2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29357 بازدید | 3288 پست
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹 إن شاالله خداوند شفای عاجل عنایت کنه و سایه ی پدر بزرگوارت ...

خیییلیییی ممنونم عزیزم.همین تازه باهاش تلفنی حرف زدم آخه اومدم خونه ی خودم.

خداهمه ی شماروحفظ کنه❤❤❤❤❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس چیکار کنیم سحر جون  من الان دخترم پیش دبستانی هیت تا من نگم مشقاتو نوشتی یا نه ؟اصلا به روی ...

من ریپلای زدم براتون چون پسر همسن دختر شماست. من خیلی راهها رو امتحان کردم ولی به تازگی به پیشنهاد یکی از دوستانم چند تا جعبه رنگی کوچیک با رنگهای مختلف ساختم و توش هدایای کوچیک میذارم و هر وقت یه مقدار از وظایفشو انجام میده آخر شبها موقع خواب میذارم براش تا یکی رو انتخاب کنه.خیلی خوشحال میشه. وقتی شاد میخوابه صبح که بیدار میشه انگیزه اش برای انجام کارهاش بیشتره

دوستان من حالم گرفته شده😔

بیاین حال هموخوب کنیم.

اصلا ی چالش بریم

اینکه امشب ی صفحه ازکتابی که داریم میخونیم روعکس بگیریم بفرستیم.

اینجوری حداقل چندکلمه ای از ی کتاب دیگه رومیخونیم.

راستی سحرجون اون کتاپ ناپلئون هیل روپیداکردم

بیندیشیدتاثروتمندشوید

تااولای کانال رفتم🥴

دختراچالشوقبول دارین😊

بچه ها چندبار در ماه ،ارایشگاه میرید؟ من که قبلا هر ماه یک بار ولی از امسال تا الان ۳بار بیشتر نرفت ...

از وقتی کرونا اومده کلاا نرفتم ارایشگاه دیگه خودم یاد گرفتم اصلاحو🤭

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

من کتابهایی که دوستان تو این تاپیک معرفی کردن رو یادداشت کردم و قصد دارم به ترتیب بخونمشون. فقط من یه ایرادی دارم که کتاب فقط باید کاغذی باشه که بخونمش وگرنه بهم نمیچسبه . امیدوارم بتونیم به کمک هم خصلت خوب کتابخوانی رو در وجود خودمون زنده کنیم

من پدرم بیماره ومن خونشون هستم.حالش خوب نیس دعاااکنیدلطفا.چندروزه لب به غذانزده😔واسه همینه که دیرفر ...

حمد میخونم به نیت شفاشون 🌹

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
بچه ها چندبار در ماه ،ارایشگاه میرید؟ من که قبلا هر ماه یک بار ولی از امسال تا الان ۳بار بیشتر نرفت ...

من الان حدودشاید۴یا۵ساله ارایشگاه نمیرم خودم اصلاح میکنم.آرایشگرم هستم😁

البته کارنمیکنم.

الان سه ساله موهامورنگ نکردم.البته برای دومین عروسی😅

دنباله ی موهام رنگ داشت مشکیش کردم بعدازعروسی کلاموهامو سیبِل کوتاه کردم.

اصلاهم دوست ندارم لایت دربیارم

من کتابهایی که دوستان تو این تاپیک معرفی کردن رو یادداشت کردم و قصد دارم به ترتیب بخونمشون. فقط من ی ...

منم فقط کتاب کاغذی رو دوست دارم. چشمامم خیلی اذیت میشه با گوشی بخام بخونم

من کتابهایی که دوستان تو این تاپیک معرفی کردن رو یادداشت کردم و قصد دارم به ترتیب بخونمشون. فقط من ی ...

عزیزم منم فقط با کتاب کاغذی عشق میکردم و عضو همیشگی کتابخونه بودم و پی دی اف خوندن برام خیلی سخت بود 

بخاطر کرونا دیگه نشد برم کتابخونه و مجبور شدم رو بیارم به الکترونیکی الان دیگه عادت کردم درسته که اون عشق کاغذی رو نداره ولی خوب بازم خیلی بهتر از کتاب نخوندن هست. 

این شرایط نرفتن به کتابخونه یه حسن دیگه هم داشت برام که شروع کردم کتاب خریدن تا یکی از رویاهام رو که داشتن یه کتابخونه بزرگ هست عملی کنم 

البته که هنوز اول راهم 😅

نور خواهی مستعد نور شو.... 
من الان حدودشاید۴یا۵ساله ارایشگاه نمیرم خودم اصلاح میکنم.آرایشگرم هستم😁 البته کارنمیکنم. الان سه ...

ساغول خودساخته تو واقعا خودساختهذای 🌈

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا