2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29345 بازدید | 3288 پست
من  رنگ موی ساده و اصلاح صورت رو بلدم . شینیون هم  قبل از کرونا با دخترم دوتایی ،یه دوره ۳ ...

ایول که شنیون بلدی 

خیلی خوبه من هیچ کدومو بلد نیستم تازگیا یک بندانداز دستی خریدم ترکیه ای از اون استفاده میکنم بعضا هم با ژلت میزنم و بیشتر وقتا خواهرم برام اصلاح میکنه 

بعد به شوهرم میکم من امروز میرم ارایشگاه ۲۰۰ یا ۳۰۰ بده برام،ولی نمیرم خواهرم میکنه اون پولو من برای خودم ذخیره میکنم یا هرازکاهی برای تشکر از خواهر یک ۵۰ میدم 🤣🤣

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

یه مدت سرم کریستال میزدم خیلی خوب بود کرم مو رو تا حالا استفاده  نکردم  مرسی که گفتی 😘

خواهش میکنم موهای منم حالت دار و کمی خشک بود اینجوری کردم الان خیلی بهتره

ماسک مو خانگی هم هراز گاهی درست کن 

من هر ماه شاید یک یا دوبار کمی سسس مایونز و روغن زیتون مخلوط میکنم تو پیاله حموم که میرم موهام که خیس کردم قبل شامپو میزنم رو موهام یک ده دقیقه ،تو اون بین من اصلاح و لیف بقیه کارامو میکنم بعد میشورم با شامپو و نرم کننده نیام بیرون خیلی خوب میشه

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
کرم مو اگه یکم به موهات بزنی خیلی خوشگل میشه و موها رو مرتب می کنه.

اره نرم و صاف دیده میشه

ایول که شنیون بلدی  خیلی خوبه من هیچ کدومو بلد نیستم تازگیا یک بندانداز دستی خریدم ترکیه ای از ...

😂😂😂😂😂زن زندگی به تومیگن  ،ای ناقلا ،سر شوهرت کلاه می زاری😄😄🤭البته این ترفند رو چند تا از خانم های فامیل ما هم اجرا می کنند.

الان یه کانال آموزش شینیون هم بهتون معرفی می کنم که کیف کنید .کلی آموزش براشینگ و شینیون و چیزهای دیگه داره که مدیر کانالش هم آرایشگره و خودش هم چندتا از آموزش ها رو گذاشته. 🌹🌹🌹

خواهش میکنم موهای منم حالت دار و کمی خشک بود اینجوری کردم الان خیلی بهتره ماسک مو خانگی هم هراز گاه ...

آره آفرین سس مایونز هم خوبه برا مو 

این رو هم امتحان میکنم 

چه خوب که این تاپیک رو دیدم و دوستای خوبی پیدا کردم 

مرسی از همتون🌹

نور خواهی مستعد نور شو.... 

