2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29357 بازدید | 3288 پست
بچه ها چطور میشه یکی از پستای خودمون رو پاک کنیم؟

با ۳نقطه کنار پستت اگه تو ۳دقیقه باشه میتونه ولی نمیدونم بعدا چطور بشه پاک کرد میگن همون ساعت و حتی دقیقه ثبت پست باید باشی ولی من امتحان کردم نشد 🧐

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
@دختر_شاداب ‍  ب‍یا عزیزم ...خانمهای گروه ،تجربه سالها زندگی مشترکشون رو برات نوشتند .اگر بهشو ...

🌻سلام عزیزم سلام دوستان مهربونم🌻

ازتون بینهایت سپاسگزارم بابت تجربه های باارزشتون🌱🙏

ازهمشون شات گرفتم👌🏻واقعا لذت میبرم وقتی میبینم زنان اینقدر به زندگیشون ارزش میزارن و هواشونو دارن تو این دورورمونه

ادم امیدوارمیشه🌻خداروشکر❤

باتمام وجودم سعی میکنم تجربه هاتونو آویزه گوشم کنم🌱

🌻دوستان بامحبتم اینم بگم میدونم میدونین،ولی خیلی بیشتر قدر باهم بودن ودورهم بودنتون تو خونتون بدونین🌻

🤲🏻دعا کنید دوری های ماهم برای همیشه بزودی تموم شه و باتوکل برخدا زندگیمون بیشتر رنگ و محبت عشق بگیره❤🤲🏻

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها من برای اینکه تاالان بخاطر بحثای مختلفمون درخاست یا حرف ط لاق دادم،و حرفشو اوردم ب رابطه و زندگیمون،روی همسرمو به این موضوع باز کردم خیلی نگرانم،چون باهم قرارگذاشته بودیم هیچ وق ازاین کلمه استفاده نکنیم،اما من چنبار اینکارو کردم،نمیدونم چجوری اثرشو از بین ببرم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
🌻سلام عزیزم سلام دوستان مهربونم🌻 ازتون بینهایت سپاسگزارم بابت تجربه های باارزشتون🌱🙏 ازهمشون شا ...

عزیزم باورکن فقط کافیه سخت نگیری و کوتاه بیای

گذشت کردن تو زندگی زناشویی خیلی لازمه سوره واقعه رو بعد نماز صبح بخون برای وسعت رزق عالیه به امید خدا مشکلات مالیتون تموم میشه اکثر زوجها اوایل ازدواج مشکل دارن خدا بزرگه

به حرف اطرافیان هم توجه نکن هر چی گفتن لبخند بزن 

اصلا با کسی درد دل نکن چون بعدش میکوبن تو سرت اجازه دخالت به هیـــچ کس نده

من یه دختر کوردم😍یه دختر نجیب وبااصالت ماد🌺نه باحجاب و نقاب عرب سروکار دارم و نه باعریان پرستی غرب🤗
بچه ها من برای اینکه تاالان بخاطر بحثای مختلفمون درخاست یا حرف ط لاق دادم،و حرفشو اوردم ب رابطه و زن ...

از این ببعد وقتی گف هیچی نگو انگار نشنیدی یا حتی بحثو عوض کن

اصلا نذار کار به جایی برسه که حرف از طلاق زده بشه باورکن ما زن ها خیلی توانایی تو کنترل مردها داریم فقط یه کوچولو سیاست لازمه 

مطالعه کن دوستان کتابای خوبی معرفی کردن مثل مردان مریخی زنان ونوسی 

بقول سحر جون دکتر هلاکویی هم عالـــــیه 

موفق باشی

من یه دختر کوردم😍یه دختر نجیب وبااصالت ماد🌺نه باحجاب و نقاب عرب سروکار دارم و نه باعریان پرستی غرب🤗
عزیزم باورکن فقط کافیه سخت نگیری و کوتاه بیای گذشت کردن تو زندگی زناشویی خیلی لازمه سوره واقعه رو ب ...

👌👌🌹🌹🌹عالی بود.

حرفتون کاملا درسته ،اگر بعد از این حرف طلاق رو نزنید و بعد از این گفتگوهاتون پراز صمیمیت و مهربونی باشه،خود به خود ،حرفهای گذشته رو فراموش می کنید .حتی اگه همسرتون هم شروع کرد بهش بگین:ول کن عزیزم  الان مهمه که با هم خوب و خوش هستیم...،یا بعضی اوقات بگو: من از اینکه تو روانتخاب کردم راضیم و بهت افتخار میکنم...

