2777
2789
عنوان

خانمهای شاغل

240 بازدید | 30 پست

شمام ازسرکارخسته میآید ببینید شوهرتون خوش گذرونده تو خونه دعوا رامیندازید؟

من امروز یه جلسه فوق العاده ای بود بچه هامو باخودم بردم سرکار که مزاحم کارشوهرم نشن ظهراومدم دیدم یه کاسه پوست تخمه است رو اوپن دیوونه شدم کلی داد زدم سرشوهرم بچه هام بیچاره ها صبح تا ظهر زندونی بودن تو اطاقم تو محل کارم که این به کاراش برسه اینم رسیدن به کارش

نه

اگر من دارم سرکار روز مهمی رو میگذرونم دلیلی نمیشه همسرمم از تو خونه بشینه با من استرس بکشه که

بره بیرون،تفریح هر کاری میخواد کنه

شاید یه تایمی تخمه خوردن و بعدش دور کار هاشون بودن

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نهاگر من دارم سرکار روز مهمی رو میگذرونم دلیلی نمیشه همسرمم از تو خونه بشینه با من استرس بکشه کهبره ...

میتونست بچه هارو نگه داره اگرنمیخواست کارکنان نه اینکه بندازشون سرمن

طفلی بچه ها چقد زندانی شدن بعدم اومدن با داد و فریاد مامانشون ....

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

نه چرا عصبانی شدی . بنظرم خستگی رو سر شوهرت خالی کردی. شوهر من بعد ج ن گ کارش روز به کمتر شد از مرداد هم کلا تعطیل کرده و همیشه خونست . من ۳۰ مهر مرخصی تموم میشه بر می گردم سر کارم تازه تمام خرجمون هم این مدت با درامد من بوده. پیش میاد دیگه . هیچ مردی از بیکاری خوشحال نمیشه ک

سردفتر اسناد رسمی

میتونست بچه هارو نگه داره اگرنمیخواست کارکنان نه اینکه بندازشون سرمن

خودشون گفتن بچه هارو ببرید؟

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

نه چرا عصبانی شدی . بنظرم خستگی رو سر شوهرت خالی کردی. شوهر من بعد ج ن گ کارش روز به کمتر شد از مرد ...

چه بادرک.پس من چرا اینجوری نیستم؟ من خستگی کارموهمیشه سرشوهرم خالی میکنم

گفت ببربهونه تورومیگیرن نمیزارن من به کارم برسم

خب یه تایمی دوست داشتن بدون حضور هیچکس برای خودشون ریلکس کنن

واقعا مشکل بزرگی نیست

شما هم یه سری بگید بچه هارو ببرن و شما راحت باش تو خونه

زندگی همین همکاری ها هست دیگه

نه بحث کردن و داد زدن

جلو بچه ها صداتون رو اصلا نبرید بالا اسیب میبینن