2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29366 بازدید | 3288 پست

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🤣

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

🤣🤣 واااای

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
عزیزم سلام🌻 این پستتونو الان خوندم ازت ممنونم که برام نوشتی🌻 چقدر حرفاتون به دلم نشست،من واقعا ...

سلام دوستان ،حالا که حالتون بهتره  بیاین از تجربه های همسرداریتون برای شاداب جون تعریف کنید و از تجربه های خودتون بگید .🌹🌹🌹🌹🌹

چندتاشو من میگم:

🪴سر هر موضوع بیهوده ای نباید باهم بحث کنید.

🪴هیچ وقت موقع دعوا ،پای خانواده ها رو وسط نکشید و به خانواده هم بی احترامی نکنید .

🪴نگذارید که موضوعات کوچیک روی هم جمع بشه و هر وقت از هم دلخورید همون موقع حرفتون رو بزنید و اختلافتون رو حل کنید .بیشتر طلاق ها به خاطر تلنبار شدن موضوعات کوچک روی هم و حل نکردن اونها ،اتفاق می افته.

🪴همدیگه رو ببخشید و اشتباهات گذشته رو به روی هم نیارین .

🪴مدام از هم انتقاد نکنید و باهم مهربون باشید .

🪴هیچ وقت درباره اختلاف با همسرتون ،با مادر و خواهرتون و یا اعضای فامیل،  درد دل نکنید .

🪴اگر همسرتون رو دوهفته یکبار می بینید ،کاری کنید که اون یک روز، باهم خوب و خوش باشید و در کنار هم احساس آرامش کنید  .

🪴به خانواده همسرتون احترام بزارین و  رفت و آمد نباید بیش از حد باشه و یا اینکه کلا قطع رابطه کنید ...هرچیزی در حد تعادل خوبه.

🪴تند تند، با شوهرتون تماس نگیرین و اونو چک نکنید  ،چون مردها از این کار بیزارند.

😂😂واقعا هم اینجوریه. خیلی وقتا خاب میبینم بیرونم و ماسک ندارم😥بعد همش دنبال ماسکم

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
سلام دوستان ،حالا که حالتون بهتره  بیاین از تجربه های همسرداریتون برای شاداب جون تعریف کنید و ا ...

سلام عزیزم 

نکته های عالی و کاربردی گفتی 👌

🌱 هیچ وقت به خانواده همسرتون توهین نکنین اگر گلگی دارین در قالب احترام و سیاست خاص خودتون بیانش کنین با همسرتون

🌱 مشکلات خیلی خصوصی خانوادتون رو تا حد ممکن پیش همسرتون بیان نکنین. خانوادتون باید حریم شخصی داشته باشه. 

🌱 آقایون کنایه و طعنه رو متوجه نمیشن پس توقع نکنین مثلا بگین وای چقد بی حوصلم و اون بگه پس ناهار نپز میگیرم میارم... خواسته تون رو واضح بیان کنین. 

🌱 مانع رفت و آمد همسرتون با خانوادش و دوستاش نشین اگر زمان کافی رو برای شما اختصاص میده میتونه تفریحات تنهایی رو هم تجربه کنه 

🌱 ازدواج اسارت نیست که بگیم بعدش زن و شوهر باید همه جا بهم بچسبن.... هم خودتون و هم همسرتون تفریح دوستانه داشته باشین

🌱 برخلاف تصور عموم گریه سلاح خوبی نیست پس دم به دقیقه گریه نکنین و خودتون رو ضعیف نشون ندین. 

🌱 یادتون باشه در جمع خانواده همسر و خودتون احترام همدیگه رو حفظ کنین و شوخی ها و الفاظ دو نفره بکار نبرین 

🌱گفتگو.... گفتگو و گفتگو این خیلی مهم هست که با هم حرف بزنین 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
سلام دوستان ،حالا که حالتون بهتره  بیاین از تجربه های همسرداریتون برای شاداب جون تعریف کنید و ا ...

خیلی عالی بود👏👏دقیقا تمام نکاتی که باید رعایت بشه و بهش اشاره کردید

سلام عزیزم  نکته های عالی و کاربردی گفتی 👌 🌱 هیچ وقت به خانواده همسرتون توهین نکنین اگر گلگ ...

عالی بود دوست مهربونم💖👏👏

منم میخوام بگم

بچه ها ما قبلا خیلی مشکل داشتیم حتی یکبار من به همسرم بعد یک دعوای شدید پیامک زدم وگفتم دیگه نیا خونه ازت بیزارم ولی از یک جایی ببعد به خودم اومدم و گفتم بایـــد بخاطر بچههاهم شده زندگیمونو درست کنم

باخودم گفتم بایدکینه هارو بریزم دور انگار امروز باهمسرم آشنا شدم

دل خوشی از خونوادش نداشتم ولی دیگه هیچ اعتراضی نکردم حتی گاهی پیشنهاد رفتن به خونه مادرشو دادم بدون قیدوشرط بهش محبت کردم ونشون دادم چقدر از زندگیمون راضیم😜ونکات مثبتمونو بیشتر بازگو کردم اگر گله ای داشتم یکبار میگفتم بهش وسریع بحث و عوض میکردم اینارو تو نی نی سایت یاد گرفتم

کم کم خودم هم باورم شد خوشبخت ترینم وخدارو شکر الان بهتریم😍😍😍

من یه دختر کوردم😍یه دختر نجیب وبااصالت ماد🌺نه باحجاب و نقاب عرب سروکار دارم و نه باعریان پرستی غرب🤗