2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29366 بازدید | 3288 پست
عکس صفحه ای که گذاشته بودی رو خوندم .چه مثال جالبی زده بود.. .ممنون🌹🌹🌹

🌹🌹🌹❤

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام خودساخته جان ،ببخشید من الان اومدم حرفاتو خوندم خیلی ناراحت شدم.خودتو کنترل کن عزیزم باید فکر ک ...

سلام سحرجان.گردن بچه روچنگ انداخته انگاردلم روچنگ انداخته😭.فرض بگیریم بهش استامینوفن یاقرص غیر مضرداده ولی چرابچموزده.نمیگذرم ازش😭😭😭😭😭

باااایدخودشوکنترل میکرد.باشه خودموکنترل میکنم.برای پس فردانوبت مشاوره هم‌گرفتم.

الان خودموجمع وجورکردم.بچم ازاسترس داشت میمرد😔

😔😔😔

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
سلام سحرجان.گردن بچه روچنگ انداخته انگاردلم روچنگ انداخته😭.فرض بگیریم بهش استامینوفن یاقرص غیر مضرد ...

با ی وکیل هم صحبت کن

سلام میناجون خیلی ناراحت شدم ..... من اگر به جای خودساخته بودم از اون شهر می رفتم .اینقدر دور میشدم ...

سحرجان بخداچندبارگفتم ازاین شهرواستان برم که نتونه بچه روماینطوری ملاقات کنه.بخدااگه درموردش حتی ی حرف دروغ گفته باشم😔چقدرمنوباکمربندمیزدتابچم که ۷ماه ۸ماه توشکمم بود ودیگه ی بچه ی بزرگ توشکمم بودبمیره.😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭من بچموباچنگ ودندون حفظش کردم.الانم به این فکر میکنم که بایدخیییلییییی قوی باشم تابچم انقدرنترسه.

عزیز دلم باهاش صحبت کن ،آگاهش کن ،میدونم بچه اس خیلی سخته متقاعد کردنش ،اینش برام عجیبه که میگی پدرش ...

خیییلیییی ازپدرش میترسه.همش میگه مامان من مجبورم برم چون بلایی سرت میاره دعواتون میشه.بهش آقامیگه چون وقتی اونجابودیم اجازه نداشتم بهش باباگفتن یادبدم منم بایدبهش آقامیگفتم.

یتمیدونم بهتون گفته بودم یانه.

من احمق اصرارمیکردم بچه بیاریم.که مثلازندگیمون درست شه.سنی هم نداشتم.خانوادم حمایتم نمیکردن.روزی که حامله شدم به باباش که خبردادم اصلاخوشحال نبود.پسرمیخواست.ولی دخترشد.خییییلییییی کتکمون زد.

باتموم وجودم دخترموحفظ کردم.حتی ی شب تنهاش نذاشتم جزاون شبایی که پیش باباشه.

برامون دعاکنید.همش فکرمیکنم بریم مثلا تهران نمیدونم چراولی احساس میکنم ی مدت فاصله روابط روسردمیکنه

دوستان ممنونم که کنارم بودین.نمیدونم چراانگار ی تلنگری به من زده‌اینکه قراره من تاآخرعمرم مادربچم باشم پس بایداوضاع رومدیریت کنم.لطف کردید وآرومم کردید ومنوراهنمایی کردید.

طلاق بدیش اینه که وگه بچه ای وسط باشه تاآخرعمرباهم مرتبطیم.برامون دعاکنید.امشب من ودخترم باهم گریه میکردیم اون ازترس من ازناراحتی.

برامون دعاکنیدازته قلبتون.

سرم دردمیکنه.😔

الان خودموجمع وجورکردم.بچم ازاسترس داشت میمرد😔

آره عزیزم آرامشت و حفظ کن تا بچه بیشتر از این بهش فشار نیاد اون وقتی استرس و میبینه خودش و سرزنش میکنه که چرا بهت حرفی زده و سعی میکنه دیگه چیزی بهت نگه... مشخصه دختر گلت خیلی بیشتر از سنش متوجه میشه و درک بالایی داره... خدا برات حفظش کنه اون یه مادر قوی مثل تو می خواد... کاملا درکت میکنم و میدونم خیلی دیدن این صحنه ها سخته برات اما وقتی دلت درگیره عقلت هم خوب کار نمیکنه و نمیتونی تصمیم درست بگیری...من و همه ی دوستان برات دعا میکنیم شر اون نامرد از سرت کم بشه

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
دوستان ممنونم که کنارم بودین.نمیدونم چراانگار ی تلنگری به من زده‌اینکه قراره من تاآخرعمرم مادربچم با ...

دورت بگردم 😔کاش کنارت بودم و محکم بغلت میکردم تا بتونم آرومت کنم، اما مهم تر از هرچیزی تو خدا رو داری همون خدایی که تو اوج سختی و مشکلات تنهات نذاشت، همون خدایی که یه فرشته ی زمینی و بهت هدیه داد تا در کنارش آرامش بگیری...تو دختر قشنگت و به خدا میسپارم

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