2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29366 بازدید | 3288 پست
نه مگه اینکه خوش لج کنه نره

خب ی کاری کن که کم کم رفت و امدش ب خونشون کم بشه

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
اینا تعادل روانی ندارن، اگه حضانت با خودته مدارک و ببر دادگاه بذار ملاقات محدود کنن یا لااقل تو پارک ...

ازبس آدموآزارمیده.من برم بیدارش کنم بهش شیربدم..

از ی معتاد جه انتظاری میشه داشت.😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازبس آدموآزارمیده.من برم بیدارش کنم بهش شیربدم.. از ی معتاد جه انتظاری میشه داشت.😔

خدا هدایتشون کنه إن شاالله... چطور با دل آدم بازی میکنن

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
آبی که توش تخم مرغ و آب پز می کنید دور نریزید نگه دارید خنک که شد بریزد پای گل هاتون سرشار از مواد م ...

چه جالب ممنون که گفتی🌹🌹🌹

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
آب تصفیه برای گلها مناسب نیست چون همه ی املاح آب ازش جدا میشه حتی املاح مفید آب، مناسب ترین نوع آب ب ...

البته منظور من اب لوله کشی بود ولی نمیدونستم اب تصفیه خوب نیست

چه جالب ممنون که گفتی🌹🌹🌹

خواهش میکنم دوستم🌺🌺

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
البته منظور من اب لوله کشی بود ولی نمیدونستم اب تصفیه خوب نیست

آب لوله کشی که پر از املاح و مواد ضد عفونیه بعد یه مدت به گل آسیب میزنه مخصوصا گلهای آپارتمانی

آب لوله کشی که پر از املاح و مواد ضد عفونیه بعد یه مدت به گل آسیب میزنه مخصوصا گلهای آپارتمانی

معده بدبختمون چی میکشه پس😥

الان دیدم دارم دیوونه میشم زنگ زدم اورژانس اجتماعی. پدردخترم۳۸سالشه زنشم دختربچه بوده الانم ۲۰سالشه ...

سلام خودساخته جان ،ببخشید من الان اومدم حرفاتو خوندم خیلی ناراحت شدم.خودتو کنترل کن عزیزم باید فکر کنیم یه راهی پیدا کنیم که دیگه همچین اتفاقی نیفته.😔

سلام خودساخته جان ،ببخشید من الان اومدم حرفاتو خوندم خیلی ناراحت شدم.خودتو کنترل کن عزیزم باید فکر ک ...

سلام دوستم....دعا میکردم زودتر آنلاین بشی راهکار اساسی بدی 

من از قانون چیزی نمیدونم ولی فکر کنم بتونه با ارائه مدارک برای یه مدت ملاقات و کنسل کنه... ظاهرا اعتیاد داره و امروز هم که به بچه بیچاره قرص داده... دارن با جون بچه بازی میکنن نامردا

سلام دوستم....دعا میکردم زودتر آنلاین بشی راهکار اساسی بدی 

سلام میناجون خیلی ناراحت شدم .....

من اگر به جای خودساخته بودم از اون شهر می رفتم .اینقدر دور میشدم که پدربچه رغبت نکنه بیاد و یا بچه رو با خودش ببره.پدر بد ،به بچه آسیب میزنه.اون چیزی که تو ذهن ما از پدر و مادر هست و دوستش داریم یه پدر و مادر ایده آله.نه همچین پدر معتاد و بی فکری که اونقدر خودساخته رو آزار داده.... حالا هم داره این بچه رو اذیت می کنه.