2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29366 بازدید | 3288 پست

بابام بود کربلا پنجشنبه اومد 

میگفت عراق چیزی بعنوان ماسک وجود نداره 

تعجب کردم 

یعنی کرونا اونجا تمام شد؟ 

خدایا دوووست دارم ... در تمام زندگیم حضورت هست.  مواظب خونوادم باش .مواظب همسر عزیزم .رهای عزیزم دختری که دارم براش مادری میکنم . پسر عزیزم که عشق آجیشه . خواهرام برادرم پدرم .... روحت شاد مادرم ... 
اخی پس هنوز کوچولوهه فقط در حد اینو ببر اونو بیار خوبه 😂😂😂 انشالا آینده ی خوبی داشته باشه عزیز ...

انشاالله عزیز دلم 

هم چنین فرزندای گل شما و همه دوستان

نور خواهی مستعد نور شو.... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابام بود کربلا پنجشنبه اومد  میگفت عراق چیزی بعنوان ماسک وجود نداره  تعجب کردم  ی ...

آره خیلی عجیبه که تو افغانستان و عراق اصلا رعایت نمی کردند ،ولی هیچوقت اندازه ایران اوضاعشون وخیم نبود.

آره خیلی عجیبه که تو افغانستان و عراق اصلا رعایت نمی کردند ،ولی هیچوقت اندازه ایران اوضاعشون وخیم نب ...

اره واقعا

از وقتی پسرم فک کنم یسال بوده کرونا اومده

الان پسرم سه سال نیمشه

همش ماسک 

گناه دارن بچه ها 

شانس بچه هامون 😔😔😔

خدایا دوووست دارم ... در تمام زندگیم حضورت هست.  مواظب خونوادم باش .مواظب همسر عزیزم .رهای عزیزم دختری که دارم براش مادری میکنم . پسر عزیزم که عشق آجیشه . خواهرام برادرم پدرم .... روحت شاد مادرم ... 

سوت های زندگی شما چیست؟

بنجامین فرانکلین در هفت‌سالگی اشتباهی مرتکب شد که در هفتادسالگی هم از یادش نرفت... پسرک هفت‌ساله‌ای بود که سخت عاشق یک سوت شده بود. اشتیاق او برای خرید سوت به‌قدری زیاد بود که یک‌راست به مغازه اسباب‌بازی‌فروشی رفت و هر چه سکه در جیبش داشت روی پیشخوان مغازه ریخت و بدون آنکه قیمت سوت را بپرسد همه سکه‌ها را به فروشنده داد.

فرانکلین هفتادساله بعد برای یک دوستی نوشت: سوت را گرفتم و به خانه رفتم و آن‌قدر سوت زدم که همه کلافه شدن اما خواهر و برادرهای بزرگم متوجه شدن که برای یک سوت پول فراوان پرداخته‌ام و وحشتناک به من می‌خندیدند!

اوقاتم عجیب تلخ شده بود و از ته دل گریه می‌کردم.

سال‌ها بعد که فرانکلین سفیر امریکا در فرانسه و شخصیت معروف و جهانی شد هنوز آن را فراموش نکرده بود و می‌گفت: همین‌طور که بزرگ شدم و قدم به دنیای واقعی گذاشتم و اعمال انسان‌ها را دیدم متوجه شدم بسیاری از آن‌ها بهای گزافی برای یک سوت می‌پردازند.

بخش اعظم بدبختی افراد با ارزیابی غلط آن‌ها از ارزش واقعی چیزها برای پرداختن بهایی بسیار گزاف برای سوت‌هایشان فراهم آمده است.

تردیدها و انتخاب ها،اختلافات خانوادگی، مشاجره‌ها، بحث و جدال بر سر مسائلی که حتی ارزش فکر کردن ندارند همه سوت‌هایی هستند که بیشتر افراد با نادانی بهای گزافی برایش می‌پردازند.

📗 #آیین_زندگی

✍🏻 #دیل_کارنگی

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹

بچه ها من از زندگی زناشویی فهمیدم که 

۱.وقتی عصبی هستم ،خودمو مشغول کاری کنم و زیاد غر نزنم چون تهش جرو بحث شدید و دعوا میشه 

۲،همیشه بخندم فهمیدم شوهرم وقتی میخندمو شادم و به خودم میرسم بیشتر به سمت مندمیاد 

۳،اصلا ازش انتقاد نکنم حتی اگه اشتباه کنه بگم میدونم تو حتما یک نقشه ای یک فکری تو سرت داری تو زرنگی تو باهوشی کارا روبراه میکنی داخل پرانتز خرش کنم

۴،قربون صدقه اش برم اونم قربون صدقه واقعی ها نه اینکه مثلا کچل باشه و بگم فدای موهات یا کوتاه باشه فدای قد و بالاش بشم 🤣مثلا شوهر من یک کوچولو شکم دراورده تازگیا هی میگم فدای شکمت شم چقدر بهت میادش 🤣یا مثلا رنگ موهاشو دوس دارم هی میگم کاش بچه بدیم پسر باشه شبیه تو بشه بخصوص موهاش 

۵،بهش همیشه حرفای خوب میزنم ،مثلا میگم من عاشق اینم شب فرابرسه کنارت فیلم ببینمو و پاپ کورن بخورم یا یک جور دیگه میگم که همه دنیا رو بهم بدن دوست ندارم این ساعت شب جای دیگه ای باشم عاشق اینم که ساعت ده بشه با تو فیلم ببینم 😍

۶،غذاهای مورد علاقه اشو میپزم و همیشه میگم بهت افتخار میکنم

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

اینم بگم سوهر من به شدت مغرور و خودپسند به خاطر همین مجبورم هی هندونه بدم زیر بغلش 

و اینم بگم نباید مردانگی مرد رو شکست ،موقع دعوا اگه من داد بزنم اون سکوت میکنه اگه اون داد بزنه من سکوت

اینم بگم بعضی حرفا رو نگهمیدارن زمانش بگم ،مثلا شوعر من صبح حا خواستمو بگم موقع بیدارشدن احتمال پذیرشش ۵۰ درثده ولی شبا قبل خواب بگم ۸۰درصده اینم بگم ها فک نکنید قبل خواب حتما سر اون کار میگم حتی اون کارم نباشه شبا مهربونتره کلا 🤣🤣🙈

و اینکه زیاد با گوشیش ور نرم 

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

@khodsakhte28 چیشد رفتی مشاور چه کردی ؟

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹

@دختر_شاداب‍ 

ب‍یا عزیزم ...خانمهای گروه ،تجربه سالها زندگی مشترکشون رو برات نوشتند .اگر بهشون عمل کنی  از نظر فکری از هم سن و سالای خودت ،جلو می افتی.بیشتر ما این تجربیات رو خودمون بدست آوردیم و کسی رو نداشتیم که همه اینها رو به ما یاد بده...پس ازشون استفاده کن.🌹