2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29366 بازدید | 3288 پست

چیزهایی که من تجربه کردم از زندگی مشترکم اینه که🌺 وقتی همسرم از خانواده اش چیزی پیش من میگه حرفی نمیزنم و سعی میکنم سکوت کنم،🌺 وقتی که خسته است یا میدونم حوصله نداره اصلا ازش راجع به چیزی سوال نمی پرسم بعد یکی دو روز خودش تمام اتفاق های پیش اومده و برام تعریف میکنه، 🌺تو تربیت بچه ها سعی کردیم با هم هماهنگ باشیم حتی اگه یکی از ماها به اشتباه بچه رو مواخذه یا تنبیه کنیم جلوی بچه چیزی نمیگیم و بعدا راجع به اون مسله باهم حرف می‌زنیم،🌺پیش خانواده خودم و همسرم با ادب و احترام صداش میزنم چون همسرم سید هم هست تمام تلاشمو میکنم بهش بی ادبی نکنم🌺وقتی از موضوعی ناراحتم خیلی راحت باهاش در میون میذارم و علت ناراحتیم و میگم🌺سعی میکنم وقتی ذوق انجام کاری و داره باهاش مخالفت نکنم و همراهش باشم🌺به هیچ کدوم از خانواده ها اجازه دخالت تو زندگی و مخصوصا تربیت بچه ها داده نمیشه،خط قرمزهامون براشون تعریف شده ست 🌺

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم میخوام بگم بچه ها ما قبلا خیلی مشکل داشتیم حتی یکبار من به همسرم بعد یک دعوای شدید پیامک زدم وگ ...

خدارو هزار بار شکر 

چقدر عالی دوست عزیز 

میدونی بنظرم اگر هممون گاهی روشمون رو عوض کنیم بالاخره یه جایی جواب میده 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
چیزهایی که من تجربه کردم از زندگی مشترکم اینه که🌺 وقتی همسرم از خانواده اش چیزی پیش من میگه حرفی نم ...

به به 

عالی 👌👌

از همه حرفای خوبتون شات میگیرم 🌱

نور خواهی مستعد نور شو.... 
خدارو هزار بار شکر  چقدر عالی دوست عزیز  میدونی بنظرم اگر هممون گاهی روشمون رو عوض کنیم ...

ممنونم عزیزم

باید کم وکاستی هایی که خودمون  هم داریم بپذیریم  واصلاح کنیم تا طرف مقابل هم در صدد جبران بربیاد من همسرم همیشه میگه تو خیلی تغییر کردی منم میگم توهم اگه این رفتارتو درست کنی میشی بهترین مرد دنیا😜

وقتی از بیرون میاد وخسته س اجازه نمیدم بچه ها مزاحمش بشن هرچن بعضی وقتها میدونم بیرون کاری نداشته وخسته نشده ولی میگم اگه میخوای یه چرتی بزن بچه ها بامن😌بقول سارا منم سیاستای خودمو دارم😜

من یه دختر کوردم😍یه دختر نجیب وبااصالت ماد🌺نه باحجاب و نقاب عرب سروکار دارم و نه باعریان پرستی غرب🤗
به به  عالی 👌👌 از همه حرفای خوبتون شات میگیرم 🌱

🤗😘😘

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹

سلام بچه ها خدا قوت .همه نکات مهم و عالی بودن.

همسرتون همیشه باید شخص اول زندگیتون باشه تا اون هم شما رو شخص اول زندگیش بدونه. تو مشکلاتی که با خانواده همسرتون دارید همسرتون رو مقصر ندونید و بازخواستش نکنید. اگر احساس میکنید کلافه است سعی کنید جو خونه و بچه ها رو آروم نگه دارید تا احساس آرامش کنه مطمین باشید این آرامش به خودتون برمیگرده.اگه از خانوادش جلوی شما گله کرد بهش حق بدین ولی این جمله که مادرته یا پدرته یا اینکه خواهرته عیب نداره تو گذشت کن رو یادتون نره (از آب گل آلود برا خودتون ماهی بگیرین  ) . تو مسایل خانوادگی همسر دخالت نکنید و کنجکاوی هم نکنید .اگه از هم دلخور شدید و قهر بودین بی احترامی نکنید سفره غذا و جای خواب به هیچ عنوان جدا نشه همین که تو چشماش نگاه نکنید بسشه.در ضمن یه نکته که خیلی مهمه  برای رسیدن به خواسته هاتون خیلی پاپیچش نشید به قول معروف گیر ندید. خیلی با هم حرف بزنید  نذارید خاطرات شیرینتون فراموش بشه. من وقتی عقد کردم پدرم بهم گفت از این لحظه به بعد اول خدا بعد همسرت بعد پدر ومادرت یه چیزی بوده که زندگی ها قدیما اینقدر شیرین بود. یه چیز دیگه این مناسبتهای تقویمی رو اینقدر گنده نکنید فراموش کردنش از طرف اکثر آقایون طبیعیه

سلام بچه ها خدا قوت .همه نکات مهم و عالی بودن. همسرتون همیشه باید شخص اول زندگیتون باشه تا اون هم ش ...

خدا پدر عزیزت و برات نگه داره💐واقعا هم همینطوره... یه نکته دیگه که تو صحبت هات بود اینه که 🌺از رابطه ی زناشوییتون برای گروکشی یا رسیدن به هدفتون هرگز استفاده نکنید چون باعث میشه کم کم نسبت به هم سرد بشید و از هم فاصله بگیرید به همسرتون عشق بدید تا بتونید عشق دریافت کنید🌺

ممنون از همگی بابت مطالب عالیتون

لذت بردم 

💝💝💝

خدایا دوووست دارم ... در تمام زندگیم حضورت هست.  مواظب خونوادم باش .مواظب همسر عزیزم .رهای عزیزم دختری که دارم براش مادری میکنم . پسر عزیزم که عشق آجیشه . خواهرام برادرم پدرم .... روحت شاد مادرم ... 

همه خوابیدن 

خونه مرتب کردم دراز کشیدم

وای چه حس خوبیه

صبح بیدار میشی کار خونه نداری 

این حس زیبا تقدیم به شما 🌸🌸🌸

خدایا دوووست دارم ... در تمام زندگیم حضورت هست.  مواظب خونوادم باش .مواظب همسر عزیزم .رهای عزیزم دختری که دارم براش مادری میکنم . پسر عزیزم که عشق آجیشه . خواهرام برادرم پدرم .... روحت شاد مادرم ...