2777
2789
عنوان

تجربه ی مرگ

2438 بازدید | 83 پست

سلام دوستان عزیزم امیدوارم هرجا هستین حال دلتون عالی باشه،، دوستان من این تاپیک رو زدم چون مدتیه به مرگ فکر میکنم و در حال تحقیق و مطالعه ام لطفا کسایی که دوس دارن شرکت کنن تاحالا توی اطرافیانتون کسی بوده که چنددقیقه یا چندساعت مرده باشه و از اون لحظات مرگ تعریف کرده باشه و چی گفته، واینکه تاحالا کسی رو در حال احتضار دیدین چی می‌گفته و آیا نشونه هایی از اون دنیا می‌داده 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من یبار دوازده تا قرص خواب آور خوردم تا بمیرم دقیقا آخرین لحظه مرگ پشیمون شدم چشمام خواب می‌رفت دقیقا مرگو به چشم خودم دیدم خواستم ازین اتفاق زنده بیرون بیام

دیگه گه بخورم خودکشی کنم 

مادربزرگ یکی از آشناها صب بلند شده هی میگفته کی داره قرآن میخونه

بچه هاش هیچی نمیشنیدن ولی اون هی اصرار داشته یکی داره قرآن میخونه 

یک ساعت بعد فوت میشه

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷

یکی از اقوام چند وقت پیش یه بیماری میگیره که دکترا جوابش میکنن و مدتی میره به کما، بعد بطور معجزه آسایی شفا پیدا میکنه و تجربه نزدیک به مرگ داشته که حالا من دقیق یادم نیست فقط یه تیکه‌شو میگم. میگه من دیدم توی قبرستانم و دارن روی من خاک میریزن و هی میگفتم نریزین من زنده ام و اینا. بعد میگه رفتم توی یه تونل نور سفید، اونجا یه آقایی از دوستام جلوی منو گرفته که من ازت راضی نیستم تو مرغ منو کشتی. بعد اینم گفته من اصلا یادم نمیاد و اینا. خلاصه بعد از بهوش اومدنش میره سراغ میگیره و میبینه یبار که داشته از یجایی رد می‌شده گرد و خاک شده اینم ندیده و با ماشین از رو مرغه رد شده حواسش نبوده. خلاصه میره حلالیت میگیره و اینا. اینم بگم که ایشون آدم خیلی پاک و خوبی هستن

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

در حال مرگ باشن مرده هاشون میان تو بسترشون باهاشون حرف میزنن مادربزرگم همش با مرده هاش حرف میزده اون ده روز قبل از فوتشو

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

مادربزرگ یکی از آشناها صب بلند شده هی میگفته کی داره قرآن میخونه بچه هاش هیچی نمیشنیدن ولی اون هی ا ...

بعد چجوری اینارو فهمیدن ؟؟،

دنیای من همه چیش صورتیه🌸👜🏵💗🐙🦄💟👒💞
یکی از اقوام چند وقت پیش یه بیماری میگیره که دکترا جوابش میکنن و مدتی میره به کما، بعد بطور معجزه آس ...

وای دقیقا مث اون کلیپ برنامه زندگی پس از زندگی.

پس راسته😰😭

دنیای من همه چیش صورتیه🌸👜🏵💗🐙🦄💟👒💞
وای دقیقا مث اون کلیپ برنامه زندگی پس از زندگی. پس راسته😰😭

اره والا من خودمم خیلی تعجب کردم که همش راست بود

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

وای یچیزی حالا بابای خودم خیلی  ادم مذهبی نیست ولی میگبت یه شب انگاری منو چند نفر بردن یجای خیلی خوبی انگار فرشته بودن  بعد میگفتن که تو چون صدقه دادی به عمرت اضافه شده پس برت میگردونیم و بابام میگه کلا انگار خواب نبود خیلیییی عجیب بود حتی واقعی تر از این دنیا بود و فرشته ها بسیار خوش برخورد و زیبا بودن همگی 

حتی یبارم رفته عالم کما و جسم خودش رو از بالای اتاق دیده  و حتی دیده که دکترا که بالاسرش جمع شده بودن داشتن راجع بهش چیا میگفتن و چیکار میکردن درصورتی که هوشیاریش ۳ بوده بعد دیگه چیزی یادش نمیاد