2777
2789
عنوان

دلم میخاد 5 تا بچه داشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1576 بازدید | 162 پست

اره قدیما خرج نبود آگاهی هم نبود پدر و مادرا فکر میکردن همینکه بچه نمیره و معتاد نشه یعنی همه چی اوکیه . اگه دانشگاه میرفت یا دستپخت و خانه داریشم خوب بود که دیگه میشدن پدر و مادر نمونه 🙂

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سه تا دوس دارم ولی همین دوتا بسمه دیگه ..

زایمان کردی؟😍

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
وای منم عاشق بچه زیادم🥺 میخوام ۲ تا دختر داشته باشم ۲ تا پسر ، با فاصله کم🥺

دقیقا تازه اسماشونم هر روز یه چی میزارم تو ذهنم ولی میدونم امکان نداره 😂

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

بچه‌ها خرج داشتن ولی وضع اقتصادی بهتر بود. 

پیرمرده راننده تاکسی بود میگفت قدیم ما برنج 80 یا حتی 100 کیلویی می‌خریدیم و الان هرجا میری برنج بیشتر از 5 و 10 کیلو نیست و همونم گرونه

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊

من سه تا دارم و لوله هام رو بستم ولی دوست داشتم چهارتا بچه داشته باشم که آینده تنها نباشن

الان همسر دوستم فوت کرده خب فقط یک بچه داشتن الان خیلی تنها شدن همش میگم اگر یک بچه دیگه داشت شرایطشون خیلی بهتر بود

ههه

ان شالله

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

به خاطر دوس داشتن زندگی چند نفرو خراب نکنین اول ببنیید امکاناتشو دارید یانه

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)