2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29345 بازدید | 3288 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره واقعا .الان تو فیلمهای خارجی که از تلویزیون پخش میکنه،اصلا خانمها آرایش و یا تیپ خیلی عجیبی ندار ...

واقعااااا هاااا 

دقت کردین این چالشا و دابسمش و کلیپای خارجیا رو 

من وقتی ایرانی ها رو نیبینم غیر مضمون اصلی اون دابسمش یا ملیپ و چالش به جای دیگشون نگاه میکنم 🙈⁦🤦🏻‍♀️⁩

ولی تو خارجیا آدم به هدف این کلیپ مثل خنده داریش یا رقصشون یا دابسمشون نگاه میکنه تا دخترو زیرو رو کنه ولی ماشاالله داخلیا از پایین تنه شون بگیر تا ارایش ادم نگاه می‌کنه 🙈

والا خیابون که من میبینم میگم اینا تو عروسیا و جشنا چه جور ارایش میکنن یعنی خدا 

من خودم همون حد یک خط چشم و پنکیک و کرم پودر و رژگونه و رژ همین اگه خط چشم بزنم ریمل نمیزنم اگه ریمل بزنم خط چشم ولی کاشت مژه رو خیلی دوس دارم وقتی که کاشت دارم هیچ کدومو نمیکنم نه ریمل نه خط چشم

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
😄😄😄چشماتو درویش کن دختر .😆🌹

😂😂لامصب خیلی هیزم 🙈🙈😂😂

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
😄😄😄ولی جدی دو سه روزه ،می خوام ازتون نظر سنجی کنم که همین جا باشیم ،یا یه تاپیک دیگه بزنیم و اینج ...

سلام سحرجان خوبی؟

هر چند به این تاپیک دلبستم فک میکنم حتما باید همینجا باشم😅ولی هرجور صلاح میدونی خودت. فقط تگ کنی منو چون زیاد ان نمیشم من. 

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
😂😂لامصب خیلی هیزم 🙈🙈😂😂

اره واقعا اونجوری که اون خانمو توصیف کردی😂😂😂😂

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
حتما تگت می کنم دوست عزیزم .🌹❤

ممنون عزیزم🌹🌹🌹

اره واقعا اونجوری که اون خانمو توصیف کردی😂😂😂😂

😂😂

😂😂

شوخی کردم یوقت ازم ناراحت نشیا

سلام دوستاي عزیز 

منم هرجا برین هستم 👸👸👸👰👰👰😍😍😍

خدایا دوووست دارم ... در تمام زندگیم حضورت هست.  مواظب خونوادم باش .مواظب همسر عزیزم .رهای عزیزم دختری که دارم براش مادری میکنم . پسر عزیزم که عشق آجیشه . خواهرام برادرم پدرم .... روحت شاد مادرم ... 
شوخی کردم یوقت ازم ناراحت نشیا

نه بابا چه ناراحتی

سلام شاداب جان  کتاب خوبی میخونی خیلی کمکت میکنه.  زنان زیرک و خودت باش دختر رو هم اگر ت ...

🌻سلام عزیزم زنده باشی🌻

خودت باش دختر خوندم خیلی دوسش داشتم🌱

زنان زیرک هم تعریفشو خیلی شنیدم گذاشتم تو لیستم ان شاءلله بخونم🌱مرسی❤

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