2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29366 بازدید | 3288 پست
دوستان ممنونم که کنارم بودین.نمیدونم چراانگار ی تلنگری به من زده‌اینکه قراره من تاآخرعمرم مادربچم با ...

عزیزم😥😥

بگردم چی کشیدی 😔😔

ناراحتم که هیچ کاری جز دعا ازم برنمیاد فقط و فقط میتونم براتون دعا کنم. 

عزیز دلم 40 روز عاشورا با صد سلام و صد لعن خیلی حاجت میده بخون و از خدا بخواه شر این شیطان رو از زندگیتون دور کنه. 

تو مادر قوی ای هستی خیلی قوی تر ازون چه که فکر میکنی. دخترت رو پیش مشاور کودک ببر شاید صحبت های اون تأثیر بذاره روش و کم کم ازونجا دل بکنه 

انشاالله خدا گل دخترت رو برات حفظ کنه. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنونم عزیزم.هیچوقت لطف همه ی شماروفراموش نمیکنم

خواهش میکنم...نگاه و لطف خدا همراه همیشگیت دوست خوبم

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
عزیزم😥😥 بگردم چی کشیدی 😔😔 ناراحتم که هیچ کاری جز دعا ازم برنمیاد فقط و فقط میتونم براتون دعا ک ...

ممنونم عزیزم.شرمنده شماروناراحت کردم امانمیتونستم به خونوادم بگم چون خیلی خیلی ذهنمودرگیرمیکردن.شمام مثل خواهریدبرام.

خداروشکرکه شماهابودین تامن آروم بشم.

خدایاپناه برتو.

همه روحفظ کن دخترمنوهم حفظ کن

مینا جون ،دستت درد نکنه عزیزدلم الان پیامتو دیدم .خیلی خوب توضیح دادی .ممنون🌹🌹🌹 اینقدر برای خودس ...

خواهش میکنم عزیزم... آره واقعا منم ناراحت شدم 😔

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
ممنونم عزیزم.شرمنده شماروناراحت کردم امانمیتونستم به خونوادم بگم چون خیلی خیلی ذهنمودرگیرمیکردن.شمام ...

عزیز دلم ما همیشه هستیم هر زمان که نیاز داشتی حرف بزنی هستیم اصلا به این موضوع فکر نکن که ناراحت شدیم یا نه.... دوستیم با هم همون طور که با هم میخندیم غصه هامون هم باید با هم باشه.... شاید از راه دور نتونیم برات کاری کنیم ولی با دل و جون حرفات رو می‌شنویم 

خیلی کار خوبی کردی که مطرح کردی. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
دوستان ممنونم که کنارم بودین.نمیدونم چراانگار ی تلنگری به من زده‌اینکه قراره من تاآخرعمرم مادربچم با ...

عزیزم تو مادر خوبی هستی .ایراد از تو نیست .حتما از اون شهر برو ....فاصله همه چیز رو درست میکنه

خیییلیییی ازپدرش میترسه.همش میگه مامان من مجبورم برم چون بلایی سرت میاره دعواتون میشه.بهش آقامیگه چو ...

عزیزززززم 😭 

طفلکی با این سن کمش چه استرسی داره ،معلومه که از روی علاقه هم نمیره اونجا فقط از روی ترس و اضطرابه تو رو خدا یه فکر اساسی بکن ،نزار اینجوری روحش آسیب ببینه ،کاش همسرت میتونست کار و زندگیشو از شهری که هستید ببره ،البته همسرت بنده خدا تقصیری نداره تو این موضوع 

شما گیر آدم نا اهل افتادید ،حداقلش اینه تمام تلاشتو بکنی مدت ملاقات با پدرشو کم کنی برو دادگاه ببین مشاوره میدن بهت؟بالاخره حتما راهی داره ،انشاالله که میتونی ،ما هم برات دعا میکنیم