2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29366 بازدید | 3288 پست
سلام عزیزم... کل ناز از خانواده ساکولنت ها محسوب میشه، از طریق برگ و ساقه قابل تکثیرِ، قسمت های لوله ...

سلام مینا جون خوبی ...مطلبی که درباره گلها نوشته بودی خیلی خوب بود .ممنونم🌹🌹🌹😘

سلام عزیزم صبحت بخیر... خواهش میکنم تا جایی که اطلاعات داشته باشم حتما کمک میکنم😘💖💖

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امیدوارم مشکل دوستمون حل بشه و از این گرفتاری نجات پیدا کنه .🌹🌹🌹

دوستان عزیز .اگر به کتاب های صوتی علاقه دارین توی گوگل بزنین ؛ایران صدا کتاب گویا

یه سایته که پراز کتابهای صوتیه عالیه و میتونین موقع انجام دادن کارهای روز مره ،بهش گوش کنید .🌹

واقعاذیعنی الان دختر خودساخته نخواد گریه کنه بگه نمیرم ،بچه رو به زور نمیبرن این‌طور باشه که عالیه م ...

من دخترم اصلا راضی نشد بره 

چند جلسه رفت دادگاه 

قاضی برد اتاق جدا تنها باهاش حرف زد 

راضی نشد اونا هم بیخیال شدن .دیگه دنبالش نیومدن 

وقتی بچه دوست نداره که به زور نمیبرن. گریه کنه بگه من نمیرم  

خدایا دوووست دارم ... در تمام زندگیم حضورت هست.  مواظب خونوادم باش .مواظب همسر عزیزم .رهای عزیزم دختری که دارم براش مادری میکنم . پسر عزیزم که عشق آجیشه . خواهرام برادرم پدرم .... روحت شاد مادرم ... 
من دخترم اصلا راضی نشد بره  چند جلسه رفت دادگاه  قاضی برد اتاق جدا تنها باهاش حرف زد&nbs ...

سلام عزیزم ،اگر این طوری باشه و به بچه حق انتخاب بدن عالیه.کاش  خودساخته همین کارو انجام بده و از قاضی بخوان که به میل بچه رفتار کنند.🌹

سلام عزیزم ،اگر این طوری باشه و به بچه حق انتخاب بدن عالیه.کاش  خودساخته همین کارو انجام بده و ...

اره عزیزم 

هیچوقت به زور نمیبرن . دخترم همسن دختر خودساخته جان بود که این اتفاق پیش اومد 

یه چندجلسه گریه کنه بگه من نمیرم دیگه حل میشه 

مطمعنم . 

خدایا دوووست دارم ... در تمام زندگیم حضورت هست.  مواظب خونوادم باش .مواظب همسر عزیزم .رهای عزیزم دختری که دارم براش مادری میکنم . پسر عزیزم که عشق آجیشه . خواهرام برادرم پدرم .... روحت شاد مادرم ... 
اره عزیزم  هیچوقت به زور نمیبرن . دخترم همسن دختر خودساخته جان بود که این اتفاق پیش اومد  ...

چقدر مهربونی عزیزم ،وقتی میگی دخترم ،آدم کیف میکنه ..

دخترت، خیلی خوش شانس بوده که تو رو داره .

خدا مادرت رو رحمت کنه که دختری مثل تو تربیت کرده..🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

کتابی درمورد افزایش اعتماد به نفس که نتیجه گرفتین یا پادکستی میشه پیشنهاد بدید

عزیزم توی آپارات بزن اعتماد به نفس دکتر هلاکویی .ویدیوهاش رو ببین خیلی عالیه.حرفاش خلاصه ی چند تا کتابه.🌹

چقدر مهربونی عزیزم ،وقتی میگی دخترم ،آدم کیف میکنه ..  دخترت، خیلی خوش شانس بوده که تو رو داره ...

مرسی عزیزم ... لطف داری 

ممنونم از دعای قشنگت 

انشالا شماهم حال دلتون همیشه خوب باشه 💝💝

سلام سحرجان.گردن بچه روچنگ انداخته انگاردلم روچنگ انداخته😭.فرض بگیریم بهش استامینوفن یاقرص غیر مضرد ...

خودساخته جانم سلام 

عزیزم واقعا متاسفم برای این اتفاقی که افتاده اما خوشحالم هستم چون دخترت باهات راحته و بهت میگه همه چی رو

ازت میخوام احساساتی تصمیم نگیری

و با همسرت سابقت از در سیاست وارد بشی دقیقا وقتی که همسرش کنارش نیست بهش زنگ بزن و بگو دخترمون داره بزرگ میشه 

و کاملا واقفه که تو پدرش هستی ازت میخوام کمکم کنی این بچه رو به جایی برسونم و راهش اینکه بجای اینکه شبا بمونه خفته ای چندساعت ببریش باهات باشه و برش گردونی بالاخره خانمتم حق داره خسته میشه و شاید نتونه محبت تو به کسی دیگه رو ببینه

بچه درس داره و باید بیشتر ذهنش متمرکز باشه روی درس 

هرچه بزرگتر بشه یکسری مسائل براش غیرقابل هضم تر میشه 

بگو من دوست دارم همینقدر که الان عاشقت هست بمونه و نمیخوام مدت طولانی توی خونتون باشه که از همه چی زندگیتون سر در بیاره

عزیزم از در محبت و سیاست پیش برو

اگر نشد با یه وکیل صحبت کن حتما بتونی راه درست رو پیش بگیری

غصه نخور و قوی باش ♥️

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
خودساخته جانم سلام  عزیزم واقعا متاسفم برای این اتفاقی که افتاده اما خوشحالم هستم چون دخترت با ...

سلام عزیز دلم ممنونم که همدلی میکنی باهام.دارم میرم دادگاه.

البته محیط کثیفیه.همیشه وقتی میرفتم حالم بدمیشد😔

اومدم جواب شمارومیدم.اون اصلامنطق حالیش نیس.وصددرصدبازن دومش هم بدرفتاری میکنه که زنش اونوبه بچم انتقال داده.قربونت برم که به فکرمنی❤❤❤

برام دعاکنید.دخترم خیلی ترسیده دارم براش توضیح میدم ماداریم میریم پیش مشاوراوناهم بهش زنگ نمیزنن.این بایدگفته شه تادادگاه بدونه توی ۹سالگی ی چیزایی رودرنظربگیره

دوستای گلم لذت بردم از مطالبتون ..انشالا روز خوب و حال خوب و اتفاقای خوبی براتون امروز بیفته .. معجزه پس از معجزه و 

خیروبرکت برای همتووون 

دخترم انلاین داره گوشی باید بدم 

مرسی که هستین 💝💝💝

سلام عزیز دلم ممنونم که همدلی میکنی باهام.دارم میرم دادگاه. البته محیط کثیفیه.همیشه وقتی میرفتم حال ...

عزیزم پس اگر منطق حالیشون نیست بهتره از راه قانونی پیش بری

به دخترتم بگو میخوام کاری کنم اجازه ندم کسی دست روت بلند کنه 

اون بچه س ولی کم کم میفهمه که مثل شما قوی باشه 

راهکارهای دوستان عالی بود 

اینکه زدن دخترتون رو کودک آزاری

اینکه مجبورش کردن قرص بخوره هم جرمه

از خدا میخوام که کمکتون کنه و راه رو براتون روشن کنه و اونها هم دست از سرتون بردارن و در کنارهم با آرامش زندگی کنید

عزیزم تشکر برای چیه ما دوستیم وظیفمونه در کنارهم باشیم همه جوره

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست