2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29345 بازدید | 3288 پست
😂😂😂😂😂زن زندگی به تومیگن  ،ای ناقلا ،سر شوهرت کلاه می زاری😄😄🤭البته این ترفند رو چند تا ا ...

🤣🤣🤣🙈🙈

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
آفرین بهترین کارو میکنی ،منم انقدر آرایشگاه نرفتم اصلا شوهرم نمیدونه که زن این خرجا رو داره ،منم عوض ...

لیزر عالیه 

به نظر من اولین لطف زنها به خودشون لیزر موهای زاید و عمل دماغ 

من اول عمل دماغ میرم برام دعا کنید تا اخر امسال برم چون نگفته به شوهرم همینجوری پول جمع کردم که وقتی کفتم میرم پولو بهاونه نکنه تا الان از عید قریب به ۷ میلیون جمع کردم 

بعدش برم لیزر صورت بعد بدن راحت شیم از این پشما 

شوهر من پولداره ولی اینجور عمل ها را مسخره میدونه چندبار گفتم گفته من تو دماغ تو مشکلی نمیبینم دیوونه نشو 

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من پدرم بیماره ومن خونشون هستم.حالش خوب نیس دعاااکنیدلطفا.چندروزه لب به غذانزده😔واسه همینه که دیرفر ...

آخیی برای باباتون ده تا حمد خوندم 

۷۰تا حمد به خاطر سلامتی پدرتون بخونید

آره آفرین سس مایونز هم خوبه برا مو  این رو هم امتحان میکنم  چه خوب که این تاپیک رو دیدم ...

🧡

@minmer ودرموردرفتارت بابجه هات ی پیشنهادی برات دارم.اینکه یک روزدرهفته روزآزادی قراربده.یعنی هرکسی علایقشوانجتم بده.البته مواظب باش کارهامعقول باشه.خودت میبینی که اوناتواون روزچون قوانینتوکنارگذاشتی چقدردوست دارن.ازطرفی وقتی هی بالاسرشون بشینی تکالیفشونوباهم انجام بدی دیگه میشی رقیبشون توبیشتربلدی ولی اونانه خودبخودتودرس ضعیف میشن انگیزه ندارن واین اعصابتوبه هم میریزه.هرموقع احساس کردی داری داغ میکنی برودست وصورتتوبشوریابرودوش بگیر.خیلی توخونه سنجیده بایدحرف بزنیم.عین رفتارماروبچه هاتوجامعه دارن.مطمئنم ی چیزی ازگذشته اذیتت کرده که نتونستب حرفی بزنی یابهت حق ندادن یا ی چیزی گنگ ومبهم برات مونده واسه همینه خوتوباخشم خالی میکنی.خشم بدترین خصوصیت یک انسانه چون عقل میره کنار

@minmer   عزیزم منم خیلی خیلی مثل شماعصبانی میشدم وخیلی زیادپرخاشگری میکردم ۹۹درصدبعدازطلاق ر ...

میدونی که خیلی آدم قوی ای هستی؟؟ 

ازین نظر میگم چون ضعف ها و ایراد خودت رو شناختی و براش راه حل پیدا کردی 

پذیرفتن و قبول کردن مشکل و ضعفون قدم بزرگی هست در برطرف کردنش 

و شما تونستی اینکارو کنی 

بهت تبریک میگم انشاالله که همیشه موفق باشی 

انشاالله پدرت هم هر چه زودتر بهبودی براشون حاصل بشه 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
لیزر عالیه  به نظر من اولین لطف زنها به خودشون لیزر موهای زاید و عمل دماغ  من اول عمل دم ...

آره واقعا لیزر خوبه.ولی برای عمل بینی باید همسرت هم راضی باشه .اگر بعد از عمل ایراد گرفت و گفت خوب نشده ،می خوای چیکار کنی؟

@minmer   عزیزم منم خیلی خیلی مثل شماعصبانی میشدم وخیلی زیادپرخاشگری میکردم ۹۹درصدبعدازطلاق ر ...

