بردنش بجای عجیب که خودشم نمیدونسته کجاست ولی همه چیزایی که گفته بود قشنگ تو قرآن اومده بودن. بعد گفت به گفتن فقط ۸ برات مونده تا بیایی اينجا.  بابابزرگمم خنده بود گفته بود ۸ چی؟ روز ماه سال... بعد نمیدونم چیشد که دوباره برگشت. و ۸ روز بعدش از دینا رفت. خیلی آروم و رضایت کامل. 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

ماهم داشتیم فامیل دور رفت اون دنیا رو دید بعد زنده شد بعد مرد می‌گفت بال داشتم عین فرشته‌ها 🥲

اون دنیا جذاب خیلی باحال مطمئن باشید لازمش فقط انسان بودن و کمک به دیگران 

دختر ی 19 سالم دختری مهربون دلسوز و یک دوست خوب 🙂💚
بخدا نمیدونم من محجبه نیستم دروغ چرا تا حالا یکبارم ختم قران نگرفتم بی حیا اصلا نیستم ولی جلوی نامحر ...

حيف دختري مثل شماست كه واجباتت رو زمين بمونه 

احتمالا اگر واجباتت هم كامل بشه از اين هم بيشتر چيزهايي بهت بدن 

نه برا چي بترسي خدا رو داري

خوشبحالت پدرم تو خواب دیدی 🥲  زیاد صلوات بفرست دختر  تو نظر کرده جدمی

اینجوری میگی گریم میگیره به گلوی بریده آقا امام حسین هروقت خوابشو دیدم تا یک ماه از خود بیخود میشدم خیلی مهربون بود خیلی خیلی 😭😭😭😭

اینجوری میگی گریم میگیره به گلوی بریده آقا امام حسین هروقت خوابشو دیدم تا یک ماه از خود بیخود میشدم ...

اونا کلا مهربونن خیلی خوبن ترو قران ترو خدا اگه نماز نمبخونی صدقه بده صلوات بفرست

جدم مهربون اون دنیا دستت میگیره 🥲 

اینجوری میگی گریم میگیره به گلوی بریده آقا امام حسین هروقت خوابشو دیدم تا یک ماه از خود بیخود میشدم ...

چی دیدی؟بگو لطفا

من اعتقاداتم به هم ریخته دوست دارم بدونم

به نظرت نماز وحجاب خیلی براشون مهمه یانه؟

خواهش میکنم نمازت بخون 🥲 اگه میتونی 

نماز میخونم عزیزم ،من یه مدت اعتقادم به تناسخ بود ولی با پیام امواتم فهمیدم تناسخی درکار نیست دخترداییم خودکشی کرده بود و اتفاقاتی افتاده بود که توتاپیکای دیگه گفتم طولانیه اگه کسی دوستداشت اینجا هم بازگو میکنم یه حق الناس داشت خیلی میومد بهم میگفت فتانه من لباس ندارم لختم برو از پدرشوهر مادرشوهرم حلالیت برام بگیر ،حتی یه بار خواب دیدم نشسته روسنگ مرده شور خونه بهم میگه فتانه ببین اون قبر منه سنگ قبرمم آمادس ولی نمیتونم برم توخونم بخوابم یهو نگاه کردم دیدم پایین سنگ مرده شور خونه یه قبر کنده شده و بالای قبر یه سنگ قبر به اسم دخترداییم و رنگ سنگش یشمی بود فرداش که به خالم گفتم تا چند دقیقه خالم ساکت شد بعد گفت فتانه امروز دایی ناصر سنگ الهامو گذاشته رنگ سنگشم یشمیه 

لطفا برای منم دعا کن با قلب پاکت 💕  خیلی درجا می زنم تو زندگی

نگو فداتبشم خجالت میکشم نمی‌دونم ارزش دعا کردن دارم یا نه ولی ایشالا به حق پهلوی شکسته حضرت زهرا هر گره ای توزندگی داری همین الان باز بشه و تنت سلامت باشه 

نماز میخونم عزیزم ،من یه مدت اعتقادم به تناسخ بود ولی با پیام امواتم فهمیدم تناسخی درکار نیست دختردا ...

خداروشکر واقعا عالیه لطفا بعد نمازت سه تا صلوات برای ظهور حضرت بفرست 

تناسخ وجود نداره مخصوصا برای انسان ها ادما یک بار به دنیا میان می میرن