2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29345 بازدید | 3288 پست
🌻سلام دوستان🌻 بازم ممنونم از پاسختون،معذرت میخام تک تک نتونسم تشکر کنم🌱 چشم از دلگرمیتون ممنونم ...

موفق باشی عزیزم 👍👍👍🌹.من هم کتاب 

مثل یک مرد فکر کن ،مثل یک زن رفتار کن .اثر استیو هاروی رو پیشنهاد می کنم .متن روان و ساده ای داره و مثالهای خوبی زده.🌹

بله مینا جون ،بعضی ها توی جامعه طوری رفتار می کنند که جوون ها رو از دین فراری میدن و الان داریم می ب ...

کاملا باهات موافقم.... اگه یه نگاه به تاریخ و رفتار ائمه بندازیم، پیامبر اکرم (ص) با اینکه اون همه بهشون ظلم شد و مورد بی احترامی قرار گرفتن ولی هرگز با خشم و غضب با کسی برخورد نکردن، ابوسفیان با اون همه ظلمی که در حقشون کردن، باز هم پیامبر خونه ی ابوسفیان و محل امن و مامن برای مسلمون ها در نظر گرفتن....امام صادق (ع) وقتی شخصی که بخاطر خوردن* ش ر ا ب* و از روی خجالت و شرمندگی از امام روبرگروندن دیدن بهشون فرمودن تو هر شرایطی هستید از ما روبرنگردونین... دین می خواد این چیزها رو بهمون یاد بده

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

کاملا باهات موافقم.... اگه یه نگاه به تاریخ و رفتار ائمه بندازیم، پیامبر اکرم (ص) با اینکه اون همه ب ...

دقیقا 👍👍👍پیامبر و امامان  ما اسطوره ی محبت و مهربانی هستند و اگر همه رفتار اونا رو الگوی خودشون قرار می دادند این همه مشکل تو جامعه ما وجود نداشت .🌹

خیلی چیزها هست که اگه توضیح بدم براتون مطمئنم چشماتون از تعجیب گرد میشه ولی متاسفانه نمیشه چیزی گفت و مثل همیشه🤐فقط بدونید امام زمان عج که ظهور کنن و دین اسلام واقعی و ارائه بدن خیلی از همین آدم های به ظاهر دیندار مقابل ایشون می ایستن و نعوذبالله امام و کذاب خطاب میکنن چرا که منفعتشون تو همون دینیه که خودشون ساختن و به نمایش گذاشتن

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
خیلی چیزها هست که اگه توضیح بدم براتون مطمئنم چشماتون از تعجیب گرد میشه ولی متاسفانه نمیشه چیزی گفت ...

مینا جان چند تا از کتاب‌های مربوط به شناخت دین که منبع معتبری باشه رو لطفا معرفی کن 🌹🌱

نور خواهی مستعد نور شو.... 
مینا جان چند تا از کتاب‌های مربوط به شناخت دین که منبع معتبری باشه رو لطفا معرفی کن 🌹🌱

من کتاب های علامه سیدمحمدحسین حسینی طهرانی و به شدت پیشنهاد میکنم بخونید... کتاب‌های زیادی دارن ایشون معادشناسی، الله شناسی، امام شناسی،نور ملکوت قران و...... کتاب روح مجرد ایشون که واقعا خوندنیه

دستم به دامنت تاپیکمون رو نفرستی رو هوا😅😅😅

😁😂😂نه خواهر دیگه حرف نمیزنم😏 الان احساس میکنم رو یه تار مو دارم راه میرم😁

😁😂😂نه خواهر دیگه حرف نمیزنم😏 الان احساس میکنم رو یه تار مو دارم راه میرم😁

😄😄😄ولی جدی دو سه روزه ،می خوام ازتون نظر سنجی کنم که همین جا باشیم ،یا یه تاپیک دیگه بزنیم و اینجا رو قفل کنیم تا همیشه  باقی بمونه .چون اینقدر همه دوستان اطلاعات و تجربه های مفیدی رو اینجا گذاشتند که برای من یه گنجینه ست و دلم می خواد حفظش کنم .

حالا چکار کنیم ؟؟؟

😄😄😄ولی جدی دو سه روزه ،می خوام ازتون نظر سنجی کنم که همین جا باشیم ،یا یه تاپیک دیگه بزنیم و اینج ...

