2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29366 بازدید | 3288 پست
سلام صبحتون بخیر دوستان عزیزم.🌞🌈 مینا جون یه سوال داشتم .یه مدل گل ناز هست  که برگاش لوله ای ...

سلام عزیزم... کل ناز از خانواده ساکولنت ها محسوب میشه، از طریق برگ و ساقه قابل تکثیرِ، قسمت های لوله ای و از ساقه می تونی جدا کنی بذاری تو سایه تا انتها پینه ببنده بعد به صورت افقی بذاری روی خاکی که مرطوب باشه ولی خیس نباشه چون زود میپوسه(برای ریشه دار کردن گلها میتونید از پودر دارچین یا پودر بچه(هر دو هورمون ریشه سازیی دارن و باعث میشن گلها زودتر ریشه دار بشن استفاده کنید، بزنید به انتهای گل و بعد بکارید تو خاک، اگه گلی و تو آب ریشه دار میکنید یه چوب دارچین تو آب بندازید).. از طریق ساقه هم همینطور میتونید بزنید به پودر دارچین و بکارید تو خاک🤗

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم میدونی من چیکار میکنم برای آبیاری گل هامون  آب هایی که توش مایع ظرف شویی نداره مثل آب شس ...

آبی که توش تخم مرغ و آب پز می کنید دور نریزید نگه دارید خنک که شد بریزد پای گل هاتون سرشار از مواد معدنیه و نوعی کود محسوب میشه

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
افرین چه خوب. واقعا هم حیفه اب تصفیه.

آب تصفیه برای گلها مناسب نیست چون همه ی املاح آب ازش جدا میشه حتی املاح مفید آب، مناسب ترین نوع آب برای آبیاری آب جوشیده سرد شده ست

آبی که توش تخم مرغ و آب پز می کنید دور نریزید نگه دارید خنک که شد بریزد پای گل هاتون سرشار از مواد م ...

آفرین اینم خیلی عالی بود👌👌

ازین به بعد اون رو هم نگه میدارم 

مرسی 😘

نور خواهی مستعد نور شو.... 
آفرین اینم خیلی عالی بود👌👌 ازین به بعد اون رو هم نگه میدارم  مرسی 😘

خواهش میکنم دوست خوبم🌺

حالا که تو بحث گل و گیاهیم بذارید چندتا از کارهایی که خودم انجام میدم برای تقویت گلها و بهتون بگم... 

1.پوست موز و خورد میکنم میریزم تو بطری نوشابه توش آب میریزم 3 روی میذارم یه کنار بعد صافی میکشم آبش و میریزم پای گلهام، پوست موز سرشار از کلسیم و پتاسیم و فسفره که برای رشد گیاه عالیه

2.پوست تخم مرغی که خالی شده و خوب می شورم میذارم تو آفتاب خشک بشه بعد آسیاب میکنم اندازه 1 قاشق میریزم توی خاک گلدون (خاک و کنار میزنم و میریزم نزدیک ریشه) ریشه به مرور زمان مواد مغذی و از پوست تخم مرغ دریافت میکنه البته این نوع کود مناسب گل‌هاییه که محیط قلیایی و دوست دارن مثل

🌹سانسوریا. افوربیا. شمعدانی. آلوئه ورا. برگ بیدی. پانرانوس. دراسنا. فیلودندون. بنت قنسول. دیفن باخیا. کالانکوئه. قاشقی. پاپیتال.سیوس.کروتن. شامادورا. بنجامین. نخل مرداب.گندمی. سدروم

بچه ها توی گوگل بزنین ؛آموزش زبان به روش پیمزلر اولین گزینه ای که میاد رو باز کنید .فایل های صوتی ر ...

سلام خیلی خوب بود

ممنونم🌻

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

خواهرا  سلام

دارم دیوونه میشم.دخترم پیش من زندگی میکنه هفته ای یک شب میره خونه ی باباش.الان برگشته دیدم نامادریش گردنشوچنگ زده مجبورش کرده ی قرص بخوره.بعدهم بهش گفتن اگه به مامانت بگی دعوامیشه پس نبایدبگی.😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭دخترم اولش ازم قول گرفت میدونه سرقولم هستم وبهشون نمیگم.

خواهرا  سلام دارم دیوونه میشم.دخترم پیش من زندگی میکنه هفته ای یک شب میره خونه ی باباش.الان بر ...

آخ الهی بگردم 

نمیتونی با همسر سابقت حرف بزنی و بگی این رسم امانت داری نیست. 

بنظرم جدی باهاش حرف بزن این مسئله شوخی بردار نیست سلامت فرزندت هست. 

الان دیدم دارم دیوونه میشم زنگ زدم اورژانس اجتماعی. پدردخترم۳۸سالشه زنشم دختربچه بوده الانم ۲۰سالشه ...

عزیزم، قربون دلت برم... آخه چرا؟ روحیاتش با همسرش یکی شده ظاهرا😡.... به همسرت بگو حتما ازش مشورت بگیر اون مردک با این زنش هرکاری ازشون برمیاد.... میتونی فردا بری پزشک قانونی نامه بگیری ببری دادگاه ازش شکایت کن حتما

الان دیدم دارم دیوونه میشم زنگ زدم اورژانس اجتماعی. پدردخترم۳۸سالشه زنشم دختربچه بوده الانم ۲۰سالشه ...

چی گفتن بهت عزیزم 

میتونی فعلا تشکیل پرونده بدی که ثبت بشه؟؟؟ 

آخ الهی بگردم  نمیتونی با همسر سابقت حرف بزنی و بگی این رسم امانت داری نیست.  بنظرم جدی ...

قبلاهم قرص ویتامین دی میداد بهش دخترم که بهم گفت زنگ زدم بهش گفتم ی شب اونجاس لازم نیس بهش قرص بدین.البته دخترم اصرارمیکرد که نمیتونم بخورم.اجبارابهش میدادن.اونم درجواب گفته ضرری براش نداره وکلی کولی بازی دراورد.بعددخترم بهم گفت اونادعوام کردن دیگه حرفاموبهشون نگو.تااینکه دختربچه ی کوچیکوباچندتابچه ی کوچیک دیگه میفرستادن ۵۰۰متراونورترازخونشون کناررودخونه.اینارودخترم بهم میگفت تهش هم میگفت دخترعموم هست مراقبمونه.حالااین دخترعموش ی بچه کوچولویه.دیروززنگ زدم بهش گفتم که نذاریدتنهابرن اونجورجاها.بعددیشب وامروزپریده به دخترم بازنش.وقتی اورددم درخونه تاکناردراومدوهی بهش میگفت نگو نگو.دخترم اومدتوگردنشودیدم ازش پرسیدم اول گفت چیزی نشده بعدهمه چی روگفت.ازم قول گرفت.

بمیرم برادخترم😭😭😭😭😭😭😭