2777
2789
عنوان

دلم میخاد 5 تا بچه داشته باشم

1568 بازدید | 162 پست

که وقتی بزرگ شدن ازدواج کردن نوه هامو بیارن خونمون اخر هفته ها دور هم باشیم شلوغ باشه دورمون اخه خودمون دوتاییم خیلی خونمون خلوته داداشمم که میره شهر دیگه کار میکنه منم بزودی میرم سر زندگیم بعدم کلا میرم دانشگاه شهر دیگه . 

البته با این شرایط مملکت 1 دونه هم زیاده و همونم تو هاله ابهامه که داشته باشم یانه😂

ولی قدیما خیلی خوب بودا . همیینجوری بچه میاوردن. هیچ خونواده کمتر از 5 تا راضی نمیشد . بچه ها طفلیا خرجیم نداشتن دیگه. 

صرفا جهت بیکاری تاپیک زدم یکم حرف بزنیم از هر دری😂👀

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

وای منم عاشق بچه زیادم🥺

میخوام ۲ تا دختر داشته باشم ۲ تا پسر ، با فاصله کم🥺

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهره من اینده توعه

۸تا داره 

همیشه هم تنهاس🤪🤪🤪🤪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

اومممممم منم مثل تو،  دلم میخوام ۱۰ تا بیارم🥺😂

منم فقط ی داداش دارم

دلم خانواده شلوغ میخواد

ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:)   مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر  نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!
مثل من؟؟

سنده؟

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.