2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29366 بازدید | 3288 پست

@minmer پاسختونو گفتم 

انجام بدهین . منم دعا کنید . اسمم مبارکه

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@minmer   پاسختونو گفتم  انجام بدهین . منم دعا کنید . اسمم مبارکه

خیلی خیلی سپاسگزارم....إن شاالله خداوند بهترین هاشو براتون رقم بزنه و زندگیتون غرق نور خدا باشه

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹

یکی از مضرترین تمایلاتی که من در طبیعت بشر دیده‌ام ناراضی بودن از حال و چشم‌داشت به آیندهٔ مجهول است. بجای اینکه از گلهای زیبایی که در کنار پنجره اتاقمان روییده است لذت ببریم در عالم رؤیا به گلستان سحرآمیزی که در کرانهٔ افق است چشم دوخته‌ایم.

بعضی چیزها در جهان خیلی مهم‌تر از دارایی هستند. یکی از آنها توانایی خوش بودن با چیزهای ساده است.

📕 آیین زندگی

نویسنده.:دیل کارنگی
✍🏻

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
خیلی خیلی سپاسگزارم....إن شاالله خداوند بهترین هاشو براتون رقم بزنه و زندگیتون غرق نور خدا باشه

فدات . خواهش می کنم ، ممنون 

واقعا التماس دعا 

اسمم مبارکه 

دعا کنین من بتونم پدر مادرمو خوشبخت کنم و تو رشته ام و کارم عالی بشم و جوری که پول بهشون کمک کنم .

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
🌹🌹🌹🌹🌹👏👏

❤

امیدوارم به همه آرزوهات برسی عزیزم.🌹

ممنون . به دعای شما❤

دوستان من هرکاری میکنم عکس سندنمیشه😭

نمیدونیدچرا؟ازصفحه ی کتاب عکس گرفتم هربارامتحان میکنم که بفرستم ارسال نمیشه😔

دارم کتاب راحت باش گیرنده رومیخونم.

گفتم عکس ازصفحه ی کتاب بذارم ولی نمیشه😢

لطفاازمن ناراحت نشید اگه میتونیدراهنماییم کنید که چکارکنم لطفا❤

شماکجادانلودمیکنی؟

همین گوگل

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
شماکجادانلودمیکنی؟

تلگرام یه کانال داره به اسم کتابخانه کلی کتاب‌های ایرانی و خارجی داره که رایگان میشه دانلود کرد، البته سحر بانو هم یه کانال تو تلگرام معرفی کرد برای دانلود رایگان کتاب

کتاب آیین زندگی  که تازه شروع کردم به خوندن یه جور کتاب روانشناسی و روان درمانیه به نظرم خیلی جالب اومد

فدات . خواهش می کنم ، ممنون  واقعا التماس دعا  اسمم مبارکه  دعا کنین م ...

اسمتون بسیار زیباست، إن شاالله صاحب نامتون شفیع و راهنماتون باشه.... 

دوستان ما همه همدیگرو به نان کاربریمون می‌شناسیم اگه تمایل داشتید و مشکلی براتون پیش نمیاد اسم های زیباتون و بگید تا این ارتباط دوستی عمیق تر و صمیمی تر بشه. اسم من مینا ست