2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29366 بازدید | 3288 پست
عزیزم، قربون دلت برم... آخه چرا؟ روحیاتش با همسرش یکی شده ظاهرا😡.... به همسرت بگو حتما ازش مشورت بگ ...

باباش خونه بود آیا؟ 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

قبلاهم قرص ویتامین دی میداد بهش دخترم که بهم گفت زنگ زدم بهش گفتم ی شب اونجاس لازم نیس بهش قرص بدین. ...

دخترت چند سالشه؟ 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
آخه به بچه قول دادم وگرنه برام تعریف نمیکرد.

عزیز دلم اونها به بچه آسیب زدن بگو خودم دیدم، اگه بخوای سکوت کنی چند وقت دیگه باید منتظر اتفاقهای بدتری باشی...

گفتن بچتوآگاه کن.کاری کن که کم کم نخوادشب اونجابمونه

دخترت چند سالشه 

عزیزم الان سلامتش مهم تر از قولی که دادی هست

ببین اگر دوباره خدای ناکرده تکرار شد حتما پیگیری کن 

پدر بیفکرش چرا میذاره این طوری کنن

کاش یه جوری تمایل دخترت برا اونجا رفتن کم بشه 

پدرش رو هم تو محیط بیرون ببینه 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
۶

ای خداااا، اون خیلی بچه ست😫😫 چطور تونستن...... خواهش میکنم راحت نگذر از این موضوع اگه دو روز دیگه خدایی نکرده بلایی سرش بیارن چی؟ اینکه بچه ی 6 ساله و از خودشون به این راحتی دور میکنن و اجازه میدن با بچه های دیگه بفرستنش جایی همش زنگ خطر محسوب میشه... تو خودت مادری و میفهمی چی میگم بچه هامون تو خونه کنار خودمون با بچه ها میرن تو اتاق واسه بازی صد دفعه بهشون سر میزنیم

دخترت چند سالشه  عزیزم الان سلامتش مهم تر از قولی که دادی هست ببین اگر دوباره خدای ناکرده تکر ...

منم دارم به همین فکرمیکنم که ی طوری بشه فقط چندساعت اونم روزهموببینن.دخترم شب خونه ی اونا پششون میخوابه بعدجالبه باباش حتی روشوطرفش نمیکنه زنشوبغل میکنه دخترم همیشه میگه چراآقا......منوبغل نمیکنه بوسم نمیکنه ولی خواهرمودوست داره.به باباش بابانمیگه میگه آقا بعداسمشومیگه

این قرصی کهدبهش داده ویتامین دی نبوده.دخترم میگفت ازاینابوده که نصف کرده

خورده قرص و؟ 

خودساخته جان من میدونم الان تو شرایط بدی هستی عزیزم 

کانل هم بهت حق میدم ولی تحت هیچ عنوانی ساده عبور نکنی بذار حساب کار دستش بیاد 

اگر حضانت کامل داری که اصلا استرس نداشته باش و پیگیر ماجرا باش

نور خواهی مستعد نور شو....