2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29366 بازدید | 3288 پست
سلام دوستان رفتم دادگاه.گفتن پیگیری نکن قرص میریزه توغذای بچه. قانونی مشکل داره کارشون امابلاسردختر ...

خودساخته چفدر ناراحتت شدم چقدر فکرم پیش دخترت موند کامنتاتو خوندم خدا نکرده موادی چیزی به خوردش،میدن اصلا چرا باید قرص بدن دخترت دیگه بزرگ شده همیشه وقتی میره اونجا گوشی بده دستش بگو هرکاری داشتی زود زنگ بزن خودتو برسون یا اگه قضیه قرصو متوجه نشدم اگه پدرش نمیدومه زنگ بزمه به اون بگه گریه کنه بگو نترس نمیتونه کاری باهات بکنه تو بگو اگه اذیتت کرد خودمو میرسونم خدا کمکت کنه اینا دیگه چه قومین 😔

خودساخته چفدر ناراحتت شدم چقدر فکرم پیش دخترت موند کامنتاتو خوندم خدا نکرده موادی چیزی به خوردش،میدن ...

پدرش خبر داره بچه گفته وقتی قرص رو خورده زن باباش به پدرش زنگ زده گفته قرص رو بهش دادم

خیلی مشکوکه دوستان راست گفتن کاش همون شب ازش ازمایش میگرفت ببینه قرصه چی بوده ؟

خودساخته این همه سال بچه رو تنهایی بزرگ کرده بخدا خیلی زور داره اینکارو با دخترش بکنن 

من یه دختر کوردم😍یه دختر نجیب وبااصالت ماد🌺نه باحجاب و نقاب عرب سروکار دارم و نه باعریان پرستی غرب🤗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودساخته جان تو دادگاه اینجوری گفتن که دست بسرت کنن کاش کوتاه نمیومدی وازطریق یک وکیل پیگیر میشدی 

من یه دختر کوردم😍یه دختر نجیب وبااصالت ماد🌺نه باحجاب و نقاب عرب سروکار دارم و نه باعریان پرستی غرب🤗
پدرش خبر داره بچه گفته وقتی قرص رو خورده زن باباش به پدرش زنگ زده گفته قرص رو بهش دادم خیلی مشکوکه ...

ممنون که گفتی پس بنظرم بهتره بهشون هیچی نگه و با وکیل پیش بره تا بقول دادگاه خدا نکرده اگه بفهمن قاطی چیزی میکنن نفهمه اگه خدا نکرده یه بار دیگه داد سریع ببره ازمایش و جوابشو ببره دادگاه😔

ممنون که گفتی پس بنظرم بهتره بهشون هیچی نگه و با وکیل پیش بره تا بقول دادگاه خدا نکرده اگه بفهمن قاط ...

واقعا سر در نمیارم واسه چی به بچه بیچاره قرص میدن اصلا دلیلی نداره اون دختر که مزاحمتی براشون نداره تازه دوستم نداره بره اونجا از ترسشه که میره 

بعضی ادما اینقدر نحسن که شرشون تا اخر عمر از سر ادم کم نمیشه نمونش همین همسر سابق خودساخته

بچه های طلاق خیلی گناه دارن 

بچه ای که پیش مادرشه بهتر و قوی تر بزرگ میشه تا پیش پدر 

همیشه از خدا میخام مهر دخترم در دلم بیشتر بشه 

وقتی بهش میگم بزرگ شدی خودت هر وقت دوست داشتی برو پیشش میگه اون اگه دوسم داشت تنهام نمیزاشت 

احساس میکنم دختر خودساخته جان میترسه 

دادگاه برای دختر منم میگفت حتما باید بره مادرشو ببینه حقه هردوتاست 

حتی از دخترم پرسید بهت یاد میدن میترسوننت که نری پیش اون 

دخترم مقاومت کرد قبول نکرد بره 

خودساخته جان وقتی پدرش اومد دنبالش نزار بره بگو دخترت گریه کنه 

کار به دادگاه کشید بگو بچه میترسه .بچت گریه کنه بگه من نمیرم 

خدایا دوووست دارم ... در تمام زندگیم حضورت هست.  مواظب خونوادم باش .مواظب همسر عزیزم .رهای عزیزم دختری که دارم براش مادری میکنم . پسر عزیزم که عشق آجیشه . خواهرام برادرم پدرم .... روحت شاد مادرم ... 
واقعا سر در نمیارم واسه چی به بچه بیچاره قرص میدن اصلا دلیلی نداره اون دختر که مزاحمتی براشون نداره ...

اره منم تعجب کردم از شوهر سابقش خب اگه نمیخاییش نبرش پیش خودت چرا میبری خودساخته خودش میدونه این اقا چقدر بچشو دوس داره نمیدونم شایدم واقعا دوسش،داره مثلا دیده لاغره قرص تقویتی چیزی براش خریده و نمیدونه زنش چجوری داده ولی خب ممکنم هست چیز خطرناکی باشه خودساخته از دخترش بپرسه بعدش همه چی خوب بوده یهو نخوابیده ؟ طفلی بچه 😔 حتما پیگیر شه 

پدرش خبر داره بچه گفته وقتی قرص رو خورده زن باباش به پدرش زنگ زده گفته قرص رو بهش دادم خیلی مشکوکه ...

اره خیلی ساده دا ره برخورد میکنه خودساخته چنگو ول کن دارو بچسب چرا دارو باید بدن چه دارویی

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
اره خیلی ساده دا ره برخورد میکنه خودساخته چنگو ول کن دارو بچسب چرا دارو باید بدن چه دارویی

حالا ما که نمی دونیم چه دارویی بوده ولی باید قبلش از مادر بچه اجازه بگیرند نه اینکه به زور به خورد بچه بدن .

حالا دیگه گذشته.. ولی من بودم نمی گذاشتم یه مدت بره پیش پدرش .

اره منم تعجب کردم از شوهر سابقش خب اگه نمیخاییش نبرش پیش خودت چرا میبری خودساخته خودش میدونه این اقا ...

ایشونم راس میگن شاید تقـویتی باشه زن باباش از لجش اینجوری بهش داده 

واقعا افرین به بلوبری تواین داره آدم حوصله بچه خودشو بزور داره ایشون واقعا خانومی کردن👏🏻👏🏻👏🏻  

حالا ما که نمی دونیم چه دارویی بوده ولی باید قبلش از مادر بچه اجازه بگیرند نه اینکه به زور به خورد ب ...

آره هنوز معلوم نیست دارو چی بوده شایدم تقویتی چیزی بوده.ولی تلنگر بوده باید تکلیف بچه معلوم بشه چون ایرادای دیگه هم دارن .بچه روپیش خودشون میخوابونن و....امیدوارم هر چه زودتر مشکلش حل بشه.

دوستای خوبم هممون تا جایی که در توانمون بود کمک دوستمون کردیم💖💐 بیاید فضا و عوض کنیم😊خودساخته تو فضای حقیقی زندگیش فکرش خیلی درگیره بذاریم اومد اینجا حال و هواش عوض بشه

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