توخونه ما که هر روز آزادیه .🤗🤗🤗من اصلا مادر سخت گیری نیستم ولی عوضش همسرم خیلی قانون مدار و سختگیره و دلش می خواد بچه ها همیشه منظم باشند و سر موقع بخوابند و به موقع درس بخونند .اوایل خیلی با همسرم بحث میکردم و بهش میگفتم اینقدر به بچه ها امرو نهی نکنه ولی حالا کاری به او هم ندارم و هرکسی کار خودش رو میکنه.شاید باورتون نشه که من وقتی تلویزیون رو روشن می کنم ومیبینم فیلم و یا کارتون خوبی پخش میشه خودم بچه ها رو صدا می زنم ،که باهم ببینیم .این به صمیمیت من و بچه ها خیلی کمک میکنه .۳ سال پیش که زی زی گولو پخش میشد زنگ هشدار گذاشته بودم تا حتماباهم ببینیم.🤭😄😄
یه نکته دیگه هم که خیلی باعث احساس صمیمیت با بچه هاست اینه که وقتی با ما حرف می زنند ،ادای عقل کل ها رو در نیاریم و از حرفاشون ایراد نگیریم .به چشماشون خیره بشیم و سرمون تو گوشی نباشه.بیشتر باید شنونده باشیم و قانون ۱۰ به ۱ رو رعایت کنیم .یعنی ۱۰تا جمله اونها بگن و یه جمله ما.در نوجوانی و جوانی این قانون میشه ۲۰ به ۱
روزی که همش پدرو مادر حرف بزنند و اجازه صحبت به بچه ها ندن ،اول بچه ها کر میشن و دیگه به حرف ما گوش نمیدن و دوم لال میشن و دیگه با ما صحبت نمی کنند.🌹