@minmer عزیزم منم خیلی خیلی مثل شماعصبانی میشدم وخیلی زیادپرخاشگری میکردم ۹۹درصدبعدازطلاق رفتارمن پرخاشگری بود.من اصلاآدم کینه ای نیستم.ولی  به شدت نسبت به محیط واطرافیان خشم داشتم.واین حس روبه همسرم وبچم منتقل میکردم.کارم بوددادوبیداد.حتی ی مدتی باچندنفرارتباطی نداشتم چون باهاشون درگیرشدم ودعوابه پاشد.یعنی هیچ جوره نمیتونستم خودموکنترل کردم.خیلی خیلی خسته بودم.وبینهایت دلشگسته.اینکه حرف من حق بودهیچ کس درش شک نداشت ولی خیلیامثل مامانم بهم میگفتن توحق داری ناراحت باشی ولی خیلی زودعصبانی میشی‌.واقعابه درجه ای رسیده بودم که خودزنی میکردم😔.حتی بدتری مشکلات درازدواج دوم برام پیش اومد.بازهن خشمم اضافه شد.دوسه باربچموبه شدت زدم.توخونه همش حرف میزدم.اصلاحواس وحافظه خوبی نداشتم.یعنی به معنای واقعی کلمه شده بودم آتشفشان.یعنی همه دوست داشتن بهم نزدیک بشن چون به شدت اهل مطالعه بودم ومهربون اماوقتی ی آتشفشان فوران میکنه همه فرارمیکنن اگه درختاهم پاداشتن مطمئن باش پامیذاشتن به فرار.امابایدبمونن وبسوزن.این درختاخونواده ی من بودن.این تشبیه روزدم که بهت بگم چقد ی آدم عصبانی برای دیگران وخودش مرگ آفرینه.برکت ازخونم رفته بود.دیگه واقعانمیتونستم بادیگران کاری داشته باشم ویامقصربدونمشون.اصلاهمه مقصرمن میخواستم کدومشونودرست کنم؟ی روزتنهاتوخونه نشسته بودم.به همه چی فک کردم.اینکه چقدرررررآدم خوبی بودم ولی الان خیلی بدم.اینکه چه چیزاوچه کسایی مسبب این حالم بودن وهستن.سه حالت داشت یامیتونستم آدمشون کنم که محال بودچون حتی نمیتونستم اخلاق تندخودموعوض کنم چه برسه به دیگران.یااینکه ببخشمشون وبرای همیشه بدیهاشونوفراموش کنم.ولی بازنگاه کردم دیدم عمق ضربه هایی که به من زدن خیلیییییی زیاده.پس این امکان نداشت.حالت آخراین بودکه من نبخشمشون ولی ارتباطم روباهاش کم کنم یا به کل قطع ارتباط کنم.کمبودوقت رو باعث کنم وازشون دورشم.این یهترین راه بود.این روهم میدونم کسی که عصبانیه وخشم همه ی وجودشوگرفته حتماحرفای نزده خیلی داره.وبینهایت ازدرون احساس تنهایی میکنه.واینکه به احتمال خیلی زیاد یبوست داره.وشکمش بزرگه.واسه همینه که یکی میگه شکمت چقدبزرگه بعدبرمیگردیم میگیم همش غم وغصس😅.
بااااااید باخودت تنهابشینی ببینی چندچندی.نظم تاکی قانون تاکی.اگه بجه هامون بهوان قانون بذارن برامون اینه که انقددادنزنیم توخونه.🙃.خیلی رووجودخودم کارکردم.سحرخیزشدم.ورزش میکنم.واقعاورزش وسحرخیزی معجزه میکنه.برای کسانی که افسردگی دارن صددرصدپیشنهادم اینه چندروزمتوالی طلوع خورشیدوببینن.عزیزم هیچ کس حتی خودمون هم خشممونوقبول نداریم.گلوتوبرای اینکه دیگران چطورزندگی کنن پاره نکن.به جاش خیلی سکوت کنم.سکوت خفه خون نه سکوت آرامش.حتماورزشتتوداشه باش.مطمئن باش هم خشمت کم میشه وهم نسبت به هییییچ کس حتی خودت سخت گیرنمیشی.

@minmer   عزیزم منم خیلی خیلی مثل شماعصبانی میشدم وخیلی زیادپرخاشگری میکردم ۹۹درصدبعدازطلاق ر ...

آفرین👏👏👏👏👏👏🌹🌹🌹🌹👌👌👌 عزیزم تو بهترین راه رو انتخاب کردی .به قول خودت، نمی تونیم آدمهای اطرافمون رو عوض کنیم .قرار هم نیست که تا آخر عمر بشینیم و انتظار داشته باشیم که دیگران مراقب رفتارشون با ما باشند و با ما خوب رفتار کنند .تنها کسی که می تونه به ما کمک کنه خود ما هستیم .

ایول که شنیون بلدی  خیلی خوبه من هیچ کدومو بلد نیستم تازگیا یک بندانداز دستی خریدم ترکیه ای از ...

آفرین بهترین کارو میکنی ،منم انقدر آرایشگاه نرفتم اصلا شوهرم نمیدونه که زن این خرجا رو داره ،منم عوضش دارم میرم لیزر ،خیلی خوبه و شوهرم هم با رضایت کامل پولشو میده کلا خسیس نیست اگر پول داشته باشه حتما خرج خانواده میکنه  

من پدرم بیماره ومن خونشون هستم.حالش خوب نیس دعاااکنیدلطفا.چندروزه لب به غذانزده😔واسه همینه که دیرفر ...

عزیزم انشاالله خدا شفا بده و زودتر خبر سلامتیشون رو بدی🙏🏻به قول دوست عزیزمون سارا من برای سلامتیشون آیت‌الکرسی میخونم