2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29366 بازدید | 3288 پست
دوستان من حالم گرفته شده😔 بیاین حال هموخوب کنیم. اصلا ی چالش بریم اینکه امشب ی صفحه ازکتابی که د ...

خوبه هستم منم 

الان چه کتابی میخونی؟؟؟ 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
دوستان من حالم گرفته شده😔 بیاین حال هموخوب کنیم. اصلا ی چالش بریم اینکه امشب ی صفحه ازکتابی که د ...

باشه

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
ساغول خودساخته تو واقعا خودساختهذای 🌈

ممنونم عزیزم.لطف داری.

اولین آجرخودساختگی من بیرون اومدن ازرابطه ای بود که کاملابرای من تاکیدمیکنم برای من سمی بود😊

فقط اینکه ساغول یعنی چی؟😅

من کتابهایی که دوستان تو این تاپیک معرفی کردن رو یادداشت کردم و قصد دارم به ترتیب بخونمشون. فقط من ی ...

منم مثل شمام.به خاطرشماهمون کتابی که دیشب گفتم ومعرفی کردم رومیخونم وعکسش رومیفرستن چون کاغذیه😊❤❤

در حال حاضر دارم برای بار دوم کتاب کوری رو میخونم. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
ممنونم عزیزم.لطف داری. اولین آجرخودساختگی من بیرون اومدن ازرابطه ای بود که کاملابرای من تاکیدمیکنم ...

بعنی سلامت باشی

در حال حاضر دارم برای بار دوم کتاب کوری رو میخونم. 

برم دانلود کنم

بلد نیستم برات بذارم اینجا  اگه میشد میذاشتم واست

کردم دانلود عشقم 

بازم اگه کتاب هایب خوب داشتی بگو دانلود کنم

دوست خوبم سلام.... من تمام تلاشمو میکنم که صبور باشم ولی متاسفانه یهویی انگار مثل فنر از جا در میرم ...

سلام . ببینین باید برای خودتون و رفتارتون دلیل پیدا کنید . توی برگه یادداشت کنید که علت فلان رفتارم چی بود و جواب بدین 

و یک راه دیگه برای اون پیدا کنید که اون بهترین رفتار در مواقع آرامش . مثلا اون روز علی لباسو برداشت و پرت کرد 

من داد زدم ‌ . اما رفتار مناسب این بود که من از کودکم که توی سن هیجان خواهی و خودمحوریه درکش کنم و بگم پسرم بهتر بود اونو به من میدادی . لطفا این راهکارو هر روز انجام بدین قبل از برخورد سریع و در مورد رفتارهای قبلتونم بنویسین

اما یک چیزی که هست راهکار کنترل خشم ... پیاده روی زیاد . فکر کردن قبل از تصمیم لحظه ای . آب خوردن . موسیقی ملایم گوش دادن بدون آهنگ . کتاب خوندن . مشت کردن دست هاتون . نوشتن راه قبل از انجام . خرد کردن کاغذ و مچاله کردنش بعد از دیدن کار ناخوشایند از طرف شما .... آرام سازی بدنتون هر شب با منقبض و شل کردن اون مثل دست و چشمو کل بدن . 

در اخر هم با جملات پسرم این کار تو منو ناراحت کرد و بیا با هم فکر کنیم در موردش یا از این قبیل هم موجب آرامش خودتون و متوجه شدن کودک خودتون بشین

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...