2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29357 بازدید | 3288 پست
عزیزدلم خیلی ممنون ازلطفت. راستش وقتی به گذشتم نگاه میکنم میبینم سرتاسرمطالعه وحس خوب وجسم خوب بود. ...

عزیزم حسی که گفتی از نظر علمی همون خوشبختیه.

خوشبختی وقتی است که فرد در مرحله ای از زندگیش قرار میگیره که در حداکثر توان فیزیکی و روانی ،برای رسیدن به هدفی، دست به کاری میزنه که از او آدم تازه و جدیدی میسازه .اسم اون منطقه ای  که فرد در اون حالت قرار میگیره  optimal experience

یعنی تجربه مطلوب نامگذاری کردند.

یعنی تبدیل به آدمی میشیم که تابه حال نبودیم .

در این حالت ۸۰تا ۱۰۰ میلیارد سلول مغزی ما با یک و نیم تریلیون کانکشن مغزی از یک هماهنگی و هارمونی برخوردار میشه.

دراین حالت ما خوشبختی رو احساس می کنیم ،نه وقتی که پولدار ویا زیبا هستیم .ونه وقتی که لذت می بریم ،چون با مواد مخدر هم میشه لذت برد..

برای این موضوع میشه دانه ای رو مثال زد که  برای اولین بارجوانه میزنه ...🌈🌈🌈

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

لطف داری عزیزم .این احساس متقابله ❤❤❤ یه نکته دیگه هم باید بهتون بگم .من برای اینکه بچه هام لوس و بی ...

پس چیکار کنیم سحر جون 

من الان دخترم پیش دبستانی هیت تا من نگم مشقاتو نوشتی یا نه ؟اصلا به روی مبارک خودش نمیاره 

هی هم میگه دستم خسته شد 

در مورد مرتب کردن اتاق و اسباب بازیاشم اصلا همکاری نمیکنم 

تو توی اون سن چطور رفتار میکردی با بچه هات

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
لطف داری عزیزم .این احساس متقابله ❤❤❤ یه نکته دیگه هم باید بهتون بگم .من برای اینکه بچه هام لوس و بی ...

سحر جون من کاملا با حرفات موافقم منم پسرم همسن دخترته ولی از کوچیکی سعی کردم مسئولیت پذیر بارش بیارم متاسفانه موفق نشدم ،خیلی مواقع قانون گذاشتم ولی اجراش مقطعی بوده دوباره روز از نو روزی از نو ،امسال هم که پسرم سمپاد درس میخونه خیلی حجم درساش زیاده دیگه کلا خلع سلاح شدم بیشتر کارا رو خودم انجام میدم میبینم که اصلا وقت نداره ،البته پسرم  خوب و مودبه شکر خدا ولی فعلا شلخته و بی نظمه 🤦🏻‍♀️

همسرم میگفت تو جلسه ای که از طرف مدرسشون گذاشته بودن مدیرشون گفته بچه های با هوش شلخته و بی نظم هستن زیاد بهشون سخت نگیرید🤕 منم از اون موقع دیگه بهش گیر نمیدم ببینم چی پیش میاد 

اگه نکته ای به ذهنت میرسه ممنون میشم راهنماییم کنی 

@minmer   عزیزم منم خیلی خیلی مثل شماعصبانی میشدم وخیلی زیادپرخاشگری میکردم ۹۹درصدبعدازطلاق ر ...

خیلی خیلی ممنونم که وقت گذاشتی و از تجربه ات بهم گفتی، من الحمدالله از اطرافیان خشم و کینه ای ندارم، شکر خدا همسرم از لحاظ عاطفی و احساسی ساپورتم میکنه و واقعا از حق و انصاف نگذرم چیزی کم نمیذاره برام.... بیشتر که تو خودم کنکاش میکنم احساس میکنم یه جور وسواس دارم انگار همیشه باید همه چیز ایده آل باشه و میدونم همین موضوع باعث فوران آتشفشان درون من میشه.... واقعا درست میگید بیدار بودن بین الطلوعین معجزه میکنه من چندباری امتحان کردم ولی الان چند وقته تنبلی میکنم روزهایی هم که ورزش میکنم خیلی شادابم.... حتما به نکاتی که گفتید ترتیب اثر میدم شما هم برام دعا کنید

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
@minmer   ودرموردرفتارت بابجه هات ی پیشنهادی برات دارم.اینکه یک روزدرهفته روزآزادی قراربده.یع ...

بله درست میگید باید این کار و انجام بدم هم خودم ذهنم آزاد میشه هم بچه ها اذیت نمیشن، البته در رابطه با انجام تکالیف سعی کردم کمتر باهاش باشم تا خودش کم کم مستقل بشه، بخاطر شرایط کرونا از سال گذشته که کلاس اول دبستان بود کلا تو خونه باهاش کار کردم با همکاری معلمش با اینکه خیلی سخت بود شرایط اما الحمدالله به خوبی پشت سر گذاشت و امسال خودش به کارهاش میرسه...

