2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29366 بازدید | 3288 پست
قلبم به درد اومد .طفلک خودساخته و دخترش😭

چقدر زندگی آدم ها بالا و پایین زیاد داره، چقدر هممون باهم فرق داریم... وقتی آدم از مشکلات و گرفتاری های دیگران میشنوه درد خودش فراموشش میشه... یه لحظه بچه های خودم و تو چنین شرایطی تصور کردم بهم ریختم.. خداوند تو وجودت چی دیده آخه.... چقدر صبور و متينی @khodsakhte28  خود ساخته، چقدر مادر بودن بهت میاد... خوشبحال دخترت💐

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستان شماچقدرخوبید😭😭😭

خودساخته جان تو همیشه قوی بودی .الان هم به خودت مسلط باش و فقط به این فکر کن که یه راه حل خوب پیدا کنی .غصه خوردن مشکلی رو حل نمی کنه عزیزدلم.❤❤

قلبم به درد اومد .طفلک خودساخته و دخترش😭

دخترنازم.اگه باباش میزدانقدناراحت نمیشدم.آخه ی بچه ای که باادبه شیطون نیس ازترس باباش هیچ بی ادبی نمیکنه تازه مادرشم زندس.ی شب پیششون میمونه واقعازدن داره؟

ی دخترپاک ومعصوم وباهوش وخوشگل.

امیووارم ی روزی برسه بفهمه چه کاری کرده

دخترنازم.اگه باباش میزدانقدناراحت نمیشدم.آخه ی بچه ای که باادبه شیطون نیس ازترس باباش هیچ بی ادبی نم ...

همسرت اومده خونه؟ چیزی نگفت ازش مشورت گرفتی.؟ 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
چقدر زندگی آدم ها بالا و پایین زیاد داره، چقدر هممون باهم فرق داریم... وقتی آدم از مشکلات و گرفتاری ...

شمابه من لطف داری.مجردکه بودم همیییییشه خواب میدیدم ی بچه به دنیاآورده پسره وخودم دارم تنهایی بزرگش میکنم.

الانم اصلاگله ای ازخداندارم.هیییچ گله ای.

من بیشترازهرمادردیگه ای بایدحواسم جمع باشه.

نمیدونیدچقدرقلبم شکست.اماازخدامیخوام کمکم کنه.

من همیشه این شعرتوی ذهنمه

هرکه دراین بزم مقرب تراست

جام بلابیشترش میدهند

میخوام دخترم قوی باربیاد.اگه بتونم😔

خودساخته جان تو همیشه قوی بودی .الان هم به خودت مسلط باش و فقط به این فکر کن که یه راه حل خوب پیدا ک ...

چشم عزیزم.الان دارم فک میکنم فردابدم دادگاه اونجادرموردقرص چیزی نگم بگم بچموزدن.دخترم هم بگه.اونجامشاوردادگاه بهش زنگ بزنه.یاجلوی اونازنگ بزنم.شایدم ی جوردیگه.

بایدازراه دادگاه برم.اینجوری شکایت میکنه که بهش توهین کردم.الان احساسم فقط بایدمنووادارکنه کاری کنم اماچه طوری انجتم دادنش روبایدبامنطق بسنجم

عزیزدلم ممنونم❤❤❤❤😭😭😭😭😭😭

خودساخته جان عزیزم خیلی ناراحت شدم امیدوارم زودتر مشکلت حل بشه میدونم شرایط خیلی سختیه ولی خودتو کنترل کن. اولین کار تو این مواقع پزشکی قانونیه که معمولا آزمایش هم انجام میدن حالا امروز جمعه بود میتونستی مرکز شبانه روزی جایی ببری برای آزمایش. برای شکایت هم عجله نکن اگه مدارکت کامل نباشه به ضررت تموم میشه . اگه شرایطشو داری که بتونی با پدرش واتساپ پیام بدی و موضوع رو از زیر زبونش بکشی به عنوان مدرک محکمه پسند به دردت میخوره. حتما مشاور کودک ببرش اونجا متقاعدش میکنن که پدرش نمیتونه هیچ آسیبی به شما بزنه و اینکه وقتی بچه عاقل باشه و بیشتر از سنش بفهمه میتونی تقاضای حکم رشد برای بچت بدی زمانیکه قاضی با حکم رشد موافقت کنه بچه تو هر سنی باشه حکم بچه 18 ساله داره و میتونه قانونا تصمیم بگیره که پیش پدرش نره حتی اگه همسایه هم باشید. اینها رو من شنیدم از کسانیکه همچین موقعیتی داشتن .شما حتما با یه وکیل مجرب مشورت کن ساده از کنارش نگذر .ما هم غیر از دعا کاری ازمون بر نمیاد

آره.خیلی توضیح ندادم.بردیمش دکتر.الانم دارن باهم غذامیخورن.تاالانم کنارهم درازکشیده تلویزیون نگاه می ...

خب الحمدالله... چقدر خوبه که کنارش آرومه 

شمابه من لطف داری.مجردکه بودم همیییییشه خواب میدیدم ی بچه به دنیاآورده پسره وخودم دارم تنهایی بزرگش ...

من مطمئن هستم تو توانایی انجام این کار و داری... خدا تو وجودت دیده که بهت عنایت کرده

خودساخته جان عزیزم خیلی ناراحت شدم امیدوارم زودتر مشکلت حل بشه میدونم شرایط خیلی سختیه ولی خودتو کنت ...

واقعاممنونم که انقددقیق اطلاعات دادی.چشم حتماپیش مشاورکودک میبرم.حتما

🌹🌹🌹🌹❤❤❤❤❤❤❤

من مطمئن هستم تو توانایی انجام این کار و داری... خدا تو وجودت دیده که بهت عنایت کرده

به امیدخدا.بزرگ کردن بچه ای که باباش مرده خیلی راحتترازبزرگ کردن بچه ای هست که باباش زندس وآدموزنده به گورمیکنه.

مرگشونمیخوام فقط میخوام برای همیشه اززندگی دخترم بره بیرون😭