2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29366 بازدید | 3288 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام خوبین همگی؟؟

ظهر جمعتون بخیر. 

تو شهرمون داره بارون میاد خدارو شکر. تو شهرای شما چی؟

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
آره حتما بکار فقط حواست باشه خاکت رو سبک کنی که هویج توش خوب رشد کنه. راستی بچه ها شما تو گلدون سبزی ...

من تو باغچه کاشتم ی دو سالی میشه. ولی راستش حیفم میاد بخاطر این کم ابیایی که هست اب تصفیه شده رو بریزم پای سبزی. امسال احتمالا نکارم دیگه

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
نه همشو نفهمید اصلا از این سایت باخبر نشد خداروشکر روبراهه الان

جدی با سارا صحبت میکنی؟؟؟

چطوره نمیخاد بیاد سایت؟

سلام خوبین همگی؟؟ ظهر جمعتون بخیر.  تو شهرمون داره بارون میاد خدارو شکر. تو شهرای شما چی؟

سلام 

آره شکر خدا شهر ما هم بارونی هست امروز فکر کنم اکثر جاهای خراسان داره بارون میاد

نور خواهی مستعد نور شو.... 
سلام  آره شکر خدا شهر ما هم بارونی هست امروز فکر کنم اکثر جاهای خراسان داره بارون میاد

خداروشکر. ان شالله که این زمستون پربارش باشه.

من تو باغچه کاشتم ی دو سالی میشه. ولی راستش حیفم میاد بخاطر این کم ابیایی که هست اب تصفیه شده رو بری ...

عزیزم میدونی من چیکار میکنم برای آبیاری گل هامون 

آب هایی که توش مایع ظرف شویی نداره مثل آب شستشوی میوه و سبزی و صیفی و آبی که اول دوش رو باز میذاری هنوز داغ نیست اون رو هم جدا میکنم و برای آبیاری استفاده میکنم 

یه ظرف مخصوص همسرم گذاشته کنار گل ها آب های این جوری رو توش میریزیم و استفاده می‌کنیم دیگه آب تمیز هم اسراف نمیشه 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
بچه ها یه سوال دیگه هم دارم🙋‍♀️ لطفا اگر تجربه ای دارین بهم بگین .🌹🌹🌹🌹🌹 پرده های توری و حریر، ...

سلام عزیزم 

من پرده ها رو تو ماشین میندازم و چون شنیدم وایتکس باعث پوسیدگی میشه برای پرده استفاده نمیکنم،فقط پودر ماشین با پودر صابون فیروز یا پودر اکسیژنه سپید ،هر دوی اینها خوب هستن 

سلام عزیزم  من پرده ها رو تو ماشین میندازم و چون شنیدم وایتکس باعث پوسیدگی میشه برای پرده استف ...

خیلی ممنون زهرا جون.🌹🌹🌹 حتما پودرصابون میخرم .پودر اکسیژنه تا حالا استفاده نکردم.

عزیزم میدونی من چیکار میکنم برای آبیاری گل هامون  آب هایی که توش مایع ظرف شویی نداره مثل آب شس ...

افرین چه خوب. واقعا هم حیفه اب تصفیه.