2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29366 بازدید | 3288 پست
لیلا تو باذسارا در ارتباطی چطوره الان گوشی نداره باز ؟

سارا جان من یکبار باهاش حرف زدم شکر خدا خوب بود حالش فقط گوشی نداره 

میشه برا خونه دار شدنمون صلوات بفرستین منم براتون میفرستم 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سلام دوستان رفتم دادگاه.گفتن پیگیری نکن قرص میریزه توغذای بچه.

قانونی مشکل داره کارشون امابلاسردخترت میاره اگه دنبالشوبگیری.

الان دخترمودادم به مامانم.حالم ازدادگاه به هم میخوره.

گفتن خرشون کن.بچتوبکش سمت خودش تماپدرحق داره باچش باشه.گفتم پدری که چندبارخواسته بچشوبکشه!این پدر!؟

گفتن دیگه همینه.

حالم گرفتس.فرداهم نوبت مشاوره دارم.میخوام دخترم روهم مشاوره کودک ببرم.یادبچه هایی مثل رومیناافتادم.قانون به ایناپروبال داده.

حالم بده.

😔

لعنت به این قانون لعنت به این ظام لعنت به این ناحق

فعلا😔

گفتن خرشون کن.بچتوبکش سمت خودش تماپدرحق داره باچش باشه.گفتم پدری که چندبارخواسته بچشوبکشه!این پدر!؟ ...

بگردم عزیزم حق داری کامل حق داری 😔😥

ببین خودساخته جان خانوم همسر سابقت آدمی هست که از طریق اون بتونی اقدام کنی 

یعنی راه داره باهاش حرف بزنی تطمیعش کنی که یه طوری شوهرش رو راضی کنه که دیگه بچه رو نبره خونه؟؟؟؟ 

البته این کار ریسکش بالاست. 

اگر بشه عالی میشه 

اگر هم میدونی یه درصد هم راه نداره اصلا اقدام نکن در این مورد 

فقط و فقط وقتت رو بذار رو مشاور کودک و ازش بخواه محیط امن و نا امن رو بهش یاد بده و کم کم قانعش کنه که خودش بگه تمایل ندارم برم اونجا 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
سلام دوستان رفتم دادگاه.گفتن پیگیری نکن قرص میریزه توغذای بچه. قانونی مشکل داره کارشون امابلاسردختر ...

متأسفم واسه قانون این مملکت که انقدر واضح داره کودک آزاری میشه و هیچ کاری نمیکنن. 

عزیزم فقط به خدا توکل کن و ازش بخواه 

انشاالله درست میشه وضعیت 😔

سلام دوستان رفتم دادگاه.گفتن پیگیری نکن قرص میریزه توغذای بچه. قانونی مشکل داره کارشون امابلاسردختر ...

واااا ،ببین وقتی پای کودک آزاری و اسیب به بچه باشه غلط میکنن کاری نکنن 

خودساخته جان عزیزم حتما با ۱۲۳ تماس بگیر مشورت بگیر اورژانس اجتماعی ببین اون چی میگه

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

سلام عزیزم ان شالله که مشکلت حل بشه. ایت الکرسی میخونم برات🌹🌹🌹

دقیقا دیروز که گفتی با خودم فکر میکردم با اینجور ادما نمیدونی چیکار کنی. میترسی ی کاری کنی بدتر بشن. ان شالله خودش کمک کنه🌹🌹

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
گفتن خرشون کن.بچتوبکش سمت خودش تماپدرحق داره باچش باشه.گفتم پدری که چندبارخواسته بچشوبکشه!این پدر!؟ ...

دادگاه ترسوندنت بالاخره یه راهی پیدا میشه دادگاه چون پول نمیدی راهنماییت نمی کنن برات وقت نمیذارن. برو پیش وکیل خصوصی ولی تا از نتیجه کارت اطمینان پیدا نکردی نذار پدر بچت متوجه چیزی بشه. حالا دوستمون bloberi هم تجربه خودشونو انتقال دادن فعلا از طریق خود بچه نذار بره ان شاالله درست میشه خدا بزرگه. میگم کاش روزایی که نامادریش باهاش خوب تا میکرد ازش قدردانی میکردی شاید باهات رفیق میشد.

متأسفم واسه قانون این مملکت که انقدر واضح داره کودک آزاری میشه و هیچ کاری نمیکنن.  عزیزم فقط ب ...

بله واقعا قانون ایراد داره و باید اصلاح بشه.

بلوبری گفت اگه دخترت نخواد بره اونا نمیتونن وادارش کنند،ببین میتونی درباره این موضوع پیگیری کنی که بعد از این دخترت با میل خودش، پیش اونا نره؟

پدری که دانا و مهربون نباشه به درد نمی خوره ...گفتی که دخترت بهش میگه آقا ..پس این رفت و آمدها برای دخترت فقط از روی اجباره و هیچ لذتی براش نداره.

من دخترم اصلا راضی نشد بره  چند جلسه رفت دادگاه  قاضی برد اتاق جدا تنها باهاش حرف زد&nbs ...

اگه بشه که عالی میشع ،میشه به بچه یاد داد اصلا و ابدا قبول نکنه بره 

معلومه نه بچه نه پدر بچه نه زن باباش علاقه به این ندارن 

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

@khodsakhte28 بلوبری یا نسیم جون هم مشکلی شبژه مشکله شما داشته میگه بچه راضی نباشه گریه کنه نمیتونن بور ببرن برو کامنتای بلوبری رو بخون

خدا ریشه ی ظلم و بخشکونه به حق علی... میدونم الان از نظر روحی داغونی ولی باید راه چاره ای پیدا کنی به قول مامان علی اگه پای پول وسط باشه تمام راه های فرعی هم بهت نشون میدن.... حیف که نمیشه راحت حرف زد و مثل همیشه باید 🤐بست...

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
دادگاه ترسوندنت بالاخره یه راهی پیدا میشه دادگاه چون پول نمیدی راهنماییت نمی کنن برات وقت نمیذارن. ب ...

مامان علی کاملا درست میگه دادگاه رو بیخیال شو و یه وکیل خوب بگیر و چراغ خاموش پیش برو 

وکیل کاربلد و دلسوز خیلی میتونه کمکت کنه. 

کدوم اداره ما کارت رو زود و درست  راه میندازه که دادگاه بخواد بندازه 🤦🏻‍♀️