منم اتفاقا بهش فکر کردم به نظرم یه تایپیک جدید بزنیم که اگه خدایی نکرده حرفی از دهنمون در رفت که نمیره و غلط میکنه که بره😁و خواستن بترکوننمون 💣💥این تایپیک با حس و حال قشنگش باقی بمونه 

خیلی چیزها هست که اگه توضیح بدم براتون مطمئنم چشماتون از تعجیب گرد میشه ولی متاسفانه نمیشه چیزی گفت ...

واقعا مینا من فک نمیکنم خدا و اسلام اینقدر قوانینشون سخت باشه 

خب زمین قدیم مگه چادر بود ،تو نقاشیا مثلا حضرت زینب یا فاطمه رو با چادر سیاه میکشیدن 😐چادر من دراوردیه 

به نطر من باید که مطابق با زمانی که فرد زندگی میکنه قوانین اسلام خدا هم تغییر کنه زن ها و جامعه مثلا ۲۰۰سال پیش با الان یکی نیس که 

الان من بیام با چادر و بی ارایش فلان بگردم خیابون ولی جلو چشمم کلی زن به خودشون رسیده خوشگل باشه ، منم آدمم منم دل دارم شوهرمم آدمه ،به هرحال نمیشه باید هم رنگ جماعت شد میشه خوشگل بود و تحریک امیز نبود چون یک عده واقعا تحریک امیز لباس میپوشن ،اونروز یک زنیو دیدم شلوار ۹۰ سانتی با کفش با یک توتیک بافت چسبان که پیکرتراشی هم فک کنم مرده بود با سن خیلی بزرگ کمر باریک سینه ها بزرگ ،با کلاه با موهای بور اطرافش زیخته آرایششم نگم ،پلنگی بود به هر حال من با زن بودنم کلی نگاش کردم این حدم قبول ندارم ،مردا از تو ماشین برمیگشتن حتی نکاه مبکردن چند نفر از کنارش رد میشدن سوت میزدن حرفای بد

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
😄😄😄ولی جدی دو سه روزه ،می خوام ازتون نظر سنجی کنم که همین جا باشیم ،یا یه تاپیک دیگه بزنیم و اینج ...

اره اینجا رو قفل کن تاپیک جدید بزنیم ،خیلی صفحات رفته جلو شاید یک عده بعدا بخوان بیان ولی به خاطر حجم صفحات وخوندنشون سخته پشبمون میشن 

من خودم بعضی تاپیکارو پیدا میکنم به خاطر اینکه صفحات زیادی رفتن پشیمون میشم برمیگردم

یک گروه نی نی سایتی زنانه خیلی خوبه 

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
واقعا مینا من فک نمیکنم خدا و اسلام اینقدر قوانینشون سخت باشه  خب زمین قدیم مگه چادر بود ،تو ن ...

من سکوت اختیار کردم تو هم سکوت کن خون خودتو کثیف نکن😁😂

واقعا مینا من فک نمیکنم خدا و اسلام اینقدر قوانینشون سخت باشه  خب زمین قدیم مگه چادر بود ،تو ن ...

آره واقعا .الان تو فیلمهای خارجی که از تلویزیون پخش میکنه،اصلا خانمها آرایش و یا تیپ خیلی عجیبی ندارند و قیافشون شبیه وقتیه که صبح ها از خواب بلند میشن .

ولی هنر پیشه های ایرانی با کلی گریم و آرایش جلوی دوربین ظاهر میشن .

حتی تو عروسی های ایران ،همه خانم ها جوری لباس می پوشند و آرایش می کنند ، که انگار قراره تو مراسم اسکار شرکت کنند و جایزه بگیرند .

چند وقت پیش هم تو پر بازدیدها عکس مراسم عروسی رو گذاشته بود که خواهر شوهر لباس سفید و تاج عروس گذاشته بود ،انگار خودش عروسه.

منم قبول دارم که باید شیک و زیبا بپوشیم ولی واقعا بعضی ها حد و مرزها رو رعایت نمی کنند و مثلا توی خیابون طوری لباس می پوشند و آرایش می کنند که انگار قراره برن عروسی ...و توی عروسی جوری رفتار می کنند که انگار خودشون عروسند .