2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29357 بازدید | 3288 پست
سکوت گاهی بزرگترین اعتراضه  سکوت گاهی کلی حرفه ناگفته ای که تو دلته  نمیدونم کجا خوندم ب ...

ممنونم دوست عزیزم.چقدرخوبه ی نفرانقدزیباباهات حرف بزنه❤❤بله زندگی قبلی سایش روزندگی من بود.حتی یکبارشوهرم گذشته ی منوبه روم نیاورد.حتی یکبارنبودتواگه زندگی کردن بلدبودی اونجازندگیتوجمع میکردی.حتی ی بارنگفت توکنارمرددیگه ای میخوابیدی‌وخیلی حرفایی دیگه ای که خیلی ازخانم هاتوازدواج دومشون ازدهن همسرشون میشنون متاسفانه💔خداتولحظه لحظه زندگیم کنارم هست.الان نمازام ردنمیشه‌هرروزسوره ی یس وسوره ی جن رومیخونم.

آره عزیزم  میخواستم این ماه برم بذارم ولی هنوز دو دلم

مامانم میگفت درد نداشت فقط یک حس ناخوشایند ه اولشه بعد اصلا هیچی حس نمیکنی

ولی خونریزی عادت هاش بیشتر از قبل شده بود 

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنونم دوست عزیزم.چقدرخوبه ی نفرانقدزیباباهات حرف بزنه❤❤بله زندگی قبلی سایش روزندگی من بود.حتی یکبار ...

عزیزم 

هرکدوم یک مسکلاتی داریم زنذگی بی مشکل نیس 

بعضی از دوستان در این تاپیک خوب هم زندگی منو مشکلاتمو کم وبیش میدونن 

امیدوارم یک روزی همه بیاییم بگیم تموم شد به آرزوم رسیدم 🌈🌈🌈

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
@minmer   ودرموردرفتارت بابجه هات ی پیشنهادی برات دارم.اینکه یک روزدرهفته روزآزادی قراربده.یع ...

توخونه ما که هر روز آزادیه .🤗🤗🤗من اصلا مادر سخت گیری نیستم ولی عوضش همسرم خیلی قانون مدار و سختگیره و دلش می خواد بچه ها همیشه منظم باشند و سر موقع بخوابند و به موقع درس بخونند .اوایل خیلی با همسرم بحث میکردم و بهش میگفتم اینقدر  به بچه ها امرو نهی نکنه ولی حالا کاری به او هم ندارم و هرکسی کار خودش رو میکنه.شاید باورتون نشه که من وقتی تلویزیون رو روشن می کنم ومیبینم فیلم و یا کارتون خوبی پخش میشه خودم بچه ها رو صدا می زنم ،که باهم ببینیم .این به صمیمیت من و بچه ها خیلی کمک میکنه .۳ سال پیش که زی زی گولو پخش میشد زنگ هشدار گذاشته بودم تا حتماباهم ببینیم.🤭😄😄

یه نکته دیگه هم که خیلی باعث احساس صمیمیت با بچه هاست اینه که وقتی با ما حرف می زنند ،ادای عقل کل ها رو در نیاریم و از حرفاشون ایراد نگیریم .به چشماشون خیره بشیم و سرمون تو گوشی نباشه.بیشتر باید شنونده باشیم و قانون ۱۰ به ۱ رو رعایت کنیم .یعنی ۱۰تا جمله اونها بگن و یه جمله ما.در نوجوانی و جوانی این قانون میشه ۲۰ به ۱

روزی که همش پدرو مادر حرف بزنند و اجازه صحبت به بچه ها ندن ،اول بچه ها کر میشن و دیگه به حرف ما گوش نمیدن و دوم لال میشن و دیگه با ما  صحبت نمی کنند.🌹

خیلی عالیه  بالأخره یه ظرف باید دمای بالای کوره رو تحمل کنه تا ظرف خوبی از آب در بیاد  و ...

ممنونم عزیزم.ولی ی چیزی روازته دلم میگم.خیییییییلییییییییی سخت بود😭😭😭😭😭

اماباورتون نمیشه چقدرخوب سختیاروپشت سرگذاشتم.واین بهترین حسه.باورکنید۵ماه شوهرم سرکارنمیرفت من حتی برنج هم نداشتم اصلاهیچ کاری پیدانمیشدبراش.خیلی هامقصربودن.اماباخودم گفتم قبول دیگران مقصر.تقصیرمن چیه؟باخودم گفتم توباعث بیرون رفتن برکت ازخونت شدی.نه خداروشکرمیکنی.نه خوش اخلاقی نه به کسی کمک میکنی.

ازاون روزکه این حرفاروزدم گارپشت سرهم براشوهرم هس.

برکت اومده به زندگیم.شکرخداروزیادمیگم.واین معجزه بوده برام❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

توخونه ما که هر روز آزادیه .🤗🤗🤗من اصلا مادر سخت گیری نیستم ولی عوضش همسرم خیلی قانون مدار و سختگی ...

آفرین چقدر زیبا گفتی به به 

منم از امروز این کارو میکنم و حرفاتون اجرا میکنم

ممنونم عزیزم.ولی ی چیزی روازته دلم میگم.خیییییییلییییییییی سخت بود😭😭😭😭😭 اماباورتون نمیشه چقدرخ ...

شکر خدا الحمدالله 

بعد از هر سختی آسانی هست

مامانم میگفت درد نداشت فقط یک حس ناخوشایند ه اولشه بعد اصلا هیچی حس نمیکنی ولی خونریزی عادت هاش بیش ...

مرسی عزیزم خب خداروشکر خیالم راحت تر شد

نور خواهی مستعد نور شو.... 
مرسی عزیزم خب خداروشکر خیالم راحت تر شد

😊😘

خ که توچقدخوبی❤❤❤😘😘😘😘😘😘😘 کیف میکنم ازهم صحبتی باشما

لطف داری عزیزم .این احساس متقابله ❤❤❤ یه نکته دیگه هم باید بهتون بگم .من برای اینکه بچه هام لوس و بی مسئولیت بار نیان از همون اول یه سری کارها رو یادشون دادم،مثل تمیز کردن اتاق خودشون و اینکه چطور برای درس خوندن و انجام تکالیفشون برنامه ریزی کنند .آشپزی و ظرف شستن رو خودم انجام میدم چون درس های دخترم سنگینه و دوسال دیگه کنکور داره ولی توی بقیه کارها به من وابسته نیستند و خودشون وظایفشون رو انجام میدن .می خوام بهتون بگم که اگه راه رو به بچه ها نشون بدین و  به موقع تشویقشون کنین ،تا آخر عمر راحتین و از پیشرفت بچه هاتون لذت می برین... ولی اگر همه کارها رو به عهده بگیرید و حتی برای درس خوندنشون، همش حرص و جوش بخورین و بگین برو درست رو بخون ،بچه ها فکر میکنند که این مساله ماست و درس رو به خاطر ما می خونن...پدرو مادری که مدام کارهای بچه رو انجام بدن و هیچ مسئولیتی بهش نسپارن نه به خودشون ،بلکه به بچه آسیب میزنند و اونو از کار می اندازند.