2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29366 بازدید | 3288 پست
من الان پیامای دوستان رو خوندم واقعا دوستان درست میگن حتی اگه بتونی ازش دور بشی و بری یه شهر دیگه هم ...

الان همش دارم به این فکرمیکنم.نمیدونم چطورمطرحش کنم😔برام دعاکنید.ازخدابخوایدحفظمون کنه ازهرشروبدی

دوستای خوبم اگه پیامی روجواب ندادم حتماندیدم.ببخشید.

خیلی آروم شدم خداروشکر.ممنون ازدوستای عزیز.🌹🌹❤❤❤

امشب ازخدا ی چیز میخوام اینکه خداغمی به بنده هاش نده اگرم دادقدرتشوبده باهاش کناربیادیاحلش کنه.

دوستون دارم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

لطف داری زهرا جون 😘😘😘آخه یه جورایی همه ما این شرایط رو داشتیم ...من هم اول ازدواج مستاجر بودم ،تو ...

عزیزم سلام🌻

این پستتونو الان خوندم

ازت ممنونم که برام نوشتی🌻

چقدر حرفاتون به دلم نشست،من واقعا خیلی دوسدارم همراه همسرم تو زندگیمون باشم،تشویقش کنم،حرف کسی تو زندگیمون نشه،مقایسه نکنیم،سرزنش نکنیم

ولی عزیزم من ک الان شرایطمون(شوهرم شهردیگست برای کار،و هفته قبل که پیش هم بودیم بحثمون شد،ماهی ۲بار قراره بیاد)چطور اینکارو کنم؟چطور تشویقش کنم؟چجور بهش بفهمونم که همراهشم؟

میشه راهنماییم کنید،خیلی خوب حرف میزنید،پراز تجربه و آرامش🌻

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

خودساخته جان 

من همسرم از زندگی قبلش یه دختر داشت . این خانم بخاطر ازدواجش بچه رو نخاست چون همسرش قبول نکرد از بچه نگهداری کنه . همسرم دخترشو گرفت بعد اون سراغش نیومدن تا دخترم رفت کلاس اول 

بعد اون هر سری نامه دادگاه میومد 

دخترم میرفت دادگاه ولی راضی به دیدنش نشد 

قاضی با دخترم صحبت کرد دخترم گفت دوست ندارم ببینمش . گریه میکرد میرفت دادگاه

چون دو سالگی تا الان دخترم هیچ ذهنیتی نداشت همش نگران بود خواب بد میدید . دیگه بیخیال شدن چون بچه واقعا نمیخاست 

الانم دخترت گریه کنه راضی نشه که به زور نمیبرن 

بچه وسط مثل توپ فوتبال میشه 

روحش زخمی میشه

خدایا دوووست دارم ... در تمام زندگیم حضورت هست.  مواظب خونوادم باش .مواظب همسر عزیزم .رهای عزیزم دختری که دارم براش مادری میکنم . پسر عزیزم که عشق آجیشه . خواهرام برادرم پدرم .... روحت شاد مادرم ... 
البته برای راضی کردنش تلاشی نکردم فقط گفتم فکر نمیکنی خطرناکه میگه میدونم خطرناکه ولی خب خانوادم میر ...

اگه فامیل ذنزدیکه برید فعلا تا امیکرون زیاد نشده با رعایت اصول بهداشتی برید دوتا ماسک بزنید و الکل همراتون باشه 

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
این قرصی کهدبهش داده ویتامین دی نبوده.دخترم میگفت ازاینابوده که نصف کرده

وااای صد درصد شکایت کن تا تنور داغه بچسب

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
این به فکدم نرسید.الان خوابه.بیدارش کنم؟

کاش یک ازمایشی چیزی باشه بدی بفهمی چه قرصیه به بچه میدن 

خدایا اینا دیگه چه کثافتایین،به خدا حالم بد شد اصلا دلم آشوب شد

سلام سحرجان.گردن بچه روچنگ انداخته انگاردلم روچنگ انداخته😭.فرض بگیریم بهش استامینوفن یاقرص غیر مضرد ...

وااای تا پس فردا چطور صبر میکنی ،فردا صبح دست دخترتو بگیر اول وکیل بعد ازمایشگاه بعد فهمیدن جواب ازمایش تصمیم بگیر باید چه کنی 

ولی حتما پزشکی قانونی فک کنم باید بری اگه وکیل بگیری شاید به احتمال زیاد اول پزشکی قانونی بفرستنتون

@khodsakhte28      

عزیزم اولا اروم باش بعدم فردا حتما با ۱۲۳ اورژانس اجتماعی تماس بگیر 

نمیدونم رابطه همسر الانن با دخترت خوبه یا نه ولی اگه حامی تو و فرزندت هست این مسیله زدن بچه به کنار ،قرص دادن یک مسیله جدی هست با وجود اینکه میدونی شوهر سابق ات معتاده 

حتما پیگیری کن نمیدونم‌خرج وکیل اینا میکنه برای تو و فرزندت نکنه هم خونواده خودت چی یا حتی خودت پس انداز ی داری خرح کنی 

من تو نت زدم میشه نزاری حتی بچه ات اون چمد ساعتم ملاقاتش نکنه با اثبات کودک ازاری و اسیب اینا

صبح اول وکیل برو مشورت کن بهش بگو به ۱۲۳ زنگ بزنم این اورژانس اجتماعی برای کودک ازاری ،جمع کردن معتادا و خشونت های خانگی زنگ زد  قشنگ  راهنمایی میکننت

نمیدونم ادم تو فیلما میبینه زنگ میزنن به پلیس یا مرکز اعتیاد یا کجا ادرس میدن معتادو برمیدارن میبرن ترک ،کاش میشد اون مرتیکه رو ژک جوری بندازی زندان یا مرکز ترک 

خدا ایشالله از زمین همچین ادمایی رو‌جمع کنه

خودساخته جان  من همسرم از زندگی قبلش یه دختر داشت . این خانم بخاطر ازدواجش بچه رو نخاست چون هم ...

واقعاذیعنی الان دختر خودساخته نخواد گریه کنه بگه نمیرم ،بچه رو به زور نمیبرن این‌طور باشه که عالیه میشه با بچه حرف زد گفت نرو گریه کن

بله عزیز ، شوهرش گوشیو ازش گرفته ، بچش اسفند به دنیا میاد 🥰 با سیاست های خاص خودش داره برای زندگیش ...

لیلا تو باذسارا در ارتباطی چطوره الان گوشی نداره باز ؟

سلام شاداب جان .عزیزم امشب همه ما به خاطرمشکل دوستمون ناراحتیم .حتما تو یه فرصت مناسب برات می نویسم ...

سلام عزیزم بله،منم تازه پست دوستمونو دیدم،خیلی ناراحت شدم،یلظه از گذاشتن پست قبلیم پشیمون شدم وسط این گفتگو،ولی من قبلش ندیده بودم،ب ترتیب دارم میخونم،الانم اخرام

دوستان از همتون معذرت میخام

خودساخته جان از ته قلبم برای حل مشکلتون و رسیدن به حاجتتون دعا میکنم،

از شمام ممنونم سحربانو جان منتظر پاسختون هستم هروقت که صلاح بدونین

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