2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29357 بازدید | 3288 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شخصى مقیم لندن بود. تعریف می کرد که یک روز سوار تاکسی می شود و کرایه را می پردازد. راننده بقیه پول ر ...

💯💯

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
مثنوی یک قصه‌ای دارد حکایت یک گاو است که از صبح تا شب، توی یک جزیره سبزِ خوش آب و علف مشغول چراست. خ ...

عااالی

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

🌻سلام دوستان🌻

بازم ممنونم از پاسختون،معذرت میخام تک تک نتونسم تشکر کنم🌱

چشم از دلگرمیتون ممنونم😘

خداروشکر حالم بهتره❤

و دارم کتاب مردان مریخی زنان ونوسی مطالعه می کنم📖

با توکل برخدا تو مسیردرست قدم بزاریم🤲🏻❤

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
شخصى مقیم لندن بود. تعریف می کرد که یک روز سوار تاکسی می شود و کرایه را می پردازد. راننده بقیه پول ر ...

خیلی خوووووب بود.... دقیقا حکایت خیلی از ما مسلمون هاست که دینمون و باید عمل و رفتارهامون به بقیه معرفی کنیم که متاسفانه فقط از مسلمونی اسمش و یدک می کشیم هیچ کارمون شبیه به چیزهایی که از ائمه به ما سفارش شده نیست خود من چند درصد رفتارم با همسر یا بچه هام شبیه اون چیزیه که اسلام سفارش کرده.؟ واقعا گاهی اوقات که بهش فکر میکنم شرمنده میشم... بچه ها من کتاب‌های دینی زیاد می خونم البته نه از هر نویسنده ای، واقعا رنج ها و مصیبت هایی که ائمه برای ارائه دین اسلام واقعی به ماها کشیدن قابل توصیف نیست... 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
عااالی

سارا جون شما قلاب بافی بلدی؟ یکی از دوستان که خاموش تایپیک و دنبال میکنن ازم خواستن اگه تو. زمینه بافتنی و خیاطی اطلاعاتی دارید تو تایپیک بذارید تا بتونن استفاده کنن... بابت موضوع های مطرح شده تو تایپیک و تبادل اطلاعات مفید هم قدردان همه ی دوستای گلم بودن💐💐

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
سارا جون شما قلاب بافی بلدی؟ یکی از دوستان که خاموش تایپیک و دنبال میکنن ازم خواستن اگه تو. زمینه با ...

سلام مینا جان 

من یکم دست و پا شکسته خیاطی بلدم. 

به دوست گلمون بگو اگر تلگرام و یا اینستاگرام داره کانالهای خیاطی باران و عطیه میتونه کمکش کنه. 

دوره با هزینه کم دارن هنرجوهاشون که راضی بودن ازشون. 

عطیه مدل لباس، و الگو با توضیح هم میذاره که اگه خیاطی پایه رو بلد باشی راحت میتونی در بیاری لباس رو. 

همون برنامه پینترست هم عالیه واسه ترفندهای خیاطی. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
🌻سلام دوستان🌻 بازم ممنونم از پاسختون،معذرت میخام تک تک نتونسم تشکر کنم🌱 چشم از دلگرمیتون ممنونم ...

سلام شاداب جان 

کتاب خوبی میخونی خیلی کمکت میکنه. 

زنان زیرک و خودت باش دختر رو هم اگر تونستی بخون 🌹

نور خواهی مستعد نور شو.... 
سارا جون شما قلاب بافی بلدی؟ یکی از دوستان که خاموش تایپیک و دنبال میکنن ازم خواستن اگه تو. زمینه با ...

