2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29366 بازدید | 3288 پست
من از قانون چیزی نمیدونم ولی فکر کنم بتونه با ارائه مدارک برای یه مدت ملاقات و کنسل کنه... ظاهرا اعت ...

نمی تونه ثابت کنه ،مگه اینکه بچه رو ببره آزمایش تا توی آزمایش معلوم بشه بهش چی دادن و از اون طریق پیگیری کنه.

نمی تونه ثابت کنه ،مگه اینکه بچه رو ببره آزمایش تا توی آزمایش معلوم بشه بهش چی دادن و از اون طریق پی ...

ثابت کردنش سخته ..باید از یه وکیل بپرسن ،من در این زمینه اطلاعی ندارم ولی اگر می تونست ثابت کنه که پدرش صلاحیت نداره و ممکنه به بچه آسیب بزنه شاید قاضی حکم بهتری میداد.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام میناجون خیلی ناراحت شدم ..... من اگر به جای خودساخته بودم از اون شهر می رفتم .اینقدر دور میشدم ...

نمیشه با دخترش حرف بزنه و ی جورایی به دخترش بگه که دیگه نخاد بره خونشون؟ 

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
سلام میناجون خیلی ناراحت شدم ..... من اگر به جای خودساخته بودم از اون شهر می رفتم .اینقدر دور میشدم ...

اتفاقا منم بهش فکر کردم.... کاش میشد بره از اون منطقه و دور بشه از این همه فشار و استرس

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
نمی تونه ثابت کنه ،مگه اینکه بچه رو ببره آزمایش تا توی آزمایش معلوم بشه بهش چی دادن و از اون طریق پی ...

میشه الان ازش یه تست ادرار بگیره فردا صبح ببره آزمایشگاه چون احتمالا با آزمایش ادرار هم میتونن متوجه بشن، آزمایش خون هم بده چون تا 24 تا 72 ساعت میمونه تو بدن و قابل تسخیصه.. ولی بهش گفتم شیر بده به بچه ممکنه مسموم بشه بخاطر قرص

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
نه مگه اینکه خوش لج کنه نره

عزیز دلم باهاش صحبت کن ،آگاهش کن ،میدونم بچه اس خیلی سخته متقاعد کردنش ،اینش برام عجیبه که میگی پدرشو آقا ... صدا میکنه ،پس اگه صمیمیتی نیست برای چی میره میمونه ،بهتره قرار بیرون باشه پدرش ببرتش پارک و تفریح و اینا 

این عادت موندن خونه پدرشو از سرش بنداز  

میشه الان ازش یه تست ادرار بگیره فردا صبح ببره آزمایشگاه چون احتمالا با آزمایش ادرار هم میتونن متوجه ...

آره کاش به جای حرص خوردن و ناراحتی از همین قضیه علیه پدرش استفاده میکرد .جای چنگ انداختن به گلوی بچه رو هم پزشکی قانونی تایید میکرد و یه پرونده کامل علیه اونها درست میشد.

عزیز دلم باهاش صحبت کن ،آگاهش کن ،میدونم بچه اس خیلی سخته متقاعد کردنش ،اینش برام عجیبه که میگی پدرش ...

ایراد یه ازدواج بد همینه، که آدم عزیزترین کسی که داره که همون بچه ها هستند رو با کسی شریکه که میتونه به بچه آسیب بزنه و طرف مقابل هیچ کاری از دستش برنمیاد..

سلام عزیزم... کل ناز از خانواده ساکولنت ها محسوب میشه، از طریق برگ و ساقه قابل تکثیرِ، قسمت های لوله ...

مینا جون ،دستت درد نکنه عزیزدلم الان پیامتو دیدم .خیلی خوب توضیح دادی .ممنون🌹🌹🌹

اینقدر برای خودساخته ناراحت شدم که پیام های قبلی رو نخونده بودم.

آره کاش به جای حرص خوردن و ناراحتی از همین قضیه علیه پدرش استفاده میکرد .جای چنگ انداختن به گلوی بچه ...

میدونی سحر جان آدم معتاد هیچی حالیش نیست هیچی 

راهش فقط شکایت هست 

تنها از پلیس و قانونه که میترسن 

پرونده که تشکیل شه یکم دست و پاش رو جمع میکنه مردک بیفکر 

فقط اینکه باید حتما با یه وکیل کاربلد مشورت کنه که راهکار درست و قانونی جلوی پاش بذاره 

منتهی خودساخته اول باید دخترش رو قانع کنه که متوجه شه اون محیط براش امن نیست. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
میدونی سحر جان آدم معتاد هیچی حالیش نیست هیچی  راهش فقط شکایت هست  تنها از پلیس و قانونه ...

آره واقعا بچه تو این سن نمیتونه از خودش دفاع کنه.😔😔 ،خودساخته نباید کوتاه بیاد چون حتی اگه بچه مشکل فیزیکی هم پیدا نکنه از نظر فکری به هم میریزه و دچار اضطراب میشه‌.  باید یه فکر اساسی کرد..