2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29366 بازدید | 3288 پست
بچه ها یه سوال دیگه هم دارم🙋‍♀️ لطفا اگر تجربه ای دارین بهم بگین .🌹🌹🌹🌹🌹 پرده های توری و حریر، ...

سلام سحر خانوم اول دوبار با آب گرم خیس کنید و بعد بریزید آبشو بره بعد همه جاشو صابون بکشید و در آخر تاید بریزید یکم با دست بیفتی به جونش😉 یک روز بمونه بعد بندازید تو لباسشویی برای لباسشویی هم صابون رنده کنید با تاید و یکم وایتکس قاطی کنید با آب جوش بریزید بشوره 

شنیدم آب لیمو بریزی رنگش شفاف میشه ولی امتحان نکردم 

میشه برا خونه دار شدنمون صلوات بفرستین منم براتون میفرستم 
سلام سحر خانوم اول دوبار با آب گرم خیس کنید و بعد بریزید آبشو بره بعد همه جاشو صابون بکشید و در آخر ...

چه جالب .خیلی ممنون عزیزم🌹🌹🌹 .با این روش فکر کنم مثل روز اولش نو بشه.👌👌👌😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها یه سوال دیگه هم دارم🙋‍♀️ لطفا اگر تجربه ای دارین بهم بگین .🌹🌹🌹🌹🌹 پرده های توری و حریر، ...

پرده رو کلا تو پودر دستی  و وایتکس میذارم خیلی تمیز میشه 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
سحر جون چقد این گلا قشنگن کیف کردم سر صبح 😍😍😍😍

🥰🥰سلام فاطمه جون خوبی .؟

آره عاشق این گلم خیلی زیباست و همیشه گل میده هم تابستون هم زمستون .از وقتی گلهای خانمها رو دیدم منم تشویق شدم به گلکاری.

این گل رو خیلی دوست دارم و یه گل دیگه هست که بذرش رو از دیجی کالا خریده بودم  به اسم لادن بالا رونده که خیلی مقاوم بود و تو کل سال گل میداد....توی حیاط کاشته بودیم .الان عکسش رو میزارم .

🥰🥰سلام فاطمه جون خوبی .؟ آره عاشق این گلم خیلی زیباست و همیشه گل میده هم تابستون هم زمستون .از وق ...

سلام به روی ماهت عزیزم صبحت بخیر... بله من که عالی هستم

چه کار خوبی میکنی 

آخ جون بذار 😍😍😍😍  منم بخرم از بذرش البته اگه بشه تو تراس بذارمش

تو عکس رنگش زرده ولی دراصل نارنجی بود.بایه نخ بستم و از شاخه آویزون کردم .تا هفته پیش گل داشت .

به به 😍😍 مرسی که گذاشتی و معرفی کردی 

اینو میخرم حتما 

بچه ها یه چیزی بگم 

من همیشه فانتزیم این بود هویج بکارم از بچگی وقتی تو برنامه کودک میدیدم خرگوش‌ها هویج رو در میارن از زمین خیلی کیف میکردم 😆😆🤣

میخوام یه بار شانسم رو امتحان کنم و بذرش رو بگیرم وبکارم

امیدوارم نتیجه بده 🤭

من کلا پرده رو با پودر صابون میشورم و مرحله آخر آبکشی بهش نرم کننده اضافه میکنم که بوی صابون رو ببره و اتوکشی هم راحتتر میشه. آبلیمو معمولا برای اینه که کف رو از بین ببره تا آبکشی راحتتری داشته باشیم.

به به 😍😍 مرسی که گذاشتی و معرفی کردی  اینو میخرم حتما  بچه ها یه چیزی بگم  من هم ...

آره حتما بکار فقط حواست باشه خاکت رو سبک کنی که هویج توش خوب رشد کنه. راستی بچه ها شما تو گلدون سبزی خوردن هم میکارید  یا فقط تو باغچه؟

آره حتما بکار فقط حواست باشه خاکت رو سبک کنی که هویج توش خوب رشد کنه. راستی بچه ها شما تو گلدون سبزی ...

ممنون عزیزم از نکته ای که گفتی 

من تو باغچه کاشتم قبلا 

امسال قصد دارم تو گلدون بکارم انشاالله... ازین گلدون مستطیلی پلاستیکیا