باشه میزارم عشقم

سلااام خواننده خاموش ،عزیزم من اموزش پایه قلاب بافی مثل گره زدن ،گره جادویی ،پایه کوتاه ،پایه بلند ،پایه دوبل بلند ،بافت دایره ای ،کم کردن،زیاد کردن رو از آپارت قلاب بافی با مینا رو با دنبال کردن یاد گرفتم ،تو اینستای هم و روبیکا هم پیچ های اموزش بافتنی هست ولی هیچ کدوم مثل مینا نپسندیدم راحت تر اموزش میده 

https://www.aparat.com/v/HRhre/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4_%D9%82%D9%84%D8%A7%D8%A8_%D8%A8%D8%A7%D9%81%DB%8C_%D8%A7%D8%B2_%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D9%87_%28_%D8%AF%D8%B1%D8%B3_%D8%A7%D9%88%D9%84_%3A_%D8%B2%D9%86%D8%AC%DB%8C%D8%B1%D9%87https://www.aparat.com/v/HRhre/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4_%D9%82%D9%84%D8%A7%D8%A8_%D8%A8%D8%A7%D9%81%DB%8C_%D8%A7%D8%B2_%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D9%87_%28_%D8%AF%D8%B1%D8%B3_%D8%A7%D9%88%D9%84_%3A_%D8%B2%D9%86%D8%AC%DB%8C%D8%B1%D9%87 : https://www.aparat.com/v/HRhre/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4_%D9%82%D9%84%D8%A7%D8%A8_%D8%A8%D8%A7%D9%81%DB%8C_%D8%A7%D8%B2_%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D9%87_%28_%D8%AF%D8%B1%D8%B3_%D8%A7%D9%88%D9%84_%3A_%D8%B2%D9%86%D8%AC%DB%8C%D8%B1%D9%87

سلام مینا جان  من یکم دست و پا شکسته خیاطی بلدم.  به دوست گلمون بگو اگر تلگرام و یا اینس ...

ممنونم دوست مهربونم 💖 خودمم حتما یه سر به این پیجی که معرفی کردی میزنم😊😘

سلااام خواننده خاموش ،عزیزم من اموزش پایه قلاب بافی مثل گره زدن ،گره جادویی ،پایه کوتاه ،پایه بلند ، ...

ممنونم سارای دوست داشتنی💖😘

خیلی خوووووب بود.... دقیقا حکایت خیلی از ما مسلمون هاست که دینمون و باید عمل و رفتارهامون به بقیه مع ...

بله مینا جون ،بعضی ها توی جامعه طوری رفتار می کنند که جوون ها رو از دین فراری میدن و الان داریم می بینیم که چقدر اعتقادات نسل جوون کمرنگ شده..

مثلا شخصی تعریف میکرد که در دوران نوجوانی ،ناظم مدرسه با کتک و خطکش ،همه رو برای نماز جماعت می فرستاد ..

هیچ کاری با زور و اجبار جواب نمیده حتی کارهای خوب 

انسان به طور ذاتی به سمت خدا گرایش داره ..

مثلا من یه خانمی رو می شناسم که همیشه با کتک و زور به بچه ۳ سالش غذا میده .هرچقدر که بهش گفتیم این کار اشتباهه ،به حرفم گوش نکرد .الان بچه به این روش عادت کرده و هر روز تا زور و اجبار مادرش نباشه غذا نمی خوره .

ایراد این کار اینه که مساله غذا خوردن که کاملا فیزیکی و طبیعیه و انسان به طور طبیعی وقتی گرسنه بشه غذا می خوره ولی در این موارد غذا خوردن به یه موضوع روانی تبدیل میشه و کودک با بالا رفتن سن با غذا نخوردن و یا غذا خوردن زیاد خودش رو آروم میکنه .

وقتی بزرگ بشه و زور مادر بهش نرسه دیگه غذا نمی خوره.

همین موضوع برای درس خوندن بچه ها هم هست و اگر ما مدام به اونها فشار بیاریم ، که برو درست رو بخون و همش درگیر این کار بشیم .بچه ها به این نتیجه می رسند که درس خوندن مساله ماست و به خاطر ما درس می خونند ،نه به خاطر خودشون .درنتیجه وقتی که بزرگتر بشن هیچ علاقه و انگیزه ای برای این کار ندارند .

درباره نماز خوندن  هم همین طوره و خیلی ها رو دیدیم که در کودکی اهل نماز و روزه بودند ولی در بزرگسالی همه این ها رو ترک کردند چون در بچگی به خاطر تشویق و یا تنبیه پدرو مادر این کارو می کردند،نه به این خاطر که خودشون به این نتیجه رسیده بودند که این کار خوبه.🌹