2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29357 بازدید | 3288 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

علیک سلام یا الله یالله

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
سلام صبح همگی بخیر

سلام صبح شما هم بخیر

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹

واقعا درسته مینا 

یعنی من با چشمای خودم دیدم خدا از همه له بندگانش مهربونتره تز همه حتی از مادر و پدر ادم هم مهربانتره فقط کافیه با دل به سمت خدا بریم همین

سلام دوستای گلم 

افتخار میکنم که اینجا با شما مهربونا هستم ،ماشاالله همگی خانم و فهمیده ،تجربیات همگی عالی و کارگشا بود ،انشالله همیشه خوشبخت باشید و از زندگی کنار همسر و فرزندان لذت ببرید ،دعا میکنم هممون بتونیم بچه هامون رو خوب و درست بار بیاریم و تحویل اجتماع بدیم 🙏🏻💙❤️💜

بچه ها چطور میشه یکی از پستای خودمون رو پاک کنیم؟

سلام عزیزم  مثلا ساعت ۱:۲٠دقیقه پست گذاشتی باید۲:۲٠ یا۳:۲٠دقیقه پاک کنید

ساعتش مهم نیس ولی دقیقه باید همون باشه

من یه دختر کوردم😍یه دختر نجیب وبااصالت ماد🌺نه باحجاب و نقاب عرب سروکار دارم و نه باعریان پرستی غرب🤗
سلام عزیزم  مثلا ساعت ۱:۲٠دقیقه پست گذاشتی باید۲:۲٠ یا۳:۲٠دقیقه پاک کنید ساعتش مهم نیس ولی دقی ...

منظورم اینه که گزینه ای چیزی داره من که نمیتونم فرق میکنه با گوشی باشه یا با سیستم بری؟

منظورم اینه که گزینه ای چیزی داره من که نمیتونم فرق میکنه با گوشی باشه یا با سیستم بری؟

سه نقطه پایین پستتو بزن حذفش کن

من یه دختر کوردم😍یه دختر نجیب وبااصالت ماد🌺نه باحجاب و نقاب عرب سروکار دارم و نه باعریان پرستی غرب🤗
جالبه کنار پستای همه سه نقطه میاد الا کنار پستای خودم چراااااااا؟

بخاطر اینکه اگر پست نامناسب بود براشون گزارش بزنی 

کنار پست خودت فقط همون موقعی که نظر میذاری تا 5 دقیق اون سه نقطه هست و بعد میره 

قبلا میشد تو همون دقیقه با هر ساعتی بری و پستت رو پاک کنی و سه نقطه دقیقا تو همون ساعت ودقیقه و ثانیه کنار پستت میومد 

ولی الان فکر کنم این قابلیت رو برداشته باشن و نشه دیگه اینکارو کرد باز هم امتحان کن 

نور خواهی مستعد نور شو....