سکوت گاهی بزرگترین اعتراضه 

سکوت گاهی کلی حرفه ناگفته ای که تو دلته 

نمیدونم کجا خوندم بودم نوشته بود برای هر دردی دوتا درمان هست یکی سکوت و دیگری زمان

آفرین خودساخته من یادمه زندگیتو ،زندگی سختی بود ولی از اون زندکی نجات پیدا کردی ،نزار ویرانه های اون زندگی روی این یکی زندگی سایه بیافکنه،به خودت فرصت بده تا ترمیم شه زخمای دلت سکوت کن این خوبه یک جاهایی توی یک کاغذ بنویس حرفاتو ،برای خدا نامه بنویس ،اگه میخوای درد ودل کنی داد بزنی فریاد بزنی برو با خدا خرف بزن از ته دلت با خدا درد ودل کن هیچ کس به اندازه خدا شاهد حرفامون نیس حتی ناگفته هامونو سکوتمونو میفهمه و هیچ کس باز به اندازه اون مرهم زخمامون نیس 

در کنار ورزش ،سخر خیزی ،مطالعه ،ارایش،خرید به خودت رسیدن هررروز برای خدا هم وقت بزار با هاش حرف بزنی تا خالی شی از اینهمه نفرت

دوستان کسی از شما تجربه آی یو دی داره؟؟  چطوره راضی هستین؟؟

همون روش پیشگیری 

مامانم داست ده ساله ،پریودهای سنگینی داشت ،ولی جز این نارضایتی نداشت

همون روش پیشگیری  مامانم داست ده ساله ،پریودهای سنگینی داشت ،ولی جز این نارضایتی نداشت

آره عزیزم 

میخواستم این ماه برم بذارم ولی هنوز دو دلم 

آره واقعا لیزر خوبه.ولی برای عمل بینی باید همسرت هم راضی باشه .اگر بعد از عمل ایراد گرفت و گفت خوب ن ...

راضی میشه ،راضیش میکنم یعنی 

ایشالله که خوب بشه ارزو شده برام 

خیلی بده شوهرت پولداشته باشه نده ،برای همه چی میده ها ولی اصلا این عمل نمیده 😞منم دوست دارم بکنم ولی یکبار مابین حرفاش گفت نصف پولو بابات بده نصفشو من میدم برو عمل کن از اونروز دارم پول جمع میکنم 😁

میدونی که خیلی آدم قوی ای هستی؟؟  ازین نظر میگم چون ضعف ها و ایراد خودت رو شناختی و براش راه ح ...

عزیزدلم خیلی ممنون ازلطفت.

راستش وقتی به گذشتم نگاه میکنم میبینم سرتاسرمطالعه وحس خوب وجسم خوب بود.اماتو دوره ی ۶ساله کاملاخودم روفراموش کردم.یعنی حتی ی باربه خاطردل خودم لبخندنزدم.همش ترس تنهایی بوده.همین چندوقت پیش اتفاقاتی توزندگیم افتاده که حتی نمیتونم بگم چقدرمنوخوردکرد😔هرروزگریه میکردم میگفتم چقدرمن بدبختم من چقدرشکسته شدم.اماوقتی نشستم وفقط خودمودیدم فهمیدم چقدرآدم بزرگی هستم البته این بزرگی که میگم غرورنیس.درواقع همه ماانسانهابزرگی دارم.بااین همه مشکلات نشکستم فقط خم شدم.واین خمیدگی کاملاقابل جبرانه.

کم کم بیشترباخودم تنهاشدم.البته تنهایی که منوبه اوج برسونه نه اینکه حالموبدترکنه.انگاراتم به اتم وجودمومیدیدم.اینکه چقدرتوانایی دارم.واین چنین شدکه حالم خوب شد.

براهمه هزاران بارآرزومیکنم این لحظه روحس کنید.دیگه هیج وابستگی به کسی ندارم.حس رهاشدن

عزیزدلم خیلی ممنون ازلطفت. راستش وقتی به گذشتم نگاه میکنم میبینم سرتاسرمطالعه وحس خوب وجسم خوب بود. ...

خیلی عالیه 

بالأخره یه ظرف باید دمای بالای کوره رو تحمل کنه تا ظرف خوبی از آب در بیاد 

و تو تونستی و به نقطه رسیدی 👌