2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29366 بازدید | 3288 پست
منم دارم به همین فکرمیکنم که ی طوری بشه فقط چندساعت اونم روزهموببینن.دخترم شب خونه ی اونا پششون میخو ...

بگردم 😥😥😥 بیمعرفت 

انشاالله که همین طور میشه عزیزم

نور خواهی مستعد نور شو.... 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ای خداااا، اون خیلی بچه ست😫😫 چطور تونستن...... خواهش میکنم راحت نگذر از این موضوع اگه دو روز دیگه ...

بخداهرشب کابوس میبینم .خیلی نگرانشم.داغون شدم.هزارباربهش گفتم نروبدون اونا.میفرستن داخل کچه ۵سالش بوده.بعدازظهرکوچه خلوت رفته قایم شده پشت ماشین  راننده ندیدتش ماشینوروشن کرددنده عقبی رفت خدارحم کردبهمون اینم جیع کشیده راننده متوجه شدوایسا .بعداون دوتاجانی اصلانمیگن بچه چیشده جیع کشیده

نه.میگه زنگ زده بهش گفت دادم بهش قرص میدم.

به نظرم با همسرت مشورت کن حتما پیگیری کن

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
نه.میگه زنگ زده بهش گفت دادم بهش قرص میدم.

راستی بهش شیر بده بخوره، مایعات زیاد بده بذار اثر قرص زودتر از بین بره 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
خواهردلم داره میترکه.توروخدابرام دعاکن.بچم تموم دنیامه

برای آرامش دلت 100 تا صلوات میفرستم آیة الکرسی هم می خونم عزیز دلم

خواهرا  سلام دارم دیوونه میشم.دخترم پیش من زندگی میکنه هفته ای یک شب میره خونه ی باباش.الان بر ...

سلام عزیزم. چه نامردیه بخدا

نمیشه دخترت نره خونشون؟؟

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
برای آرامش دلت 100 تا صلوات میفرستم آیة الکرسی هم می خونم عزیز دلم

بخدادارم میمیرم.ممنون عزیزم.داشتم به۱۲۳زنگ میزدم دخترم میگفت توروخدازنگ نزن چون اگه دوست آقا....باشه بهش میگه بازاون بدترمیکنه.

بخداهرشب کابوس میبینم .خیلی نگرانشم.داغون شدم.هزارباربهش گفتم نروبدون اونا.میفرستن داخل کچه ۵سالش بو ...

اینا تعادل روانی ندارن، اگه حضانت با خودته مدارک و ببر دادگاه بذار ملاقات محدود کنن یا لااقل تو پارکی جایی همو ببینن.... این پدر وقتی تا این حد یخ و بی احساسه چه اصراری به دیدن بچه اش داره آخه

این به فکدم نرسید.الان خوابه.بیدارش کنم؟

آره بیدارش کن حتما، معلوم نیست چه قرصی با چه دوزی بوده خدایی نکرده مسمویت میاره