2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم فقط روزی چند بار عسل بمال نه عفونت میکنه نه جاش میمونه زود هم ترمیم میشه

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
ن چیزی نمیاد ازش فقط قرمز یکم

عفونت نکرده.اما بهتره پزشکت ببینه.حالت ابکی پیدا کرد یا خیلیی ملتهب شد.سوزن سوزن شد.یا حالت نبض داشت عفونته.اما غیر این نه..

اگـر ایـران گـورسـتـان تـمـام آرزوهـایـم شـود.بـاز قـلـبـم را در خـاك پـاك وطـن، چـال خـواهـم کـرد🕊️🌱

من دستم رو باشیشه بریدم روی انگشت در حدی که استخوان.انگشتم دیده میشد بخیه نزدم فقط عسل زدم در عرض۴ روز خوب شد جاش هم نموند زخم کوچولو بود ولی عمیق بود دکتر هم بهم گفته بود عسل برای زخم وسوختگی خیلی خوبه بهترین ترمیم کننده هست

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم