2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29366 بازدید | 3288 پست
همه خوابیدن  خونه مرتب کردم دراز کشیدم وای چه حس خوبیه صبح بیدار میشی کار خونه نداری  ...

منم خیلی برام لذت بخشه... ممنون از انتقال حس خوبت😘🌺🌺

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
همه خوابیدن  خونه مرتب کردم دراز کشیدم وای چه حس خوبیه صبح بیدار میشی کار خونه نداری  ...

به چه خوب 👌👌 خدا قوت 

عالیه ها ... من بعضی شبا که خیلی خستم و نمیرسم تمیز کنم صبح که بیدار میشم آشفته ام انگار 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به چه خوب 👌👌 خدا قوت  عالیه ها ... من بعضی شبا که خیلی خستم و نمیرسم تمیز کنم صبح که بیدار م ...

مرسی عزیزم . اره منم همینطوری ام. خونه بهم ریخته باشه تو روحیه خیلی تاثیر میزاره ولی برای من بیشتر وقتا میمونه واسه روز بعد خخخ 

خدایا دوووست دارم ... در تمام زندگیم حضورت هست.  مواظب خونوادم باش .مواظب همسر عزیزم .رهای عزیزم دختری که دارم براش مادری میکنم . پسر عزیزم که عشق آجیشه . خواهرام برادرم پدرم .... روحت شاد مادرم ... 
مرسی عزیزم . اره منم همینطوری ام. خونه بهم ریخته باشه تو روحیه خیلی تاثیر میزاره ولی برای من بیشتر و ...

منم گاهی میمونه 🤭 والا انقد این بچه ها کار دارن که دیگه آدم شهید میشه 😂

الان یه ساعته که دارم میگم بخوابین. هنوز بیدارن چراغا هم خاموشه ها هی میگن آب بده قصه بذار.. لالایی بذار. آب بده.... خوراکی بده.. وشیر بده... 🤦🏻‍♀️

منم گاهی میمونه 🤭 والا انقد این بچه ها کار دارن که دیگه آدم شهید میشه 😂 الان یه ساعته که دارم میگ ...

😄😄😄خدا حفظشون کنه.یاد چندسال پیش خودم افتادم ،که بچه ها کوچیک بودن .

منم گاهی میمونه 🤭 والا انقد این بچه ها کار دارن که دیگه آدم شهید میشه 😂 الان یه ساعته که دارم میگ ...

اخی عزیزم 

خدا حفظشون کنه . داستان خونه ی ما هم همینه البته بیشتر با اجیشه

من دخترم تو نگه داشتن برادرش خیلی کمک حالمه

کارای شبشون باهمه . دستشویی و مسواک و اب و قصه 

همسرم هم هست خونه کلا بچه ها با اونن 

بچه ی اول که دختر باشه خیلی خوبه 

خدایا دوووست دارم ... در تمام زندگیم حضورت هست.  مواظب خونوادم باش .مواظب همسر عزیزم .رهای عزیزم دختری که دارم براش مادری میکنم . پسر عزیزم که عشق آجیشه . خواهرام برادرم پدرم .... روحت شاد مادرم ... 
😄😄😄خدا حفظشون کنه.یاد چندسال پیش خودم افتادم ،که بچه ها کوچیک بودن .

سلامت باشی عزیزم 🌹

همین ورجه وورجه هاشون شیرینه ان‌شاالله سلامت باشن همه بچه ها این روزا و بهم ریختگی ها و خستگی ها  میگذره 

من بچه ها نه نهایت ده باید خاب باشن

بیشتر از این عصبی میشم 

چون روزا نمیخابن

شب دوست دارم فقط خودم باشم 

چه مامان خودخواهیم خخخ

اخی عزیزم  خدا حفظشون کنه . داستان خونه ی ما هم همینه البته بیشتر با اجیشه من دخترم تو نگه دا ...

به به خدا حفظشون کنه برات 

آره دخترها که خیلی کمک حال هستن. 

منم پسرم انصافا تا جایی که میتونه کمک میده ولی خب هنوز خودشم کوچیکه 😅

به به خدا حفظشون کنه برات  آره دخترها که خیلی کمک حال هستن.  منم پسرم انصافا تا جایی که ...

چندسالشه گل پسرت

به به خدا حفظشون کنه برات  آره دخترها که خیلی کمک حال هستن.  منم پسرم انصافا تا جایی که ...

مرسی عزیزم 

خدا به اونایی که بچه ندارن هم یه فرزند سالم صالح بده 

5 سال و نیم عزیزم

اخی

پس هنوز کوچولوهه

فقط در حد اینو ببر اونو بیار خوبه 😂😂😂

انشالا آینده ی خوبی داشته باشه عزیزم در کنار مامان گلش