وقتهایی که خیلی غر می زنند ،یا موضوع بحث رو زیرکانه عوض کنید ،یا اونجا رو ترک کنید تا اعصابتون به هم نریزه .

🌹

بچه ها من برای اینکه تاالان بخاطر بحثای مختلفمون درخاست یا حرف ط لاق دادم،و حرفشو اوردم ب رابطه و زن ...

اصلا نگران نباش فقط کافیه از این به بعد تکرارش نکنی همسرت هم تغییرات تو رو ببینه گذشته رو فراموش میکنه. معمولا خانم ها در حال شخم زدن گذشته هستند آقایون زودتر فراموش می کنن. ما هم اول زندگی اشتباهاتی داشتیم حالا یکی کمتر یکی بیشتر فقط اراده کردیم و کنارشون گذاشتیم.

دیگه تکرار نکن و روی اون بحث مانور نده دیگه گفتی تموم شده الان سعی کن رابطتونو بهتر کنی

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
دیگه تکرار نکن و روی اون بحث مانور نده دیگه گفتی تموم شده الان سعی کن رابطتونو بهتر کنی

به به چه امضای نو مبارک😊😍بندگانت ب نداره دوستم

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
به به چه امضای نو مبارک😊😍بندگانت ب نداره دوستم

😂عه آره من اصلا نگاه نکردم 

مثنوی یک قصه‌ای دارد حکایت یک گاو است که از صبح تا شب، توی یک جزیره سبزِ خوش آب و علف مشغول چراست. خوب می‌چرد، خوب می‌خورد، چاق و فربه می‌شود، بعد شب تا صبح از نگرانی اینکه فردا چه بخورد، هرچه به تن‌اش گوشت شده بود، آب می‌شود !

حکایت آن گاو، حکایت دل نگرانی‌های بیخود ما آدم‌هاست. حکایت‌‌ همان ترس‌هایی، که هیچ‌وقت اتفاق نمی‌افتد، فقط لحظه‌هایمان را هدر می‌دهد. یک روز چشم باز می‌کنی، به خودت می‌آیی، می‌بینی عمری در ترس گذشته و تو لذتی از روز‌هایت نبردی .

معتاد شده‌ایم، عادت کرده‌ایم هر روز یک دل‌مشغولی پیدا کنیم. یک روز غصه گذشته ر‌هایمان نمی‌کند، یک روز دلواپسی فردا ...

مدتی‌ست فکرم مشغول این تک بیتِ «باید پارو نزد وا داد» شده است. خوب است گاهی، دلمان را به دریا بزنیم، توکل کنیم و امیدوار باشیم موج بعدی که می‌آید ما را به جاهای خوب خوب می‌رساند ...

باور کنید‌‌ همان فکرش هم خوب است، شما را به جاهای خوب خوب می‌رساند...!

#مریم_سمیع_زادگان

📚 @PDFsCom

دوستای گلم این کانالی که آخر متن نوشته یه کانال خوب برای معرفی و پی دی اف کتاب هست. 

یه کانال مفید و باحال دیگه هم کانال چمدان کتاب هستش اونم کلی مطلب مفید در مورد کتاب و موسیقی داره. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

شخصى مقیم لندن بود. تعریف می کرد که یک روز سوار تاکسی می شود و کرایه را می پردازد. راننده بقیه پول را که بر می گرداند 20 پنی اضافه تر می دهد! می گفت: «چند دقیقه ای با خودم کلنجار رفتم که بیست پنی اضافه را برگردانم یا نه؟ آخر سر بر خودم پیروز شدم و بیست پنی را پس دادم و گفتم آقا این را زیاد دادی.»

گذشت و به مقصد رسیدیم. موقع پیاده شدن راننده سرش را بیرون آورد و گفت: «آقا از شما ممنونم.»

پرسیدم: «بابت چی؟»

گفت: «می خواستم فردا بیایم مرکز شما مسلمانان و مسلمان شوم اما هنوز کمی مردد بودم. وقتی دیدم سوار ماشینم شدید خواستم شما را امتحان کنم. با خودم شرط کردم اگر بیست پنی را پس دادید بیایم. فردا خدمت می رسیم!»

تعریف می کرد: «تمام وجودم دگرگون شد. حالی شبیه غش به من دست داد. من مشغول خودم بودم در حالی که داشتم تمام اسلام را به بیست پنی می فروختم...!»

@OfficialBook