اینکه گفتید از گذشته چیزی من و درگیر کرده خودمم خیلی بهش فکر کردم و به این نتیجه رسیدم چون کودکی خیلی سختی و پشت سر گذاشتم (از جانب خانواده و پدر و مادرم نبود ولی متاسفانه نمیتونم چیزی ازش بگم چون تکرارش برای خود منم عذاب آوره) همینم باعث خشمم شده، نوجوانیم خیلی پرخاشگر بودم ولی مامان خیلی باهام مدارا می‌کرد الان گاهی اوقات باهم صحبت میکنیم خودم از رفتارهام شرمنده میشم.... تو زندگی مشترکم به لطف خدا مشکلی ندارم، از لحاظ مالی هم معتقدم خداوند روزی همه ی ماهارو و مقدر و مشخص کرده و درگیر مسائل مالی هم نیستم تنها درگیریم همین زود جوش بودن و عصبانی شدنمه که از خدا می خو ام خودش کمکم کنه

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
سحر جون من کاملا با حرفات موافقم منم پسرم همسن دخترته ولی از کوچیکی سعی کردم مسئولیت پذیر بارش بیارم ...

شما چه کارهایی رو براش انجام میدین ؟

با علاقه درس نمی خونه ؟

اگر میخونه با بی میلی و بی حوصلگیه و با زور و اجبار شما درس میخونه ؟

برای درساش شما چکار می کنید .کنارش میشینید؟

بله درست میگید باید این کار و انجام بدم هم خودم ذهنم آزاد میشه هم بچه ها اذیت نمیشن، البته در رابطه ...

عزیزدلم مطمئن بودم ی چیزی دردرونته.اصلانیازی نیس باکسی مطرح کنی.اما یکباربرای همیشه وقتی تنهایی بهش فکرکن وبراش تصمیم بگیر.وببین آیاقابل جبرانه آیاقابل تغییره آیاقابل فراموشیه؟من هم کودکی سختی داشتم.وهمین باعث شده من تصمیمات عاقلانه ای برای زندگیم نگیرم.اماالان باهاش کناراومدم وحالم خیلی بهتره.برات بهترین آرزوهارودارم❤❤❤❤❤❤

شما چه کارهایی رو براش انجام میدین ؟ با علاقه درس نمی خونه ؟ اگر میخونه با بی میلی و بی حوصلگیه و ...

کلا ورود به دوره دبیرستان برای بچه‌ها یه چالشه سنگینه من که خودم این مدلی بودم ،نمیدونم پسرم چقدر به درس علاقه داره ولی من اصلا کاری به درساش ندارم صفر تا صد کارای درسیش با خودشه من فقط بهش روحیه میدم تشویقش میکنم چون میبینم که با آموزش مجازی خیلی درگیره و راضی نیست و هفته ای  یه روز حضوری میره که اون روز رو خوشحاله 

کلا بابت اینکه آموزش مجازی هست نگرانم ولی نگرانیمو بروز نمیدم 

مثلا بهم میگه مامان شاید من تغییر رشته بدم کنکور تجربی سخته برم رشته ریاضی ،من بهش میگم هر جور میل خودته تا آخر امسال فکراتو بکن با مشاورت صحبت کن راهنماییت کنه ،اصلا اصراری ندارم دکتر بشه ،خودش تجربی رو انتخاب کرد و وقتی قبول شد مدرسه اعلام کرد سال دهم رو باید تحربی بخونه اگر نخواست بعدا میتونه تغییر رشته بده 

در کل میخام بگم هیچ اجباری براش نزاشتیم 

هنوز بین این که در آینده میخواد چکاره بشه سردرگمه ولی من و پدرش سعی میکنیم فقط راهو براش هموار کنیم در مورد کاراش هم 

کارهایی مثل نظافت و حمام و جمع و جور کردن وسایل رو باید بهش بگم وگرنه انجام نمیده مثلا یه موقع میبینی چند جای خونه پر از کتاباشه خسته میشم انقدر میگم خودم پا میشم همه رو جمع میکنم میزارم تو کمدش   

من پدرم بیماره ومن خونشون هستم.حالش خوب نیس دعاااکنیدلطفا.چندروزه لب به غذانزده😔واسه همینه که دیرفر ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹 إن شاالله خداوند شفای عاجل عنایت کنه و سایه ی پدر بزرگوارتون رو سرتون مستدام باشه

عزیزدلم مطمئن بودم ی چیزی دردرونته.اصلانیازی نیس باکسی مطرح کنی.اما یکباربرای همیشه وقتی تنهایی بهش ...

ممنون دوست مهربونم... إن شاالله خداوند بهترین هاشو براتون رقم بزنه و عطر حضور خدا و تو تک تک لحظات زندگیتون احساس کنید